Ayni benim gibi deseneAcikcasi sizi izledim benimbefore after fotolarimi goreceksiniz. Ben inanilmaz kilo verdim. Ikinci cocugumu da yaptim, ideal kilama da geldim, ameliyatimi oldum.Ve gercekten gercekten isterseniz imkansiz degildir. Bakin ben yurt disinda yasiyorum. Tr ye geldigimde kizim daha bebekken, istanbulda birkac doktoru gezdim hemen okey desem beni ameliyata alacaklardi, 70 lerdeydi kilom. Sonra bulundugum ulkedeki doktor, once ideal kilona gel, cocugun memeden kesilsin dedi. Doktorumun amaci beni bir an once kesmek degildi, benim memnun kalmamdi, bana herseyi tek tek soyledi. Bana cok destek oldu. cuNKU ideal kilona gelmeden ameliyat olursan hayalindeki goruntu olmayabilirmis
selam.şimdi nasılsın,memnun musun ameliyatından. benide izlemeye alabilir misin,fotolarını göremiyorum,teşekkürler.Selam çok geçmiş olsun, benimde 15 gün oldu ameliyat olalı , şuan gayet iyiyim. Bir sezeryan doğum ve bir dış gebelik ameliyatım var onların sonrası bu ameliyattan daha zor geçmişti. Bizde ki tek sorun galiba karın kaslarımızın da dikilmesi, çok gergin durumdayım hala tam dik değilim. Ama hergün hızla iyileşiyorsun. Spor yapman ve ideal kiloda olman çok güzel, 15 kg fazlalık ile ameliyat oldum ben inşallah ileri de kötü görüntüm olmaz, allah korusun revizyon falan düşünemiyorum, şuan ameliyat öncesine göre 5 kg daha azım, korse de yedirmiyor ben de motive oldum,
Benim doktorumda 3 aydan önce karın kaslarını ilgilendiren sporlardan uzak durmamı söyledi, tam iyileşme 6 ay. Bir arkadaşımda bu ameliyatı oldu yazın tam 6 aylıktı ve 17 kg lık çocuğunu kucağında taşıyabiliyordu.
Birde korseyi takabileceğin kadar uzun takmak. En az 2 ay, dayanabilşrsen 3 ay.
Bol bol dinlen , evde yürüyüş yap bol bol wc ye git. Bir hafta sonraya bile harika hissedeceksin,seni izlemeye aldım.. Sevgiler..
merhaba,gerçekten çok kilo vermişsin. ne kadarlık bir süre içinde oldu bunlar ve kilo vermek için neler yaptın anlatabilir misin. bende karın germe yaptıracağım ama son zamanlarda kilo aldım 5 kilo fazlalığım var şuan. yeni işim masa başı olduğu için oldu sanırım. bu fazlalığı nasıl verebilirim acaba. ( 162 boy 55 kg.) tekrar 50 kilo olsam ameliyat daha mı iyi olur sizce bu haliylede güzel sonuç alabilir miyim acabaAcikcasi sizi izledim benimbefore after fotolarimi goreceksiniz. Ben inanilmaz kilo verdim. Ikinci cocugumu da yaptim, ideal kilama da geldim, ameliyatimi oldum.Ve gercekten gercekten isterseniz imkansiz degildir. Bakin ben yurt disinda yasiyorum. Tr ye geldigimde kizim daha bebekken, istanbulda birkac doktoru gezdim hemen okey desem beni ameliyata alacaklardi, 70 lerdeydi kilom. Sonra bulundugum ulkedeki doktor, once ideal kilona gel, cocugun memeden kesilsin dedi. Doktorumun amaci beni bir an once kesmek degildi, benim memnun kalmamdi, bana herseyi tek tek soyledi. Bana cok destek oldu. cuNKU ideal kilona gelmeden ameliyat olursan hayalindeki goruntu olmayabilirmis
Canim bence oyle deme, cunku senin ic kaslarin dikildi, bosluk yapan en cok onlarin acikligoydi. Duzenli karin kaslarini calistiran spor yapsan dum duz olur inan bana. Ben bugune bugun popoyu kucultmus ir isnanim. Gobek ne. Sadecee baslaaAyni benim gibi deseneben 63 kiloyla ameliyat oldum ve malesef senin gibi duz olmadi karnim
