Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Ben de başıma geleni anlamadan gitmiştim hastaneye hatta son gece bile mızmızlandım yüz bulmaya calıştım en azından karın ameliyatını iptal etmek için:)) ameliyathaneye bile o kafayla indim ama orda bana birden bire bir cesaret geldi doktorum beni ayaga kaldırıp cizim yaparken şakalaşıp sohbet falan ettim. Gercekten hala inanamıyorum o nasıl bir yürek yemekti:))

Ben ilk günden beri şiştigim için sanırım olayı kanıksadım. Şişmeye başlayınca evde yürüyorum tur atıyorum olmadı yatay pozisyona geciyorum dinleniyorum o cok rahatlatıyor bir de az az ama sık yemek yiyorum. Bir ayda bitecegini sanmam yani sabahları olmasa da akşama şişecegiz kesin

Sadece komposto içebildim ameliyat akşamı ve sabah kahvaltıda caya ekmek batırdım sadece öğlen de katı yemek yiyemedim. Bogazım baya acıdıgı için rahat yutkunamadım. Yumusak gıdalar da bulundurun yanınızda olur ya benim gibi acırsa belki kraker yemek zor olur.

Umarım öyle olmaZ iyilesmistir inşallah

Kantaron icin erken degil mi? Doktor mu soyledi sen mi aldin? Cunku erken donemde kantaron zarar verebilir yara acar

Herkese merhaba :) ya sanki konuyu sabote etmisim gibi olacak ama, tahlillerimi filan hallettim bugun. Anestezi uzmaniyla gorustum filan.. yarin oglen 12de hastanede olacagim. Bana sans dileyin :) kendimi toparladigimda yine gelip yazarim buraya.
Sana kucak dolusu şans hayatım. Tüy gibi hafiflemiş çıkacaksın inşallah. Ben de bugğn memedeki dokuyu aldırdım acımaz dediler acımak değilse de sızlıyor yahu

Herkese merhaba :) ya sanki konuyu sabote etmisim gibi olacak ama, tahlillerimi filan hallettim bugun. Anestezi uzmaniyla gorustum filan.. yarin oglen 12de hastanede olacagim. Bana sans dileyin :) kendimi toparladigimda yine gelip yazarim buraya.
Merhaba bende sizi merak etmiştim göğüs için tekrar mı operasyon olacaksınız Allah güç kuvvet versin

Selam nsl oldunuz sizi merak ettik doktor baktı mı gogsunuze
Ay sorma o kalın kabugu kaldırıp altını baya temizledi ve bantladı, bugün pansumana gidecegim yine hafta sonuna dogru da tekrar dikiş atılacak sanırım. Böyle acımak da değil ama sızım sızım sızlamak diyelim içim kıyıldı fotografını cekmiştim çıkışta da bakınca çok kötü oldum. Bu iş olmasaydı mis gibi iyileşme evresine odaklanacaktım , moralimi bozuyor ister istemez bir yandan bu sebeple hala sigara kısıtmalaması devam ama artık bir ay olacak kacamaklara başladım yalan söyleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…