karın germe amelıyatı olanlar yardımınıza ıhtıyacım var

selam,herkese çok geçmiş olsun,arkadaşlar,benım hiç yağ yok,sadece deride sıkıntı var,yağ alınmayacağı için dahamı kolay olur,ne dersınız

çok geçmiş olsun,sanırım sorumun cevabı sizde,bende hiç yağ yok,sadece deri germe,ama midede sarkma var malesef
mini benı kurtamıyor,karıngerme ile göğüs dikleştirme istiyoprum,sikılon yada göğüs küçltme değil,sarkık ğöğüsü dıkleştirme..

Liposaksinda zor olduğunu duydum.Ama karin germe de kas dokusuna dokunulmadigindan ağrı neredeyse yok gibi.Daha önce ameliyat oldunuz mu hic bilmiyorum ama benim için çok rahat geçti.Hatta herkes neredeyse ameliyat olduğuma inanmayacak kadar rahat atlattim

Merhabalar geçmiş olsun Bende karim germe düşünüyorum Rica etsem hangi doktora ve fiyat olarak kaça yaptırdınız acaba...? tsk ederim Sevgiler.

Evet ben de yağ aldırmadan direk karın germe oldum.Ameliyat sonrası rahat geçti ve çok memnunum.İyiki yatırmışım diyorum.Keşke imkanım el vermiş olsaydı da daha erken yaptırabilseydim.Ameliyat sonrası ağrım yok denecek kadar azdı.Sadece gerginlik hissinden dolayı bir mühlet eğil geziyorsun sonrası yüz güldürüyor.

Mrb nerede oldunuz amliyatı ne kadar

İz için krem önerisi varmı

Beni izlermisiniz foto görebilirmiyim

ÇOK TŞK,MUTLU GÜNLERDE OL CANIM

Bende yarın akşam burun ameliyatı ve göbek estetiği olacağım . Herkese göre değişen bir acı eşiği var bakalım benim Nasıl olacak
Mrb bende aynı dertten ameliyat olucan 23ocak gün aldım nasıl geçti bu süreç sizin baya olmuş belki unutmuşsunuzdur bile ama bana biraz anlatsanız rahatlarım belki

Slm bayanlar, bende Kocaelin de karın germe ve göğüs büyüyme amelıyatı olmaya karar verdim.
Ama kafam karışık, o kadar para vermeye değecek mi? acaba gerçekten olacak mı diye soruyorum. Burada Nurgül ALTUNTAŞ a gittim aslında amelıyatlarının iyi olduğunu da duydum ama yine bir tedirginliğim var yakın zamanda amelıyat olan var mı Nurgül hanıma ? yada önerebileceğiniz birisi var mı?

Dikiş izleri ne durumda acaba. Büyük bir izmi var. Ne ölçüde geçecekmiş izler. Tarzınızı bilmiyorum ama mesela karın germe ameliyatı olan biri bikini giyse karnında dikiş izleri ysda şişlik falan görünürmü acaba

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. iKİZ doğum sonrası vucudum mahvoldu. Tam karın germe ve Göğüs dikletirme büyütme kombine istiyorum. Tam karın germe çok ağrısı varmı lütfen olanlar yazabilir mi? Ağrıdan korkuyorum. Ben ameliyatı İstanbulda olmayı planlıyorum. (Bülent Cihantimur veya Güncel Öztürk düşünüyorum kararsızım.)
1 hafta sonra otobüsle Bursaya dönecem 1 hafta sonra otobüs yolcuğuna dayanabilirmiyim? Lütfen arkadaşar yorumlarınzı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…