Benim1 yili buldu. Amaaaa bak bence ikinciyi dusunuyorsan once cocugu yap, cunku cidden zor bir ameliyat, ilk haftam cok zordu benim. Iki defa kesilmek bence guzel degil. Bu arada bol bol spor yap. Vucudun slklassin.merhaba,gerçekten çok kilo vermişsin. ne kadarlık bir süre içinde oldu bunlar ve kilo vermek için neler yaptın anlatabilir misin. bende karın germe yaptıracağım ama son zamanlarda kilo aldım 5 kilo fazlalığım var şuan. yeni işim masa başı olduğu için oldu sanırım. bu fazlalığı nasıl verebilirim acaba. ( 162 boy 55 kg.) tekrar 50 kilo olsam ameliyat daha mı iyi olur sizce bu haliylede güzel sonuç alabilir miyim acaba
canım, benim ilk doğumda problem olmadı tekrar 46 kilo düz bir karına kavuşmuştum. ikinci doğumdan sonra karın kaslarım ayrıldı,bombe bir karın kaldı( ben 25 kilo almıştım kızım 4,5 kilo doğdu) tekrar 51 kiloya geldim. üçüncüyüde doğurdum oda 4,5 kilo doğdu.ben şuan 54-55 kilodayım. başka çocuk düşünmüyorum. 5 kilo verebilsem iyi olur ama sanki bu karın kasları ayrıkken mide daha rahat genişliyor ve daha fazla yemek yeniliyor gibi geldi,bide üstüne hareketsizlik. ameliyattan sonra 5 kilo verecek olsam karın gevşek mi görünür acaba. şuan en çok kafama takılan yan simitler ve birazda basenden kilo almışım. sen 1 yılda nasıl o kadar incelmişsin merak ettim, benim eski halim gibi , ne güzel...Benim1 yili buldu. Amaaaa bak bence ikinciyi dusunuyorsan once cocugu yap, cunku cidden zor bir ameliyat, ilk haftam cok zordu benim. Iki defa kesilmek bence guzel degil. Bu arada bol bol spor yap. Vucudun slklassin.
Ne kadara mSelam arkadaslar,
dun karin germe ameliyati oldum. 6 yildir bu ani bekliyordum, ikinci cocugu da yaptim ve baska cocuk yapma planim yoktu. Karnim cok kotu sarkti. Beni karsida goren incecik goruyor, 47 kiloyum, ama karnim sarkiyor. Cok saglikli beslenen, ve duzenli spor yapan biriyim. Ikinci cocukdan sonra saglikli beslenme ve sporla inanilmaz zayifladim. Ama karnin toparlanmasi tabiyki imkansiz. Dunden beri karnim beni cok zorluyor. Ameliyati olanlar var mi? Nasil bir surec yasadiniz? Onerileriniz neler? Korse ve varis corabiyla yasiyorum cok kasiniyor. Bayagi lahusa sendromu yasiyorum su anda
Slm resimleriniz varmi acaba bende ameliyat oldum ama gobek deligimde halen kizariklik var sizdede oldumuCanim bence oyle deme, cunku senin ic kaslarin dikildi, bosluk yapan en cok onlarin acikligoydi. Duzenli karin kaslarini calistiran spor yapsan dum duz olur inan bana. Ben bugune bugun popoyu kucultmus ir isnanim. Gobek ne. Sadecee baslaa
Chanel merhabaMerhaba fotografi olmayan uyeleri izlemiyorum kusura bakmayin ..
MerhabaCanim bence oyle deme, cunku senin ic kaslarin dikildi, bosluk yapan en cok onlarin acikligoydi. Duzenli karin kaslarini calistiran spor yapsan dum duz olur inan bana. Ben bugune bugun popoyu kucultmus ir isnanim. Gobek ne. Sadecee baslaa
Kızlar pazartesi bende karin germe oldum ve cildiricam hiç iyilesemicekmisim gibi geliyor ne zaman dik yuruyebilicem bilmiyor bu ameliyati olanlar kaçıncı gün dik yürümeye başladı
Merhaba beni izler misiniz?Ameliyatımı oldum.3 gün sonra taburcu oldum..öksürdüğümde çok acıyor.doktorum iz kalmaması için bir krem yazmamış.sizler ne tavsiye edersiniz genel anlamda ameliyat sonrası için
Merhaba beni izler misiniz?Kızlar pazartesi bende karin germe oldum ve cildiricam hiç iyilesemicekmisim gibi geliyor ne zaman dik yuruyebilicem bilmiyor bu ameliyati olanlar kaçıncı gün dik yürümeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?