- 17 Temmuz 2020
- 1.029
- 667
- 73
- Konu Sahibi sinsirella2020
-
1.5 aydan once odem inmez diye biliyorum ama uc ay daha saglikli deniyorHaklısın canım,bende şaşırdım İstanbul'dan İzmir'e gitmene ama dediğin gibi insanın içine sinmesi çok önemli,yoksa pozitif olup pozitif düşünemez
Nasil oldun acaba?Cok teşekkürler bu süreçte çok motive oldum sizle ameliyatim sagsagl im bitsin yorumlarimi yazarım inşallah hoscakalin
Günaydın bugün ameliyatin 2.günü hersey yolunda yolunda ameliyati iyi geçti cok şükür anesteziyi atarken cok kustum o bayağı korkuttu bizi dikişler için doktorum ve asistanları cok yardimcinoldular cok rahatlattilar bugün çıkış yapacağım inşallah siz nslsiniz bayağı toparlanmissinizdir artık soru sormak isteyen merak eden arkadaşlar yardımcı olurum .Bu yazıyı okuyup endişelenen varsa cok iyi anlıyorum bende girene kadar çok korktum nsl olacak 2 cpcuk pandemi iyileşme süreci ama 2 gün nsl geçti anlamadım inandığınız güvendiğiniz doktorunuza ve hastane cok önemli orda ilgi sizi motive ediyor tüm önlemleri aldığınızda Allahin izniyle anlatırsınızNasil oldun acaba?
Çok geçmiş olsun . inşallah kısa sürede günlük hayata dönersiniz. Hangi işlemler yapıldı size? Operasyon kaç saat sürdü? Doktorunuz kimdi? Müsait olduğunuz da süreç hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Günaydın bugün ameliyatin 2.günü hersey yolunda yolunda ameliyati iyi geçti cok şükür anesteziyi atarken cok kustum o bayağı korkuttu bizi dikişler için doktorum ve asistanları cok yardimcinoldular cok rahatlattilar bugün çıkış yapacağım inşallah siz nslsiniz bayağı toparlanmissinizdir artık soru sormak isteyen merak eden arkadaşlar yardımcı olurum .Bu yazıyı okuyup endişelenen varsa cok iyi anlıyorum bende girene kadar çok korktum nsl olacak 2 cpcuk pandemi iyileşme süreci ama 2 gün nsl geçti anlamadım inandığınız güvendiğiniz doktorunuza ve hastane cok önemli orda ilgi sizi motive ediyor tüm önlemleri aldığınızda Allahin izniyle anlatırsınız
Karin germe gogus toparlama ameliyati oldu girmem çıkmam toplam 6 saat sürdü günlük hayata cok zor döneceğimi düşünmüyorum buradaki olay dikislere cok dikkat etmek yani hiç kendinizi zorlamayacaksıniz 5 6 güne direnler takiple çıkıyormuş 10 gün hassas dönem 1.5 ay dikkat etmem gerekiyor sonra hersey normalleşme insallah ameliyatim bittiğinde ısınma odasına alıp sonra odaya çıkarıyorlar yapılan ağrı kesiciler antibiyotikler rahatlatıyor benim doktorum ilk gün hiç kaldırmadı varis çorabı ve ayağa mesajla ilk günü geçirdik 2.gun 5 saat bir koridor gidip geldim kademe kademe hareket edeceğim inşallah en büyük sorunum anesteziyi atmak oldu cok.kustum cok kötü oldum Adana'daki niyazi simdivara ameliyat oldum hem kendi hem asistanları sizi sizden çok düşünüyor hiç yanliz bırakmadılar cok yoğun olmalarına rağmen hiç ihmal edilmedik acibadem hastaneside tabi hamsileri cok yardımcı oldular ekip cok önemliÇok geçmiş olsun . inşallah kısa sürede günlük hayata dönersiniz. Hangi işlemler yapıldı size? Operasyon kaç saat sürdü? Doktorunuz kimdi? Müsait olduğunuz da süreç hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Çok güzel sizin adınıza çok sevindim. Operasyon sonra ilgi takip gerçekten çok ama çok önemli. Size liposaction yapıldı mı. Göğüslerde silikon var mı. Bir de tuvalet olayı zor oluyor mu onu merak ediyorum. Siz ameliyat ve sonrası güzel gecenler biz olmayı düşünenlere ne iyi geliyorsunuz. İlerleyen günlerde de tecrübelerinizi