karın germe amelıyatı olanlar yardımınıza ıhtıyacım var

Gecmis olsun doktorunuz kimdi ?

Arkadaşlar benim size önemli bir sorum olacak. 4 gün sonra karın germe+lipo olacağım doktorum ağrı sızının fazla olmayacağını söyledi ama ben çok korkuyorum özellikle diren takılacak dedi internette direnlerin çıkarılmasını izledim sitenin birinde de hayatınızın en zor anı yazıyordu gerçekten can yakıyor mu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bende yarın akşam burun ameliyatı ve göbek estetiği olacağım . Herkese göre değişen bir acı eşiği var bakalım benim Nasıl olacak

Öyle birşey yok çok rahat çıkıyor korkacak hiçbirşey yok sinek isirigundan bir tık fazladır gönlünü ferah tut

Daha yeni tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum hiç korkulacak birşey değil.Bende nette yazılanlardan dolayı çok korkmuştum ama boşunaymış.

Karın germe ameliyatı olan arkadaşlar göbek deliğinizin yeri değişti mi acaba.Sanki benim ki yukarıda kalmış gibi geliyor zamanla normale iner mi acaba

Bende 3 hafta once bu ameliyati oldum benimkide biraz sagda bende cok merak ediyorum nedenini netten baktiklarim hep normal buyuk hayal kirikligi yasiyorum cumartesi kontrolum var bakalim doktorumun cevabi ne olucak kimse böyle sorun yassmadi heralde

Merhaba,
Ben ameliyatımı devlet hastanesinde oldum.Daha doğrusu hava hastanesinde oldum.Devlet karşılamıyor ama özele gore fiyatı çok uygun oldu.Ben hem karın germe hem de göbek fitigi ameliyatını bir arada oldum.2100 tl ödedim.2 gün hastanede yattım hepsi o kadar.
Fakat ne yazık ki doktorum Bursadaki üniversite hastanesine tayinini istemiş.Sanırım gitmiştir.

çok tesekkür ederim
iki doktor daha buldum biri Yakup Karabağlı öteki Emre ....soyadını şu an hatırlayamıyorum :)

Yakup bey geçen sene eylül ayında 6000 tl istemişti.Her kasım ayında zam geldiğini söyledi üzerinden 2 kasım ayı geçti ücret aşağı yukarı 7000 olmuştur sanırım.Ama çok iyi bir doktor.İşinde gerçekten başarılı ve tecrübeli bir isim.

tam karın germe ameliyatı Adanada özel hastanelerde 5-6 bin tl. devlet hastanelerinde rapor çıkarsa ücretsiz, yada çok az bi ücretle. hangi şehirdesin istanbulda pahalı olabilir,adanada yaptırabilirsin.

Rapor nasıl çıkıyor ?

Selammm bende geçen cuma günü karın ve meme dikleştirme oldum izmirde cüneyt özek e sormak istediğiniz bişey olursa diye ilk bunu diyim istedim.şimdi benimde sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.karnımdaki dikişin üst kısmında şişlik var ve bu yüzden düz durmuyor bide dikişlerim hala duruyor bu dikişler ne zaman gidicek karnın o şişliği ve sertliği ne zaman gidicek çok üzülüyorum kendimi böyle görünce

Henüz çok erken.Bu arada geçmiş olsun.Ben ameliyat olalı 2 ay oldu.Ödemin var su an kişiye göre değişir 15 20 güne ödemini atarsin.Karındaki hissizlik de zamanla azalıyor.Tam geçmesi 6 ayı bulur diyorlar.Benim de su an hıssızlığım var fakat ilk zamanlardaki gibi değil.Zamanla bütün şikayetlerin gün gün azalıyor.Endişelenecek bir şey yok yani.Biraz sabır.Ben su an görünüşünden çok memnunum.İnşallah sen de öyle olacaksın.

Slm herkese bende mini karın germe ve klasik lipo olucam çok çok istedim birseydi fakat ameliyat sonrası beni çok endişelendiriyo ya aslında korkmuyorumda çünkü bende iki yıl once plastik cerrahi hemşiresiydim aklınıza gelebilecek her amilayatı doktorla birlikte yapardık fakat ozamanlar hiç dikkatimi cekmemişti takiiii iki kızım olana kadar şimdi diyorumki keşke yine devam etseydimdw ameliyat sonrasını görebilseydim oyuzden olan arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirim kSb uzun bi yazı oldu

merhaba ben çok kiloluyum ama şu anda kilo verme aşamasındayım. kilo verdiğimde muhtemelen karnımda çok fazla sarkma olacak . Sizden ricam öncesi sonrası gibi bir fotoğrafı olan var ise benimle paylaşabilir mi? İnsan gözüyle görünce daha çok inanıyor ve motive olmamda da yardımcı olur diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…