Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Merhabalar, 29 nisan icin meme kucultme ve karin germe operasyonu icin randevu aldim. Doktorum, 2 gece hastanede yatacaksin sonra taburcu edecegiz sorun yoksa dedi. 5.gun gibi dik yurumeye baslarsin, 7.gun itibariyle agir kaldirmamak kaydiyla gunluk hayatina donebilirsin dedi. Ama burada hic boyle hizli bir tecrube okumadim.. acaba benim doktorum mu cok hafife aliyor sureci?

Bence evet doktorunuz icinden gecen guzel temennileri soylemis. Besinci gun kendin yatip kalkmayi becerebilirsin dogru ancak oyle dik falan yurumek mumkun degil. Ben 4 Mart tarihinde oldum dunden beri bir ancak diklik geldi uzerime ama aksama dogru gaz vs yapinca ya da cok yol yuruyunce yine bir miktar egiklesiyorum ister istemez. Dikislerin genisleyecegine egik yuru daha iyi zaten. Karin ameliyatinda uc haftadan once normal yasam beklemeyin ha cogu isinizi 10. Gunden itibaren kendiniz yaparsiniz wc gidersiniz, giyinirsiniz, sacinizi tararsiniz vs ama ust dolaptan uzanip tabak alamazsiniz.

Açıkçası ev işlerinden ziyade benim aklımda olan, arabayla çocuklarımı okula bırakıp alabilmek ve ofisime gelip masabaşı işimde çalışabilmek. Bu ikisini yapabilmem yeterli. Geri kalanını eşimle evde hallederiz bir türlü.

Merhaba geçen hafta salı operasyonumdu. Karin germe meme diklestirme oldum.Korktugumdan epey kolay geçti ne karin nede göğsümde acı hissetmedim ne yalan soyleyim.Ama bu kişiden kişiye değişen bir durum.Zayiftim saglikliydim doktorum cok iyi iş başardı hastane cok konforduydu atlattım.Bu operasyonlarda en çok bel sırt ağrıyor oranın ağrısı çok zorladı egik yürümek ilk gunler sürekli yatmak tabi ister istemez.Ani bir hareket zorlama ağır kaldırma bu operasyonlarda cok dikkat etmeniz gerekir doktorum 7 ile 10 günden sonra günlük işlerine bakabilirsin 1 ay boyu dikkat et sonrasinda rahatlarsın dedim.Sunu unutmayın ameliyat ne kadar başarılı gecsede içte dikişler var geniş bir kesi var zor ameliyatlar bunlar.Sormak istediğiniz bisy olursa yardımcı olurum çünkü bende cok okudum çok araştırdım cok korktum ama geçiyor şuan iyiki yaptirmisim diyorum sadece destek sağlayacak birileri lazım hayat kalitenizi düşürüyor

Merhaba nslsiniz dün drenelrim çıktı çok rahatladım sizi merak ettim korse kullanmıyorum doktor önermedi demiştiniz vücut sekillenmesi için yapışması için çok önemliymiş bunu biliyor muydunuz bence arada kullansanız mi acaba dün öğrendim sizle paylaşmak istedim doktorum söyledi

Bence yapılmaz diye biseyde yok burada çünkü çaresizliği yanlizgi cok iyi bilirim erken yaşta anne kaybım oldu birçok işimi hep kendim hallettim 2 çocuğum var doğdu o sezaryenle kendi kalktım hallettim ama zorlar sizi yorucu olur olmaz değil bizim gibiler psikolojik olarak daha hızlı toparlaniyor sanki vücut öyle alışmış galiba sadece doktorunuzda n emin olun çok cokkk önemli 5 lira fazla olsun en iyisi en güzel hastane olsun ne bilim ben hep böyle düşünürüm

Tum bunlari yaparsin diyen de yapamazsiniz diyen de hakli cikabilir, gercekten iyilesme sureci kisiye gore ve isleme gore farklilik gosterebiliyor dahasi yag alinmasi, kaslarin durumu vs onemli. Ben 24 saat sonra hastaneden taburcuydum taksiyle eve dondum iki gece bile kalmadim ama kesinlikle araba falan kullanamazdim ayni katta baska hastalar vardi ve 3. Gun hala taburcu bekliyordu.