paylasın lütfenKarin germe gogus toparlama ameliyati oldu girmem çıkmam toplam 6 saat sürdü günlük hayata cok zor döneceğimi düşünmüyorum buradaki olay dikislere cok dikkat etmek yani hiç kendinizi zorlamayacaksıniz 5 6 güne direnler takiple çıkıyormuş 10 gün hassas dönem 1.5 ay dikkat etmem gerekiyor sonra hersey normalleşme insallah ameliyatim bittiğinde ısınma odasına alıp sonra odaya çıkarıyorlar yapılan ağrı kesiciler antibiyotikler rahatlatıyor benim doktorum ilk gün hiç kaldırmadı varis çorabı ve ayağa mesajla ilk günü geçirdik 2.gun 5 saat bir koridor gidip geldim kademe kademe hareket edeceğim inşallah en büyük sorunum anesteziyi atmak oldu cok.kustum cok kötü oldum Adana'daki niyazi simdivara ameliyat oldum hem kendi hem asistanları sizi sizden çok düşünüyor hiç yanliz bırakmadılar cok yoğun olmalarına rağmen hiç ihmal edilmedik acibadem hastaneside tabi hamsileri cok yardımcı oldular ekip cok önemli
Gecmis olsun en kotu bolumunu atlattin evde daha cabuk duzeleceksin. Ben baya toparlandim cok sukur sabahlari odemim baya az gun icinde cogaliyor gitgide, sag memede seroma oldu iki gunde bir dr um temizliyor canim yanmiyor diyemem, ona bagli olarak tirnak kadar yara bolge kotu iyilesecek tahminen ama alti ay sonra mini bir duzeltme ile halledilir dedi. Ben karnimdan cok korkuyordum sikayetler malum hep o konuda oluyor orda sikinti cikmadi hizla kapandiGünaydın bugün ameliyatin 2.günü hersey yolunda yolunda ameliyati iyi geçti cok şükür anesteziyi atarken cok kustum o bayağı korkuttu bizi dikişler için doktorum ve asistanları cok yardimcinoldular cok rahatlattilar bugün çıkış yapacağım inşallah siz nslsiniz bayağı toparlanmissinizdir artık soru sormak isteyen merak eden arkadaşlar yardımcı olurum .Bu yazıyı okuyup endişelenen varsa cok iyi anlıyorum bende girene kadar çok korktum nsl olacak 2 cpcuk pandemi iyileşme süreci ama 2 gün nsl geçti anlamadım inandığınız güvendiğiniz doktorunuza ve hastane cok önemli orda ilgi sizi motive ediyor tüm önlemleri aldığınızda Allahin izniyle anlatırsınız
Hayir ihtiyaç görmedi doktorum lipoya silikon ben istemedim kendi dokumla toparlandı aslında doktor önerdi ama ben proteze cesaret edemedim yabancı bir cisim diye düşündüm hep ama olan ve memnun kalan cok bu benim tercihim. Çıkana kadar sondam vardi çıkacağım gün pansuman yapılıp sondam çıktı tuvalete öyle gittim.Sunu söylüyor doktorum hep kendini kesinlikle zorlamicaksin4 5 saat arayla hafif yuruyebilirsin 8 gün çok dikkat gerektirir sonra yavaş yavaş doğrulup kademeli olarak hayata dönebilirsin dedi kendinizi hazır hissettiğiniz zaman çok otelemeyin benim süreç biraz uzun geçti randevuyu çok sonra alabildim regl oldum 1 gün önce ameliyat iptal oldu çok stres yapıp çok vesvese ye girdim Allaha sığınıp süreci pozitif tamamlarsaniz bu çok önemli insqllah bir sorunla karşılaşmasıniz sizi çok iyi anlıyorum bunların hepsini yaşadım çok korktum ama bakın oldum bitti hakkınızda hayırlısı herkesinÇok güzel sizin adınıza çok sevindim. Operasyon sonra ilgi takip gerçekten çok ama çok önemli. Size liposaction yapıldı mı. Göğüslerde silikon var mı. Bir de tuvalet olayı zor oluyor mu onu merak ediyorum. Siz ameliyat ve sonrası güzel gecenler biz olmayı düşünenlere ne iyi geliyorsunuz. İlerleyen günlerde de tecrübelerinizi paylasın lütfen
