Suan randevum vardı kontrol ıcın gıttık hastaneye agrım yok sükür meme lerde hıc sorun yasamadım sadece bayanlar hıssızlık var meme ucunda normal dedı doktorum suan ıcın dıkısler de agrım yok karında ama pek hos durmuyor yenı oldugu ıcın galıba yenı gördüm 1 hafta oldu amalıyat olalı tsklerSenin adına sevindim gelişmeleri yazarsın
Geçmiş olsun sizin ameliyat olduğunuz hastane bayrampasadami canimSuan randevum vardı kontrol ıcın gıttık hastaneye agrım yok sükür meme lerde hıc sorun yasamadım sadece bayanlar hıssızlık var meme ucunda normal dedı doktorum suan ıcın dıkısler de agrım yok karında ama pek hos durmuyor yenı oldugu ıcın galıba yenı gördüm 1 hafta oldu amalıyat olalı tskler
Ameliyat bölgesinin toparlanması morlukların geçmesi anca bir iki ay sürüyor . Ama sonuç mükemmel olacakGeçmiş olsun sizin ameliyat olduğunuz hastane bayrampasadami canim
Gecmis olsun ama buraya resim koymasaydin keskeıste son halı
Eki Görüntüle 1705453
evt bayrampasada bayparkhospıtal de doktor bülent tekerogluGeçmiş olsun sizin ameliyat olduğunuz hastane bayrampasadami canim
Ordan cıkmıs suan bu hastanede yaptı amalıyatımı cok ıyı bır doktorBulent tekerekoglu esteworld hastanesinde calisiyor biliyordum baska hastanelerde de mi yapiyor ameliyat?
Canim iyileşme sürecin nasıl gidiyor ilk kontrolünü oldun mu yeni resimlerini görmek isterimOr
Ordan cıkmıs suan bu hastanede yaptı amalıyatımı cok ıyı bır doktor
SargilarinPardon canim kontrol olmuştun şarkıların ciktimi
Cikmamis cnm sanmam daha yeni instagram sayfasinda esteworld yazan yerde resim cekmis hastasiyla..Or
Ordan cıkmıs suan bu hastanede yaptı amalıyatımı cok ıyı bır doktor
tekerekoğlu olmasın.Ev
evt bayrampasada bayparkhospıtal de doktor bülent tekeroglu
Cikti sargilarim tek korse takiyorum suanPardon canim kontrol olmuştun şarkıların ciktimi
Valla cok net bir doktordu para icin biri degil meslegini havali bir. Halide yoktu önce benimke konusup sakinlestirdi 7-24 arayabilir yazabilirsin dedi sitresde sin dedi amaliyat günü de benimle oldukca yakin davrandi avusturyadan gittim 5 doktor icinden onu sectim dogru karar vermisimtekerekoğlu olmasın.
Muayene ederken nasıl etti meraktan soruyorum çünkü kendisi pek bakmaya bile gönüllü olmuyo yapalım edelim havasında.
Resim yukliyecekmisin merak ettim bulent beyin germesiniValla cok net bir doktordu para icin biri degil meslegini havali bir. Halide yoktu önce benimke konusup sakinlestirdi 7-24 arayabilir yazabilirsin dedi sitresde sin dedi amaliyat günü de benimle oldukca yakin davrandi avusturyadan gittim 5 doktor icinden onu sectim dogru karar vermisim
esteworldden çıkmış şimdi fulya terrace de sanırım kendine özel muayenesi varmış dimiValla cok net bir doktordu para icin biri degil meslegini havali bir. Halide yoktu önce benimke konusup sakinlestirdi 7-24 arayabilir yazabilirsin dedi sitresde sin dedi amaliyat günü de benimle oldukca yakin davrandi avusturyadan gittim 5 doktor icinden onu sectim dogru karar vermisim
Cok saol canim gercekten cok memnun kaldim sonuctanesteworldden çıkmış şimdi fulya terrace de sanırım kendine özel muayenesi varmış dimi
ben bi kere gitmiştim ona önünde pantolonumu indirmiştim çünkü müsade etmedi devlet hastanesinde bile dr ben çıkıyım öyle çıkar üstünü demişken bilmiyorum bu tavır benim hiç hoşuma gitmemişti
sen sonuçtan memnunsan gerisi mühim değil gerçekten çok çok geçmiş olsun
Nasil canim anlamadimResim yukliyecekmisin merak ettim bulent beyin germesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?