- 17 Ekim 2014
- 75
- 60
- 33
- Konu Sahibi askmuzikali
-
ÖbürMrb bende şu anda 86 kiloyum boy 162 lohusalık kiloları inşallah vericim emzirdiğim için nasıl dikkat ederim bilmiyorum ama kiloları veripte ondan sonra ameliyat inşallah seninde varmıydı böyle bir sorunun ikiz annesi olarak yoksa kilolu olarakta yApıyorlarmı bu ameliyatıbilgin varmı .
Çarşamba 22:02K.İ.B.
+ Çoklu AlıntıCevapla
Tsk ederim :)umarım en yakın zamanda sizde ameliyat olursunuz.sizin çok güzel olmuş gerçekten bayıldım inşallah banada nasip olur
Bende önce kilo verdim sonra ameliyat oldum kilo verince karşındaki deformasyon daha çok ortaya çıkıyor.Mrb bende şu anda 86 kiloyum boy 162 lohusalık kiloları inşallah vericim emzirdiğim için nasıl dikkat ederim bilmiyorum ama kiloları veripte ondan sonra ameliyat inşallah seninde varmıydı böyle bir sorunun ikiz annesi olarak yoksa kilolu olarakta yApıyorlarmı bu ameliyatıbilgin varmı .
Çarşamba 22:02K.İ.B.
+ Çoklu AlıntıCevapla
Öbür foruma yazmıştım ama cevap alamamıştım resimlerine baktıkça çok hevesleyorım darısı benimde başıma
Inşallah ama benim yolum daha çok uzun bende kk okuyarak bilgi alıyorum benim merak gibi merak edenler vardır. Sizin gibi ameliyat olmuşlar fikir ve cesaret veriyorsunuz hemde resim paylaşıma insan daha ok motive oluyor resimlerine çıp açıp bakıyorum benim böyle olurmu diyeUmarim sizde en yakın zamanda olursunuz :)
Olur tabi neden olmasın hatta daha güzeli olur:)Inşallah ama benim yolum daha çok uzun bende kk okuyarak bilgi alıyorum benim merak gibi merak edenler vardır. Sizin gibi ameliyat olmuşlar fikir ve cesaret veriyorsunuz hemde resim paylaşıma insan daha ok motive oluyor resimlerine çıp açıp bakıyorum benim böyle olurmu diye
Nulgun cvp için teşekkür senîn eşin nasıl tepkileri önce ve sonrası için ben çok utanıyorum eşimin yanımda üstümü bile değiştirmek istemiyorumOlur tabi neden olmasın hatta daha güzeli olur:)
Rica ederim :)bende hep karnımı saklıyodum çok utanıyodumm eşimde uzuluyoduNulgun cvp için teşekkür senîn eşin nasıl tepkileri önce ve sonrası için ben çok utanıyorum eşimin yanımda üstümü bile değiştirmek istemiyorum
Anladım insanın özgüveni yerine gelince mutlu oluyor günlerimin geçmesini iple çekiyorum.Rica ederim :)bende hep karnımı saklıyodum çok utanıyodumm eşimde uzuluyodusonrasında ben mutlu olunca oda mutlu
Geçmiş olsun dileğiMerhaba hepinize,karnım çok fazla bana göre ve sarkık.geçen hafta plastik cerrah ile görüştüm.daha önce bir tanıdığın karnını yapmıştı bel oyuntusu bile olmayan birini balık kız gibi oyuntulu yaptı göbeği dümdüz.ama ben hiç evlenmedim doktorum bana sadece 1 sene hamile kalmamam gerektiğini söyledi.ama rahat değilim.sporla geçmez deri fazlalığın dedi bana,üstelik zayıflamama gerek olmadığını söyledi.yağların ve deri fazlalığın hepsini alabilecek miş.offf tam anlatamadım sanırım.kafam çok karışık.ama bu göbekle çok mutsuzum.yaptıran arkadaşlar varsa lütfen desteklerinizi bekliyorum.ayrıca meme estetiğide olmuştum ama çok kötü oldu 1,5 yıl önce.onuda düzeltecek doktorum mememin çok kötü yapıldığını söyledi.biri küçük biri büyük oldu mememin.protez de taktırsam güzel olur mu? Doktorum gerek olmadığını söyledi ama ben küçük meme de istemiyorum.hiç protez taktıran var mı?
Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umarim sizde en yakın zamanda olursunuz :)
Çok tşk ederimm:))tüm istiyenlerin başına inş.nulgun geçmiş olsun haerikaaa olmuş karnınız
Super olmus dize msj atmistim ne kadara oldunuz acaba ameliyati?Çok tşk ederimm:))tüm istiyenlerin başına inş.
Özelden yazdım.Size msj atmistim ne kadara oldunuz ameliyati dktorunuz nerede
Siz leyla avrasla gorusmustunuz yanilmiyorsam Ne kadar fiyat vermisti size ogrenebilirmiyim mumkunseSize msj atmistim ne kadara oldunuz ameliyati dktorunuz nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?