karın germe amelıyatı olanlar yardımınıza ıhtıyacım var

Bel yanlarına liposakşin yaptılar yanlarimin aciyor olması dugumlenmesi alt dikisler yamuk böyle seylerdemi yoktu
Tabiki lipo yapilinca sert kisimlar olabiliyor bende olmustu ama sonradan gidiyor .. agri olmasi da normal dikislerim benimde pek duzgun degildi
Dikisler eridikce dizlesti .. umarim sizinde duzelir
Benim sorunumda gobek deliginin etrafinda yorgan dikisi gibi dikis izleri kaldi adi ustunde estetik ama hic de estetik durmuyor

doğru soylemissin hiç estetik görünmüyor benimde bir gobek deligini güzel yapmışlar ben en çok midemden kurtulcam diye sevinirken gobegimi geçiyor midenin olduğu yer aslında
o izlerin olması doktorun beceriksizliği veya umursamazlığı galiba çünkü benim gobek deliginde hiç dikiş görünmüyor dikiş izleri için krem oneriyolar kullanmissindir muhtemelen ben kullanma gereği duymuyorum iyice ilestikten sonra dikiş izlerinin üstüne dövme yaptircam sende yaptirabilirsin

Zaten doktorum duzeltirim o dikisleri demisti bakalim artik ben yurt disinda oldugum icin gitmek zor oluyor her zaman .. iz kremi kullandim ama her zaman kullanmadim dogrusu cunki basta o dikis izleri gobek icinde kalacak demisti bende umursamadim ama gel gor ki hepsi dista
Anlamadim migdegi geciyor demissin o kismi anlamadim aciklasan ?

Bende olalı birbuçuk ay oldu bele de lipo yaptırdım ama şu anda bariz bi incelme olmadı acaba zamanla mı inceliyor midem de biraz şişlik var sanki kilo almışım gibi dümdüz olmadı sizlerin nasıl durumu

Bende olalı birbuçuk ay oldu bele de lipo yaptırdım ama şu anda bariz bi incelme olmadı acaba zamanla mı inceliyor midem de biraz şişlik var sanki kilo almışım gibi dümdüz olmadı sizlerin nasıl durumu
Bende de bariz bir incelme yok bunun sebebini bende merak ediyorum ama masaj yapmak iyi geliyor tavsiye ederim... diğer arkadaşın sorusuna da cvp verelim 7binliraya ameliyati oldun 3.5 hafta once

Benim bir deneyi gecti tabiki sislik cok normal ilk 3 ay sislik ara sira olur cok sabir gerektirzn bir ameliyat hemen oyle dumduz olmak icin yagsiz bir karini gerince hemen sonuc alinabiliyor ama lipo cok odem yapiyor ..
benim durum pek hos degil tekrar ameliyat olmam gerek doktorum yeniden lipo yapip dikisleri duzeltecek belkide fazladan deriyi alacak

Çok geçmiş olsun inşallah bu son olur ve istediğin görüntüye sahip olursun. Ben biraz acele ediyorum galiba ama işte korkuyorum incelme falan olmayacak diye birde karın dikişimin altı yani bigini üstü kötü şiş disardan bakıldığında çıkıntı var gibi duruyor orası gerçekten çok rahatsız ediyor doktor şişlik inecek dedi sabırsızlıkla bekliyorum

Cnm benim ablam oldu 2 sene oluyor olalı. İlk gün baya sancısı oldu. 1 hafta sürdü sayılır ama sonra hiç bişeyi kalmadı. Şu an on numara bi vücudu var maşallah. Gerçekten güvenilir bir doktor bulman lazım çünkü önemli bir ameliyat. İlk 6 ay vücut ödemini atıyor sonra oturuyor şekli. Olcaksan kışın ol yaza kadar toplarsın kendini

Tsk ederim umarim son olur dedigin gibi benimde bikini ustu cikintili gibi benide rahatsiz ediyor bu goruntu hala gecmedi umarim senin duzelir senin daha taze tabi beklemekten baska cagre yok..

Merhaba
Ben de uzun zamandır düşünüyordum nihayet kararımı verdim ctesi gidiyorum görüşmeye. Ankara'da Dr. Uğur Kılıç'a gideceğim. Meme büyütme ve karın gerdirme yaptırmak istiyorum.. offfff nasıl olacak?? İkisini bir arada yaptıran arkadaşlar var Mı??? Sigara kullanıyorum çok öksürük oluyormuş galiba ameliyattan sonra..
Fotolarınızı görmem mümkün mü acaba??yaptıranların bir kısmı morluklardan şikayetçi sizde de oldu mu??

Merhaba Simaysu
Ben de uzun zamandır düşünüyordum nihayet kararımı verdim ctesi gidiyorum görüşmeye. Ankara'da Dr. Uğur Kılıç'a gideceğim. Doğal görünen orta büyüklükte istiyorum. Aynı zamanda karın gerdirme de yaptırmak istiyorum.. çok korkuyorum. Sigara kullanıyorum, karın germe sezeryanla kıyaslarsan daha mı zor?? Peki şşmdi nasılsın?? Bütün şişler indi mi??
Lütfen cevap yazzzz, merakla bekleyeceğim

Merhaba 1.5 ay önce tam karın germe ameliyati oldum.Ameliyatım şaşılacak kadar rahat geçti.Sabah 10 civarı ameliyata girdim.Fıtık ameliyati ile beraber 3.5 da ameliyattan çıktım.Uyandığımda sezeryan ameliyatımdaki gibi deli ağrılarım olmadı.Çok rahat çıktım Gece11 de de yürüttüler .Ağrılarımı neredeyse hissetmedim.Yürürken de sadece mekik çekmiş gibi bir acı hissetim.Liposaksin olmayacaksanız bu süreç çok rahat geçiyor.Korkulacak bir şey yok.İnşallah sizin ameliyatınız da böyle geçer.

Merhaba ben günde bir paket içiyordum bir gün kala kistim sigarayı ameliyattan 3gun az ictim zaten korkudan içmek istemiyorsun en hafif sigaradan icersin ben öyle yapmıştım morluk olayida doktorun kullandığı cihazdan kaynaklanıyormuş bende çok az vardı. ödem çok oluyor

Teşekkürler Yağmurelif

Doktor ile görüştüm. 300-325 cc high prf. Kas altı yuvarlak dedi. Karın germeye gerek yok lipo yeterli olur dedi.. kafam karıştı açıkçası, lipo'da memnuniyetsizlikler çok fazla. Dr. Oğuz Kılıç'a liposuction yaptıran kimse var mı acaba??? Ankara'da..

Merhaba bende karin germe ve meme küçültme yanlarda ki yaglara liposaksin yaptirdim hersey guzel su an cok memnunum henuz 12 gun oldu korse kullaniyorum hala ama gobek deligim biraz yamuk sanki beni cok uzuyo doktorum yurtdisina gitti gelince bakalim ne diyecek cok merak ediyorum boyle biseyle karsilastinizmi acaba cvplarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…