Aa biraz kanamaniz vardi o göğüs mü evet evet hiç üzülmeyin okyanusu aştınız olur bunların çözümü var sigarada çok etkenmis gerçekten nasıl etkiliyor karnınız toparlandı ne güzel inşallah en kısa zamanda göğüste rahatlar antibiyotik verdi mi pekiGecmis olsun en kotu bolumunu atlattin evde daha cabuk duzeleceksin. Ben baya toparlandim cok sukur sabahlari odemim baya az gun icinde cogaliyor gitgide, sag memede seroma oldu iki gunde bir dr um temizliyor canim yanmiyor diyemem, ona bagli olarak tirnak kadar yara bolge kotu iyilesecek tahminen ama alti ay sonra mini bir duzeltme ile halledilir dedi. Ben karnimdan cok korkuyordum sikayetler malum hep o konuda oluyor orda sikinti cikmadi hizla kapandi
Antibiyotik uzun kullandim hafif atesim cikmisti sureyi uzatmistik ama kestik hic ilac almiyorum agrim kalmadi. Sen de goreceksin besinci gunden sonra yeniden doguyorsun. Ben ikinci gunden sonra saat basi kalkip evde gezdim bu hizli toparlanmama cok yardimci oldu. Ama uc haftadan once tam normal hayat olmayacak sanirim daha rahatim ama hala egik ve yavas yuruyorum.Aa biraz kanamaniz vardi o göğüs mü evet evet hiç üzülmeyin okyanusu aştınız olur bunların çözümü var sigarada çok etkenmis gerçekten nasıl etkiliyor karnınız toparlandı ne güzel inşallah en kısa zamanda göğüste rahatlar antibiyotik verdi mi peki
Darisi bana sırtım belim çok ağrıyor bide başım tabi hep yatmaktan sadece tuvalete kalkıyorum doktor cok yorma kendini dedi.Sizin göğüs drenleri ne zaman çıktı beni taburcu etmeden aldılar çöm kanamam yokmuş orda az vardi karşımdaki tabi duruyor.Evdr ben olmayınca cocuklar cok simarmis bir ses bir kavgaAntibiyotik uzun kullandim hafif atesim cikmisti sureyi uzatmistik ama kestik hic ilac almiyorum agrim kalmadi. Sen de goreceksin besinci gunden sonra yeniden doguyorsun. Ben ikinci gunden sonra saat basi kalkip evde gezdim bu hizli toparlanmama cok yardimci oldu. Ama uc haftadan once tam normal hayat olmayacak sanirim daha rahatim ama hala egik ve yavas yuruyorum.
Aa biraz kanamaniz vardi o göğüs mü evet evet hiç üzülmeyin okyanusu aştınız olur bunların çözümü var sigarada çok etkenmis gerçekten nasıl etkiliyor karnınız toparlandı ne güzel
Direnlerim yoktu memede sadece karnimda vardi o da alti gun kaldi. Cekip alininca hayat daha kolaylasti cok rahatladim. Sirtin su an ayni pozisyonda sabit yatmaktan agriyor canim wc ye kalkinca biraz yuru tekrar yat hem odem atarsin hem agrin azalir. Surekli yatmak iyi degil ben kalkip gezdim belki de o sebeple cabuk toparlandim. Biz hasta degil sadece ameliyatliyiz o yuzden haraket etmek bize iyi geliyor. Zaten insanin ici daraliyor yat yat. Bol bol sivi al biraz da enerji verecek seyler ye ben de halsizlik yeni yeni geciyorDarisi bana sırtım belim çok ağrıyor bide başım tabi hep yatmaktan sadece tuvalete kalkıyorum doktor cok yorma kendini dedi.Sizin göğüs drenleri ne zaman çıktı beni taburcu etmeden aldılar çöm kanamam yokmuş orda az vardi karşımdaki tabi duruyor.Evdr ben olmayınca cocuklar cok simarmis bir ses bir kavgaonlara müdahale edemiyorum Allah kimseyi yatağa bağımlı yapmasın estetik bile olsa bu cok kötü bi duurm
Benim göğüste küçük diren takmışlar di taburcu olunca çıkarıldı.Evet yatmak çok sıkıcı bende dolanmaya çalışıyorum ama direncim henüz gelmedi çabuk yoruluyorum beslenme cok önemli cok haklısın göğsün nsl buradaDirenlerim yoktu memede sadece karnimda vardi o da alti gun kaldi. Cekip alininca hayat daha kolaylasti cok rahatladim. Sirtin su an ayni pozisyonda sabit yatmaktan agriyor canim wc ye kalkinca biraz yuru tekrar yat hem odem atarsin hem agrin azalir. Surekli yatmak iyi degil ben kalkip gezdim belki de o sebeple cabuk toparlandim. Biz hasta degil sadece ameliyatliyiz o yuzden haraket etmek bize iyi geliyor. Zaten insanin ici daraliyor yat yat. Bol bol sivi al biraz da enerji verecek seyler ye ben de halsizlik yeni yeni geciyor
