karın germe amelıyatı olanlar yardımınıza ıhtıyacım var

eski halimin resmini çekmedim ama dr dan isterim.verir herhalde.ben istanbulda özel hastanede 8000 tl yaptırdım. ama lipo tam karın germe botoks ve dolgu hepsi birden.grup hastanelerinden biri
dolguyu kendi yağımdan yaptılar

Bugun 2.kontole gittim.dr hala cok fazla ödem var dedi. maydonoz ye yeşil cay iç demişti yapıyoum ama ödem inmedi.10 gun daha korse takıcam.

bugün 18 gun dikiş izlerime melhem.karnıma ayrı melhem sürüyorum.dikiş izim kötü görünüyor.şişliklerim inmedi bugün moralim çok bozuk. düzelemicem sanki

bugün 18 gun dikiş izlerime melhem.karnıma ayrı melhem sürüyorum.dikiş izim kötü görünüyor.şişliklerim inmedi bugün moralim çok bozuk. düzelemicem sanki

daha çok erken 18 günde bunlar normal düzelmeycam sankiyi de çok erken yazmışsınız:)))) geçer düzelir iner şişlikleriniz bol sıvı tüketin yemenize de dikkat edin

mrb bendeşubat ayında olmak istiyorum doktorubuzun ismi nedir

merhaba bayanlar ben uzun zamandir uyeyim ama hic yazma firsatim olmadi hep okuyanlardanim ben :) bende karin germe ve gogus diklestirme istiyorum izmirde yasiyorum bakalim 23 ocak c.tesi gunu icin can beyden randevu aldim hemen olmayacagim ameliyat ama akil almak ve kendimi hazirlamak istedim cnk ben 1 cocuk daha istiyorum ama bilemiyorum hem korkuyorum hem istiyorum ama cocukta istiyorum fln filan 1 kizim var ama kardessiz olmaz diye dusunuyorum okadar eziyetide 2 kez cekmekte istemiyorum cok kararsiz kaldim bakalim cumartesi belli olucak hersey :)

Resimleri bende gorebilirmiyim

bende amaliyat düşünüyorum fakat endiselerim var
Doktorunuzla konusmussunuzdur tekrar hamile kalinabiliniyormu riskleri neler

İstanbulda yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz mumkunse bayan doktor varmı

Amaliyat gecirenler Lütfen yardımcı olun

Sorun degil canim yanlara lipo yapildigi icin ödem var suan daha 6 aya tam sonuc alirsin dedi Doktorum zamanla

Merhaba ben de karın germe oldum yaklaşık 10 gün oldu göbek deliğinin alt tarafında dikine bir çizgi var nasıl anlatsam aşaya doğru pile olmuş gibi sizde de varmıydı öyle bişey

Merhaba ben de karın germe oldum yaklaşık 10 gün oldu göbek deliğinin alt tarafında dikine bir çizgi var nasıl anlatsam aşaya doğru pile olmuş gibi sizde de varmıydı öyle bişey
Gecmis olsun bende ayni iz var derimiz yetismedigi icinmis sizin resminiz varmi ?

Merhaba diger konuda ameliyat olan cok kisi var okursaniz iyi olur size surecleri paylasan cok ..ben dahil ..
Tekrar hamile kalinabiliyor tabiki bir sure gectikten sonra ama .. Ve tekrar deforme olur karniniz onun icin ben bir daha cocuk dusunmedigim icin yaptirdim.. Istanbulda bayan dr var sanirim ..

Gecmis olsun bende ayni iz var derimiz yetismedigi icinmis sizin resminiz varmi ?
Az önce foto çektim dosya yükle dedim ama olmadı... sizin fotolarınjz var mı? Peki geçicekmiymiş ben 15 ocak cuma operasyon geçirmiş olmama rağmem yeni kalktım ayağa diyrbilirim

Az önce foto çektim dosya yükle dedim ama olmadı... sizin fotolarınjz var mı? Peki geçicekmiymiş ben 15 ocak cuma operasyon geçirmiş olmama rağmem yeni kalktım ayağa diyrbilirim
Benim var canim fotolarim.. Bende 15 ekim oldum ameliyatimi
Seninki cok yeniymis masallah bende hemen kalkmistim ayaga ikinci gun geziyordum bisey olmamis gibi

Ha bide fotolari bu sayfaya yukleme sakin canim yoksa herkes gorur..
Once bu sayfanin ust tarafinda uc cizgi olan yere tikla sonra albumler tikla ordan yeni album olustur yaziyor .. Sonra ayarlarini "takip ettiklerim" secip resmini yukle ve kaydet .. Insallah anlamisindir
Boylece sen kimi takip ediyosan sadece o gorur resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…