çok geçmiş olsun,sanırım sorumun cevabı sizde,bende hiç yağ yok,sadece deri germe,ama midede sarkma var malesefMerhaba 1.5 ay önce tam karın germe ameliyati oldum.Ameliyatım şaşılacak kadar rahat geçti.Sabah 10 civarı ameliyata girdim.Fıtık ameliyati ile beraber 3.5 da ameliyattan çıktım.Uyandığımda sezeryan ameliyatımdaki gibi deli ağrılarım olmadı.Çok rahat çıktım Gece11 de de yürüttüler .Ağrılarımı neredeyse hissetmedim.Yürürken de sadece mekik çekmiş gibi bir acı hissetim.Liposaksin olmayacaksanız bu süreç çok rahat geçiyor.Korkulacak bir şey yok.İnşallah sizin ameliyatınız da böyle geçer.
Merhaba benim doktorum ilker manavbaşı amilyatimi Balat hastanesinde oldum
Merhabalar geçmiş olsun Bende karim germe düşünüyorum Rica etsem hangi doktora ve fiyat olarak kaça yaptırdınız acaba...? tsk ederim Sevgiler.bende 12 temmuzda karın germe ve lıposakşın oldum.hamılelık surecınde 40 kılo almıstım sonrası malum sarkık bır karın .bugun 11 .gunum korkulacak bısey yok arkadaşalar sadece ilk gun bıraz sıkıntılı oda ınanın amılyat yerı ıle alakalı olmadı benımkı.. bel bolgesıne yapılan lıposakşıdan dolayı sırt ustu uzun sure yatmanın vermıs oldugu br acıydı ..bır gece hastanede kaldım ertesı sabah ayaga da kaltım makyajımı da yaptım gayet ıyıdım yaklasık bır hafta kadar dımdık yuruyemıyorsunuz bu da gayet normal.sırt ustu yatabılıyorsunuz bı sıkıntı yok tek ozledıgım yüz üstü yatmak(galıba bu bı sure daha mumkun olmayacak. rahatlıkla dısarı cıkıp yuruyebılıyorum hatta aracta kullanıyorum ...tabıkı burada doktorumun cok buyuk etkısı var tavsıye uzerıne gıtmıs oldugum bır doktordu bırebır amılyat olan bır hastası ıle gorustum ve bana dedıkı amılyat sonrası ıyılesme surecıını cok rahat gecırdıgını gozunu kırpmadan gıdebılecegın tek adres oldugunu soledı..gercekten de ole karnım su an cok guzel gozukuyor şişlikler olmasına ragmen .cok rahat bı ıyılesme surecı gecırıyorum doktoruma buradan sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla
selam,herkese çok geçmiş olsun,arkadaşlar,benım hiç yağ yok,sadece deride sıkıntı var,yağ alınmayacağı için dahamı kolay olur,ne dersınız
Mrb nerede oldunuz amliyatı ne kadarEvet ben de yağ aldırmadan direk karın germe oldum.Ameliyat sonrası rahat geçti ve çok memnunum.İyiki yatırmışım diyorum.Keşke imkanım el vermiş olsaydı da daha erken yaptırabilseydim.Ameliyat sonrası ağrım yok denecek kadar azdı.Sadece gerginlik hissinden dolayı bir mühlet eğil geziyorsun sonrası yüz güldürüyor.
İz için krem önerisi varmıEvet ben de yağ aldırmadan direk karın germe oldum.Ameliyat sonrası rahat geçti ve çok memnunum.İyiki yatırmışım diyorum.Keşke imkanım el vermiş olsaydı da daha erken yaptırabilseydim.Ameliyat sonrası ağrım yok denecek kadar azdı.Sadece gerginlik hissinden dolayı bir mühlet eğil geziyorsun sonrası yüz güldürüyor.
Beni izlermisiniz foto görebilirmiyimEvet ben de yağ aldırmadan direk karın germe oldum.Ameliyat sonrası rahat geçti ve çok memnunum.İyiki yatırmışım diyorum.Keşke imkanım el vermiş olsaydı da daha erken yaptırabilseydim.Ameliyat sonrası ağrım yok denecek kadar azdı.Sadece gerginlik hissinden dolayı bir mühlet eğil geziyorsun sonrası yüz güldürüyor.
ÇOK TŞK,MUTLU GÜNLERDE OL CANIMEvet ben de yağ aldırmadan direk karın germe oldum.Ameliyat sonrası rahat geçti ve çok memnunum.İyiki yatırmışım diyorum.Keşke imkanım el vermiş olsaydı da daha erken yaptırabilseydim.Ameliyat sonrası ağrım yok denecek kadar azdı.Sadece gerginlik hissinden dolayı bir mühlet eğil geziyorsun sonrası yüz güldürüyor.
Mrb bende aynı dertten ameliyat olucan 23ocak gün aldım nasıl geçti bu süreç sizin baya olmuş belki unutmuşsunuzdur bile ama bana biraz anlatsanız rahatlarım belkiBende yarın akşam burun ameliyatı ve göbek estetiği olacağım . Herkese göre değişen bir acı eşiği var bakalım benim Nasıl olacak
Dikiş izleri ne durumda acaba. Büyük bir izmi var. Ne ölçüde geçecekmiş izler. Tarzınızı bilmiyorum ama mesela karın germe ameliyatı olan biri bikini giyse karnında dikiş izleri ysda şişlik falan görünürmü acababende 12 temmuzda karın germe ve lıposakşın oldum.hamılelık surecınde 40 kılo almıstım sonrası malum sarkık bır karın .bugun 11 .gunum korkulacak bısey yok arkadaşalar sadece ilk gun bıraz sıkıntılı oda ınanın amılyat yerı ıle alakalı olmadı benımkı.. bel bolgesıne yapılan lıposakşıdan dolayı sırt ustu uzun sure yatmanın vermıs oldugu br acıydı ..bır gece hastanede kaldım ertesı sabah ayaga da kaltım makyajımı da yaptım gayet ıyıdım yaklasık bır hafta kadar dımdık yuruyemıyorsunuz bu da gayet normal.sırt ustu yatabılıyorsunuz bı sıkıntı yok tek ozledıgım yüz üstü yatmak(galıba bu bı sure daha mumkun olmayacak. rahatlıkla dısarı cıkıp yuruyebılıyorum hatta aracta kullanıyorum ...tabıkı burada doktorumun cok buyuk etkısı var tavsıye uzerıne gıtmıs oldugum bır doktordu bırebır amılyat olan bır hastası ıle gorustum ve bana dedıkı amılyat sonrası ıyılesme surecıını cok rahat gecırdıgını gozunu kırpmadan gıdebılecegın tek adres oldugunu soledı..gercekten de ole karnım su an cok guzel gozukuyor şişlikler olmasına ragmen .cok rahat bı ıyılesme surecı gecırıyorum doktoruma buradan sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum
Ben ank devlet hsstanesinde oldumb esabil ekeracaba karın germe ameliyatını <ankarada yaptıran varmı arkadaşlar
Peki memnunmusunuz iyi geçtimi kaç lira ödedinizBen ank devlet hsstanesinde oldumb esabil eker
Evet memnunum Geçen yıl 3500 ödedimPeki memnunmusunuz iyi geçtimi kaç lira ödediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?