Yani album yapip karninin resmini koyacakmisin ?Nasil canim anlamadim
Album nasil yapiliyor bilmiyorum ama ilerki zamanda koyarim biraz dik yürümeye basladimda suan eyik yürüyorumYani album yapip karninin resmini koyacakmisin ?
Iyi olma na sevindim canim bende merakla bekliyorum resimlerini amaliyat once de foto varmı canim seninAlbum nasil yapiliyor bilmiyorum ama ilerki zamanda koyarim biraz dik yürümeye basladimda suan eyik yürüyorum
gecmis olsun canim cok agrili bir amaliyat degildi benim icin ama sonuc mükemel oluyorya unutursun agrinida 6 aya bir girelim asil net sonuc ozaman belli oluyormus17 aralıkta tam karın germe ameliyatı oldum. ilk gün niye oldum kı dedim ama 2.gun daha iyi geçti.bugun ucuncu gün hastaneden çıktım daha ıyıyım.karnım dümdüz
merhaba ameliyatınızı olmuşsunuz,hayırlı olsun. bende karın germe ve yanlara liposakşın düşünüyorum. ama korkuyorum. bide ne kadar değişiklik olacak buna değecek mi hayal ettiğim gibi olacak mı emin olamıyorum.Hic korkulcak kadar agri olmuyormus sükür
izin verirseniz bende resimlerinizi görmek isterim. ameliyat olmak istiyorum ama hiç ameliyat olmuş birini görmedim henüz. aslında öncesi ve sonrası olsa daha iyi olur. google dan böyle resimlere bakıyorum ama hepsinde sonuç çok farklı bişey anlamadım. ameliyat olmuş biri olarak gerçekten buna değer mi sonuç hayal ettiğiniz gibi mi cevaplarsanız sevinirimAlbum nasil yapiliyor bilmiyorum ama ilerki zamanda koyarim biraz dik yürümeye basladimda suan eyik yürüyorum
Canim bende yaptim öncesi ve sonrasi ama burda nasil albüm yapilcani anlatcak biri varsa yaparim sorun yok benim icin ama yapmaya kesinlikle deger canim doktor secimi cok önemli kuzen gecen sene ayni amaliyati oldu fakat dikis izleri suan bile benimkinden daha kötü önemseyin Doktoruizin verirseniz bende resimlerinizi görmek isterim. ameliyat olmak istiyorum ama hiç ameliyat olmuş birini görmedim henüz. aslında öncesi ve sonrası olsa daha iyi olur. google dan böyle resimlere bakıyorum ama hepsinde sonuç çok farklı bişey anlamadım. ameliyat olmuş biri olarak gerçekten buna değer mi sonuç hayal ettiğiniz gibi mi cevaplarsanız sevinirim
anasayfaya geliyorsun,''albümler'' tıkla, ''yeni albüm oluştur'' tıkla. açılan listeyi istediğin özelliklere göre doldur,fotoğrafları yükle. sanırım bu şekilde oluyor.Canim bende yaptim öncesi ve sonrasi ama burda nasil albüm yapilcani anlatcak biri varsa yaparim sorun yok benim icin ama yapmaya kesinlikle deger canim doktor secimi cok önemli kuzen gecen sene ayni amaliyati oldu fakat dikis izleri suan bile benimkinden daha kötü önemseyin Doktoru
hayırlı olsun canım. iyileşme sürecini, yeni görüntün hakkındaki değerlendirmelerini bizimle paylaşabilirsen seviniriz. bu ameliyatı düşünüp sonuçları hakkında korkuları,şüpheleri olan bizlere yardımcı olursun. dümdüz derken nasıl bişey kastediliyor mesela. yani hiç doğum yapmamış olduğumuz yıllardaki kadar estetik duruyor mu bel girintisi nasıl. garip odunsu bir düzlük değildir yani değilmi. yeni halin istediğin gibi olduysa ve sen beğendiysen ,hayal kırıklığı olmadıysa doğru bir iş olmuştur.17 aralıkta tam karın germe ameliyatı oldum. ilk gün niye oldum kı dedim ama 2.gun daha iyi geçti.bugun ucuncu gün hastaneden çıktım daha ıyıyım.karnım dümdüz
Yükledim canim bak simdianasayfaya geliyorsun,''albümler'' tıkla, ''yeni albüm oluştur'' tıkla. açılan listeyi istediğin özelliklere göre doldur,fotoğrafları yükle. sanırım bu şekilde oluyor.