17. Gunumdeyim sokaga cikinca halen cabuk yoruluyorum sık sık acikiyorum daha sekerli enerji veren yiyeceklere egilim oldu bende. Vitaminler vs basladim karın ameliyatında surec baya uzun sürüyormuş gercekten sıkılıyor insan daralıyor vallaBenim göğüste küçük diren takmışlar di taburcu olunca çıkarıldı.Evet yatmak çok sıkıcı bende dolanmaya çalışıyorum ama direncim henüz gelmedi çabuk yoruluyorum beslenme cok önemli cok haklısın göğsün nsl burada
Cok doğru süreç çok uzun adim adim ilerlemek lazım 1.5 ay da toparlanilir tam olarak yinede yaz öncesi rahatlayacagiz insallah17. Gunumdeyim sokaga cikinca halen cabuk yoruluyorum sık sık acikiyorum daha sekerli enerji veren yiyeceklere egilim oldu bende. Vitaminler vs basladim karın ameliyatında surec baya uzun sürüyormuş gercekten sıkılıyor insan daralıyor valla
İnşallah canım. Kalkıp yarma durumun nasıl rahat mısın. Serumları atmaya başladı mı vucudun?Cok doğru süreç çok uzun adim adim ilerlemek lazım 1.5 ay da toparlanilir tam olarak yinede yaz öncesi rahatlayacagiz insallah
Evet iyiyim şükür sırt bel dışında bi sorunum yok şuan kendimi yormamaya çalışıyorum sadece iyi bir ekip güvenilir bir hastane Allahin yardımıyla bence çokta zor değil sadece bir süre hayatı yavas yaşıyorsun bu da bir sorun olmasın diye sonuçta karin ameliyatiİnşallah canım. Kalkıp yarma durumun nasıl rahat mısın. Serumları atmaya başladı mı vucudun?
Her gün daha iyi hissedeceksin zaten. 10. Günden sonra daha da hızlı iyileşme oluyor. Ama ben hala egik yürümeye devam ediyorum dikişlerim genişlemesin diyeEvet iyiyim şükür sırt bel dışında bi sorunum yok şuan kendimi yormamaya çalışıyorum sadece iyi bir ekip güvenilir bir hastane Allahin yardımıyla bence çokta zor değil sadece bir süre hayatı yavas yaşıyorsun bu da bir sorun olmasın diye sonuçta karin ameliyati
Artık genislemez ama niye genislesin kendine eziyet etme tabi önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz ama kaç gün oldu buna ne bel dayanır ne sırtHer gün daha iyi hissedeceksin zaten. 10. Günden sonra daha da hızlı iyileşme oluyor. Ama ben hala egik yürümeye devam ediyorum dikişlerim genişlemesin diye
Artık genislemez ama niye genislesin kendine eziyet etme tabi önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz ama kaç gün oldu buna ne bel dayanır ne sırtbugün ilk defa göğsümü gördüm cok mutlu oldum değer kesinlikle o sarkik gogusle yasamaktansa kesinlikle tabi bantlılar hala sizin bantlar ne zaman açıldı bana milyon verseler bu kadar mutlu olmazdım galiba
Bugün ilk dusumu aldım o nasıl bir rahatlamaktır Allah’ım. Ben de aynisini dusunuyorum o sarkiklikla yasamak yerine camasiri cikarinca bile sallanmayan gogusler,)) her turlu degermisArtık genislemez ama niye genislesin kendine eziyet etme tabi önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz ama kaç gün oldu buna ne bel dayanır ne sırtbugün ilk defa göğsümü gördüm cok mutlu oldum değer kesinlikle o sarkik gogusle yasamaktansa kesinlikle tabi bantlılar hala sizin bantlar ne zaman açıldı bana milyon verseler bu kadar mutlu olmazdım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?