Gecmis olsun doktorunuz kimdi ?Merhaba 1.5 ay önce tam karın germe ameliyati oldum.Ameliyatım şaşılacak kadar rahat geçti.Sabah 10 civarı ameliyata girdim.Fıtık ameliyati ile beraber 3.5 da ameliyattan çıktım.Uyandığımda sezeryan ameliyatımdaki gibi deli ağrılarım olmadı.Çok rahat çıktım Gece11 de de yürüttüler .Ağrılarımı neredeyse hissetmedim.Yürürken de sadece mekik çekmiş gibi bir acı hissetim.Liposaksin olmayacaksanız bu süreç çok rahat geçiyor.Korkulacak bir şey yok.İnşallah sizin ameliyatınız da böyle geçer.
Öyle birşey yok çok rahat çıkıyor korkacak hiçbirşey yok sinek isirigundan bir tık fazladır gönlünü ferah tutArkadaşlar benim size önemli bir sorum olacak. 4 gün sonra karın germe+lipo olacağım doktorum ağrı sızının fazla olmayacağını söyledi ama ben çok korkuyorum özellikle diren takılacak dedi internette direnlerin çıkarılmasını izledim sitenin birinde de hayatınızın en zor anı yazıyordu gerçekten can yakıyor mu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Daha yeni tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum hiç korkulacak birşey değil.Bende nette yazılanlardan dolayı çok korkmuştum ama boşunaymış.Arkadaşlar benim size önemli bir sorum olacak. 4 gün sonra karın germe+lipo olacağım doktorum ağrı sızının fazla olmayacağını söyledi ama ben çok korkuyorum özellikle diren takılacak dedi internette direnlerin çıkarılmasını izledim sitenin birinde de hayatınızın en zor anı yazıyordu gerçekten can yakıyor mu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Karın germe ameliyatı olan arkadaşlar göbek deliğinizin yeri değişti mi acaba.Sanki benim ki yukarıda kalmış gibi geliyor zamanla normale iner mi acaba
Gobek deliginizle ilgili bi sorun oldumu olmasi geren yerdemi baya olmus ameliyat olali simdi durum nasil acabaSeda hanım benide izlemeye alırmısınız
Ameliyat fiyatı ne kadar , Eskişehir 'de , arkadaşıma tavsiye edeceğim.Eskişehirden Doğan Alhan
çok tesekkür ederimMerhaba,
Ben ameliyatımı devlet hastanesinde oldum.Daha doğrusu hava hastanesinde oldum.Devlet karşılamıyor ama özele gore fiyatı çok uygun oldu.Ben hem karın germe hem de göbek fitigi ameliyatını bir arada oldum.2100 tl ödedim.2 gün hastanede yattım hepsi o kadar.
Fakat ne yazık ki doktorum Bursadaki üniversite hastanesine tayinini istemiş.Sanırım gitmiştir.
tam karın germe ameliyatı Adanada özel hastanelerde 5-6 bin tl. devlet hastanelerinde rapor çıkarsa ücretsiz, yada çok az bi ücretle. hangi şehirdesin istanbulda pahalı olabilir,adanada yaptırabilirsin.
Henüz çok erken.Bu arada geçmiş olsun.Ben ameliyat olalı 2 ay oldu.Ödemin var su an kişiye göre değişir 15 20 güne ödemini atarsin.Karındaki hissizlik de zamanla azalıyor.Tam geçmesi 6 ayı bulur diyorlar.Benim de su an hıssızlığım var fakat ilk zamanlardaki gibi değil.Zamanla bütün şikayetlerin gün gün azalıyor.Endişelenecek bir şey yok yani.Biraz sabır.Ben su an görünüşünden çok memnunum.İnşallah sen de öyle olacaksın.[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?