Karin germe ameliyati oldum

Mrb fiyatlar nedir acaba

Çok geçmiş olsun Arkadaşım iyi gunlerde sağlikla keyfini sür insallah bebisinu de Allah bagislasin bende karın germe düsunuyorum fakat cesaret edemiyorum bu kış halletmem gerek yaz gelmeden insallah olurum. Sizden ricam beni izlemeye alirmisiniz Albümdeki resimlerinizi görebilmem için mumkunse cok sevinirim ön bilgi görsel olarak faydali olacaktir. Sevgiler. :)

Merhaba 11 gün önce tam karın germe ve meme silikon ameliyatı oldum. Belim şuanda eskisinden daha kalın bel inceliğim yok. Kotlarımın düğmeleri kapanmıyor. Çıldıracak gibiyim. Sanki yanlarım yani simit hiç alınmamış gibi. İdeal kilomdan 4 kilo fazla girdim ameliyata. Tecrübeli olanlar yardımcı olabilirler mi

11 gun cok erken bir sure. Daha sislikleriniz vardir. Biraz daha beklemeniz gerekir. Ben karin germe ameliyatindan 1 ay sonra farkettim incelmeyi.

Merhabalar, çok geçmiş olsun sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim. Bende yeni üye oldum, karın germe ameliyatı için araştırma yapmaktayım, doktorunuz kimdi nerde oldunuz. benim de birkaç dr la görüşmem oldu fakat çok yüksek fiyatlarla karşılaştım, karar veremedim.eğer mümkünse fotoğraf görebilir miyim..teşekkürler,sevgiler..

benide takibe alırmısınız

album olusturdum, artik ilerledikce yeni bir foto eklerim.
Benide izlemeye alabilirmisin bende 27 temmuzda olucam kismetse deyiyomu onca aciya acaba resimlerinizi görmem mumkunmu birde lutfen bu konuda biri yardimci olsun kimse cvp vermiyo sigara kullanan varmiydi bu ameliyatlari olup cunku ben cok tiryakiyim birakabilcemi sanmiyorum kullanipta amelyata giren varsa cevap yazarsa cok mutlu olucam

Bende tiryakiyim gunde bi paket rahat bitiyo ikinciye geciyorum doktora sordum ameliyattan once kesinlikle birakilmasi gerekiyomus cunku vucutta nikotin olunca yaralar dikis yerlerini etkiliyormus kapanmama yada baska biseyler ortaya cikiyomus dediler bi kac hafta ameliyat oncesi icilmemesinde fayda var arkadasim

Banada aynisini soylediler ama zor bi is gercekten sen oldunmu peki ameliyatini@Aselim

benide izlemeye alırmısın göremiyorum resimlerinizi.

kızlar ben de bacak ve karın icin dusunuyorum ..bana uyluk germe ve tam karın germe (kaslar da dikilecek ) gerekiyor acaba yardımcı olabilecek varsa cok mutlu olurum ..lütfen reklam olmasın

kızlar ben de bacak ve karın icin dusunuyorum ..bana uyluk germe ve tam karın germe (kaslar da dikilecek ) gerekiyor acaba yardımcı olabilecek varsa cok mutlu olurum ..lütfen reklam olmasın
Bana da aynı işlem yapılacak + meme dikleştirme kısmetse ekimde ameliyatım olacak zor olucak tabiki ama sonuca inşallah değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…