Onemli oldugunu biliyorum isi kolaylastiriyor ama sart degil korse baska doktordan da gorus sormustum bazen zarari yararindan fazla imis. Yaralarim iyilesti masallah zaten guzelce kapandi kabuklandi dokulmeye basladi. Acikcasi sislik gec insin yeterki yara kapansin obur turlusu pek fena. karnim gun be gun iniyor hafiften bel oyuntusu da olusuyor sabahlari da dumduz. Belki yaralar kapandi diye korse onerebilir ama sanirim giymek artik zor gelecek

Eve t korse cok fena sıkıyor sürekli takılı sonuçta gece gündüz yinede 1 ay ol.adi arada taksaniz cok ise yarar eminim

Bana soylenene gore odemim korse kullananlardan daha gec inecek ama sekil bakiminda korse kullanan hastayla fark olmayacak. Yani umarim oyle olur

sinsirella2020 ve D Dyguella
Paylasimlariniz icin gercekten cok tesekkurler :)
Benim aci esigim aslinda epey yuksek.. gecen yil bel fitigimin patladigini bir ay sonra farkettim, ameliyattan 4 gun sonra ogluma dogum gunu yaptim..

Diger taraftan 55-56 kiloyum, doktorum liposuction yapmayacagini, cunku alinacak bir yagim olmadigini soyledi. Yillardir duzenli spor yaparim, genel anlamsa saglikli bir hayatim var. Giysilerin altinda karin germeye ihtiyacim oldugu asla belli degil ama o giysiler cikinca mutsuzluk basliyor.

Ikiniz de haklisiniz, tipki dogum gibi kisiye ozel surecler bunlar.. ikinizin de pisman olmadigini gormek beni rahatlatti acikcasi.

Aklimin bir kosesinde acaba gercekten gerekli mi dusuncesi dolasiyor. Medikal bi gereklilik yok tabi ki, ama simdi yapmazsam bir daha yapamayacakmisim gibi geliyor..

Zaten en kötüsü o değil mi ciplakken üstünü değiştirirken o görüntü göğüste o sünmüslük hem yaşımız genç o görüntü bize yakışmıyor bak karin kaslarınız tekrar birlestiriliyor dikiliyor.Yas ilerledikçe şarkılık artıp bel sırt ağrısına dönebilir bunlar bence estetik evet ama yaşam kalitesini arttırdığı için hem sağlık hem psikoloji için çok gerekli.Bir kere olacaksınız ve tüm hayatınız değişecek.ben göğsümü görünce doktoruma sarılmak istedim ya milyon verseler bu mutluluğu vermezlerdi iyi düşünün ama çok boğulmayın cok karışır kafanız

Sigarayı naptiniz başladınız mı beni çok vuruyor canim nsl sigara istiyor anlatamam bide karnım sert sanki gaz var gibi bazen ağrıyor sizdede oluyor mu yani çok rahatsız edici değil şişiyor sertlesiyor gibi hissediyorum perşembe 10 günüm olacak dikisleri açacak büyük ihtimal bakalım nsl göbek deligi çok urpertiyor karin sis olunca deliğin ici geniş gibi hissediyorum şuan orda antibiyotikli bez var çok garip oluyor göbek deliginiz nsl buarada ameliyat geçiren yakınım oldu ama nedense sizle yazışmak çok hoşuma gidiyor motivr oluyorum

Selam canim tekrar:)) yazismamiz hem bize hem bizden sonrakilere bir rehber olacak tecrubelerimizin bir ise yaramasi bu anlamda cok guzel. Ben senden sadece on on iki gun ilerdeyim senin yasadigin her seyi taze yasayip ayni duygulari saskinliklari gecirdigim icin seni cok iyi anliyorum. Sigaraya hala baslamadim doktorum her sordugumda bir hafta bir hafta daha oteliyor:)) sonunda biraz daha biraz daha derken bir ay olacak gibime geliyor. Bugun kuzenimin sigarasindan iki nefes cektim basim fildir fildir dondu bir de tadi acayip kotu geldi aninda geri verdim:)) gobek deligine ben de cok takiktim dogrusu, bende bant vardi malum korse olmadigi icin ilk anda soyledigin gibi baya bir genisti hatta doktorum tirnak kadar minik gobek deligi yaptim sana demisti ay ama bu kocaman bisey nasil yani olmustum sislikler azaldikca kuculuyor kuculuyor:)) hatta daha komigi sisliklerin durumuna gore saga sola kayiyor gibi oluyor ama ilk andaki yerini bildigim icin bu seyleri onemsemiyorum. Karnimin bazi yerleri benim de tas gibi ve bazi yerleri nispeten daha yumusak. Genellikle gobek deligi etrafi cok sert hissediyorum hatta ilk on bes gun beton gibiydi gittikce az az yumusuyor delikte ona orantili sekilleniyor. Hatta pansumanlar ilk acildiginda yatay kesinin uclari o kadar yukardaydiki dovme yaptirmam gerekecek falan demistim simdi gun be gun normal seviyeye indi. Iyice yumusayinca sanirim gobek deligi de iceriye dogru biraz cokecek ve dogallasacak. Anlayacagin her gun baska bir sekle giriyor karin ameliyati baya sabir isteyen bir olaymis. Meme mesela oyle degil sekli buyuklugu belli oluyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…