Karin germe ameliyati oldum

antibiyotik emzirmeye engel degilmis ama agri kesici iyi degilms, bugun onu almadim, esim eczaneden pompa aldi, sutumu sagiyoyum yarin emziririm umarim
Happy benide izlemeye alabilirmisin bende karin germe istiyorum ve olanlari takip etmeye calisiyorumda

erful baska cocuk.dusunuyormusun? Benim de tek cocuk.15 kiloya yakinda fazlalik var ama illa bu karin gitsin istemim yalnis mi biktim diyet diyet belki diyorum bu germeden sinrada bir azimle son 10 /15 kd da veririm insallah yalnis bir yoldan gitmiyorumdur

Canım benim oğlum 18 yaşında artık tek çocuk bende başka çocuk düşünmüyorum artık. Ama kilo veremedim bende eski halime dönemedim ama bu ameliyatı olmak istedim çünkü esas beğenmediğim göğüslerim di. Şubat sonu kısmetse onları da küçülteceğim. Karın ameliyatı zor bir ameliyat ama sonrası ağrısı yok gibi sadece güzel bakım istiyor

Ameliyattan sonra bana da gaz geldi bir 5 kg verdim şimdi memeye kadar 3-4 daha vermek istiyorum. Artık kilo almamak lazım görüntü eskiye göre daha kötü olmasın

erful ne guzel kocaman oglun varmis benim oglum 3 yasinda daha...
Ben 2. Cocuk dusunsemde karnimi gerdirmek istiyorum.ilk hamileligimde 40 kusur kg aldim ne pskolojisini ne tahribatini kabullenemedim.3/4 yil sonra 2. Cocuk planim artik..baktim yine sarktim yine yaptiririm.birden fazla karin germe olabiliyormus sadece iceriden alinan fazlalik karin dokusunu 2.ve sonrasi icin almak mumkun degil yada minimum duzeydeymis..
izleme icin tesekkur ederim.
Guzel guzel atlatirsin umarim

kizlar lutfen benide izlemeye alirmisiniz ? bende dusunuyorum karin gerdirmeyi ve gogus diklestirmeyi benimde hem dr tavsiyesine hemde bildiginiz bayaa bi gaza ihtiyacim var bu ameliyati olmak icin :) Istanbultb erful C ChAneL81

Eğer gerçekten düşünüyorsan ol, yılları beklemeye hiç gerek yok, 1 ay sonra güzel kıyafetlere bakmaya başlarsın, ben o durumdayım, ama sabırlı bir insan olacaksın sürece isyan etmeyeceksin, sonunda herşey güzel olacak diyeceksin
Ben estteworld de dr kamran efendioğluna oldum çok memnunum hem kendisinden hem merkezden, beni mutlu uğurladılar, hala cafesine gidip kahvaltı falan ediyoruz eşim ile)

Bu konuda bilgim yok çok iyi araştır, bu ameliyattan sonra bir daha hamile kalmak isterrmisin bilemedim, benim fikrim ikinciyi düşünüyorsan onu da doğur öyle ol ameliyatını, bir daha bir daha kesilmek bilmem ki nasıl gelir sana, ben düşünemiyorum bile.
Hatta bazen kötü şeyler geliyor aklıma ileride rahim de sorun olurda ameliyat olmam gerekirse 4. Kesik olacak. Psikolojik bir çöküntü
Benim bir sezeryan , bir dışgebelik ameliyatı bir de karın germe oldu. Artık karnımdan uzakkkk durunnnn

erful ben yine doktor tonguç işkeni aradim adami biktirdim
germe olayi ile dogumsal faliyetin tek iliskisi deri ustunde ki dikistir.dogum batın boşluguna girmek ve rahimede kesi acmak dedi.doktora ozel nedenleri.dende bahsettim ve kesinlile germe ameliyati olmamdan taraf.dahada muhimi butun kaslarimda deforme varmis.ben butun kaslari birbirine yakinlastircam ki karni actigimda daha fazla da ugrasabilirim orta hattinla dedi..
simdi ben daha germe yaptirmadim ya acisini cekmedim ya atip tutuyorum gibi hissediyorum belkide bidaha ne cocuk olayina ne germeye yanasamam bile..
ama pskoljm karnimdan kotu.evliligim kotu , insanlardan uzaklastim rejim diyetten gina geldi..bu benim icin suan en iyisi.birde arada olu dogumum var...
pess ettim artik.acisada kivransamda bu benim icin belkide sosyallik acisindan dogrulmam demek bu güdüyle bekliyorum ameliyat olmayi cok korksamda

geçmiş olsun .bende pazartesi olacsğım.karın için hangi korseyi kullanıyodunuz.tavsiye edeceğiniz marka var mı

Slm arkadaşlar,ben pazartesi günü olacağın.dr abdominal korse al dedi,tavsiye edeceğiniz marka var mı..

ay bakalim nasil bir sonuc alacagiz cok heyecanla bekliyorum. Gogus diklestirme fiyatlari nasil orada?
Canim çok geçmiş olsun bizlere cesaret veriyorsunuz bnde sezeryanla doğum yaptım inşallah bu son baharda olucam acaba aynı acimi öncesi sonrası halinizi gorebilirmiyim bende yirmi kilo verdim bi yirmi daha verip idelakiloda olucam ameliyatı vian önce gitsin kilolar :)

Sadece kendin için ol bu ameliyatı, seni mutlu edecekse sosyalliğe geri döneceksen bu senin hakkın, ikinci çocuğun kısmet allah bilir, hayatın ne getireceğini bilemeyiz, önemli olan sensin ve senin ruh durumun, hayata küsmemek lazım, ben de kiloluyum veremiyorum ama bu tür ameliyatlar ile vücuda azıcık şekil verebiliyoruz, şuan mutluyum herrkez güzel gözüktüğümü söylüyor daha ne dimi!!!

Acikcasi sizi izledim benimbefore after fotolarimi goreceksiniz. Ben inanilmaz kilo verdim. Ikinci cocugumu da yaptim, ideal kilama da geldim, ameliyatimi oldum.Ve gercekten gercekten isterseniz imkansiz degildir. Bakin ben yurt disinda yasiyorum. Tr ye geldigimde kizim daha bebekken, istanbulda birkac doktoru gezdim hemen okey desem beni ameliyata alacaklardi, 70 lerdeydi kilom. Sonra bulundugum ulkedeki doktor, once ideal kilona gel, cocugun memeden kesilsin dedi. Doktorumun amaci beni bir an once kesmek degildi, benim memnun kalmamdi, bana herseyi tek tek soyledi. Bana cok destek oldu. cuNKU ideal kilona gelmeden ameliyat olursan hayalindeki goruntu olmayabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…