Karin germe ameliyati oldum

aslinda chanel benimde pek yuksek bi beklentim yok hamilelikten oncede ayva gobegim vardi sanki gene oyle olurmus gibime gelio hic dumduz karin dusunemiyorum isterim tabi beyaz dar badi giymeyi ben revizyon falanda olamam mâ aile komple karsi ...keske bana yakin olsan birlikte spora giderdik.. ben 2 ayligina ertelettim bi izin ciksa hemen basliycam..

Ben zaten seni resimlerine bakarak tabiki kilolu görmüyorum, sıkılaşma lazım belki, yapabiliyorsan düzenli yürüyüşlerini yap bence bir de daha çok yağ yakmaya yönelik bir beslenme,
Sabah akşam 2 dilim halka şeklinde ananas ve yanında beyaz peynir yenilen öğlen de 2 yumurta ile menemen gibi bir rejim var doktor tarafından yazılmış , bu diyet tam yağ yakma ve ödem atmaya yönelik
Ameliyattan önce denedim ben de ama ananas nedense aşırı bir karın ağrısı yapmıştı ama sabah yediğimde saat 16 ya kadar hiç açlık hissetmemiştim. İlginç bir şekilde tok tutuyor

Ay evet dikkat et canim benim korse basenime cukur bir iz yapti simdide yag dolgusu gerek oraya .. Aman ilk ay cok iyi kullan korseni hemen iz yapar ..

Ben de doğumdan sonra elma tipinde bir kadın oldum, göğüslerim büyüdü kollarım yağ doldu, bu görüntü beni rahatsız ediyordu önce hep meme ve kollardan kurtulmak istedim bu amaçla gittim doktora ama o da haklıydı bir sene sonra karnını beğenmeyeceksin bu sefer, önce karnını yapalım dedi. Ve geldiğimiz nokta bu, şimdi meme için bekliyorum bari bu arada 5-6 kg vereyim diyorum

Dogrudur canim ananas lifli ya tok tutar yumurtayi bol yiyorum zaten proteinli gidalar tercih ediyorum benim ameliyattan once bile kotu horuntum yoktu yani evrim gecirecek bir halim olamayacakti o kesin ama gencligimdeki karni istiyordum belki olur ..

Ben simdiki haline bakinca guzel olacagini goruyorum gibi canim o ayva gobegin baya gitmis birde kaslari diktiyse eskisi gibi cikmaz o karnin izin aldigin an hizli tempolu yuruyus bile fayda ediyor canim

benim doktor korseyi ben cikar diyeceksin diyene kadar takacaksin dedi. Ama korse beni hic rahatsiz etmiyor hatta gecenlerde esim dus aldirirken cikardik bayilacak gibi oldum

benim doktor korseyi ben cikar diyeceksin diyene kadar takacaksin dedi. Ama korse beni hic rahatsiz etmiyor hatta gecenlerde esim dus aldirirken cikardik bayilacak gibi oldum
Ilk cikardiginda oyle olur sonra alisiyosun ve dedigin gibi korsesiz duramiyosun sonra dr cikar desede hala takmak istiyosun

Ilk cikardiginda oyle olur sonra alisiyosun ve dedigin gibi korsesiz duramiyosun sonra dr cikar desede hala takmak istiyosun

ayyy vallla dikilsem bir baska birsey istemiyorum, birde kizimi emzirmeyi biraktim, sonra pisman oldum, agri kesicileri almayi biraktim, emziren anneler icin sorun olmayan agri kesici aldim, kizimi tekrardan emzirmek istiyorum :)

ayyy vallla dikilsem bir baska birsey istemiyorum, birde kizimi emzirmeyi biraktim, sonra pisman oldum, agri kesicileri almayi biraktim, emziren anneler icin sorun olmayan agri kesici aldim, kizimi tekrardan emzirmek istiyorum :)
Ben hiç ağrı kesici almaya ihtiyaç duymadım evde, inşallah senin de ağrın olmaz da emzirirsin rahat rahat

Ben hiç ağrı kesici almaya ihtiyaç duymadım evde, inşallah senin de ağrın olmaz da emzirirsin rahat rahat
erful beni izlemeye alır mısın albümünü göremiyorum. ameliyat olmayı düşünenlerdenim. bu ameliyatı olan kişilerle ilk defa burda(kadınlar kulübünde) karşılaşıyorum da.

senin albümünü göremiyorum,beni izlemeye alabilir misin. ay kızlar tek tek dolaşıyorum,albüm dilencisi oldum valla. googledan da bakıyorum öncesi sonrası fotolara ama ne ameliyatı oldukları, üstünden ne kadar zaman geçtiği belli değil orada.

Canim sen antibiotik icmiyormusun ? Kizina zararli olabilir bir dr'una danis once ben agri kesiciyi cok fazla icmedim sadece kas gevsetici iciyordum onu da az ictim ama antibiotik 10 gun kullandim

Canim sen antibiotik icmiyormusun ? Kizina zararli olabilir bir dr'una danis once ben agri kesiciyi cok fazla icmedim sadece kas gevsetici iciyordum onu da az ictim ama antibiotik 10 gun kullandim

antibiyotik emzirmeye engel degilmis ama agri kesici iyi degilms, bugun onu almadim, esim eczaneden pompa aldi, sutumu sagiyoyum yarin emziririm umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…