KoydumYani album yapip karninin resmini koyacakmisin ?
Yükledim bak canimizin verirseniz bende resimlerinizi görmek isterim. ameliyat olmak istiyorum ama hiç ameliyat olmuş birini görmedim henüz. aslında öncesi ve sonrası olsa daha iyi olur. google dan böyle resimlere bakıyorum ama hepsinde sonuç çok farklı bişey anlamadım. ameliyat olmuş biri olarak gerçekten buna değer mi sonuç hayal ettiğiniz gibi mi cevaplarsanız sevinirim
tam karın germe ameliyatı Adanada özel hastanelerde 5-6 bin tl. devlet hastanelerinde rapor çıkarsa ücretsiz, yada çok az bi ücretle. hangi şehirdesin istanbulda pahalı olabilir,adanada yaptırabilirsin.Peki karin germe amaliyatin fiyati nedir kizlar?
önceki hali net anlaşılıyor canım. çok kilolu değilsin sadece karın fazlalığın varmış. ameliyat sonrasını yan görüntüdede çekebilirmisin rica etsem. şimdi ödemli galiba bide 2-3 ay sonraki hali daha net olacaktır. ay lütfen albümü 1.ay, 2.ay, 3.ay ,... gibi görüntüler haline getir. çok teşekkürler kırmadın biziYükledim bak canim
1 hafta önce cekmistim yandan onu koydum bak bi okönceki hali net anlaşılıyor canım. çok kilolu değilsin sadece karın fazlalığın varmış. ameliyat sonrasını yan görüntüdede çekebilirmisin rica etsem. şimdi ödemli galiba bide 2-3 ay sonraki hali daha net olacaktır. ay lütfen albümü 1.ay, 2.ay, 3.ay ,... gibi görüntüler haline getir. çok teşekkürler kırmadın bizi
Sorun degil canim yanlara lipo yapildigi icin ödem var suan daha 6 aya tam sonuc alirsin dedi Doktorum zamanlaönceki hali net anlaşılıyor canım. çok kilolu değilsin sadece karın fazlalığın varmış. ameliyat sonrasını yan görüntüdede çekebilirmisin rica etsem. şimdi ödemli galiba bide 2-3 ay sonraki hali daha net olacaktır. ay lütfen albümü 1.ay, 2.ay, 3.ay ,... gibi görüntüler haline getir. çok teşekkürler kırmadın bizi
hayırlı olsun canım. şimdiden memnun olmana sevindim. umarım hiç sorun yaşamadan iyileşme süreci geçirirsin. albüm oluşturup foto yükleyecek misin peki. sadece izin verdiklerin görüyormuş. eski ve yeni hali olursa iyi olur. o kadar araştırma yapıyorum çevremde hiç bu ameliyatı olan biriyle karşılaşmadım. iyiki bu site var. sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyorlar. hayırlısıyla bide ben olabilseydim şu ameliyatı ....bugün 5.gün ben hem lipo hem tam karın germe yaptırdım.yaptıracak olanlara fikir olsun diye belirteyim 70 71 kiloydum 166cm boyum.gercekten düşündüğüm kadar ağrım eziyetim yok.ama sadece sırtüstü yatmak zorunda olmak belimi ağrıtıyor.korsem var o yüzden çıplak halimi bilmiyorum ama bakınca sarkan göbek yok.mutlu oluyorum.pantolon kemeri takmayı hayal ediyorum. okadar zaman oldukı gömleğimi pantolonun içine sokup kemer takmayalı. cuma kontrole cağırdı doktorum Süleyman bey.dikişteki bandaj çıkacak sanırım.o zaman daha net görünücek.ameliyat olacak arkadaşlara olmalarını tavsiye ederim.yine yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?