- Konu Sahibi sinsirella2020
-
Dikişler alındı mı?Aynen öyle cok şey gelmiş cnm gobeklerimizinyediğin yemek bile etkiliyor şişkinlik yapıyor oluşan gamzeler bile sızlıyor bende bi diklessem inşallah yarın dikislere bakacağız bakalım umarım hersey yolundadır bende bir iştah açıldı hergun bir sonraki gün ne yicem onu düşünüyorum cok istahlandim
Merhaba evet alındı şükür bisey yok banyomu da yaptım geriye odemler şişlikler kaldı inşallah onlarda 1 aya toparlanır siz ne yaptinizDikişler alındı mı?
8 Nisan'da muayene var. Seni ve sinsirella2020'yinin sürecini burdan takip ediyorum. Ağrınız kaldı mı? Ne durumdasınız?Merhaba evet alındı şükür bisey yok banyomu da yaptım geriye odemler şişlikler kaldı inşallah onlarda 1 aya toparlanır siz ne yaptiniz
Cok şükür ağrı falan yok hala çok dik yürüyemiyorum aslında zorlamak istemiyorum sadece vücutta ödem var sertlik o karnıma dokunurken ürperiyorum bu doğumda da olmuştu hafif hissizlik hiç korkmayın süreç herkeste farklı işliyor ağrıdan ziyade 1 ay toparlanma hayat kalitenizi etkiliyor yediğiniz yemek şişkinlik yapıyor cok gazlı şeyler icemiyorsunuz kafein cok tuketemiyorsunuz üstünüzde vücudunuzu saran korse var sıkıyor 1 ay sonra tam toparlanma olur diye düşünüyorum siz niyazi beyle mi goruseceksiniz8 Nisan'da muayene var. Seni ve sinsirella2020'yinin sürecini burdan takip ediyorum. Ağrınız kaldı mı? Ne durumdasınız?
İstanbulda onerdiğimiz hekim var mı? Ozay olcay ve erhan eeyılmaz duydum ben de dusunuyorumvalla arkadas benden tavsiye sana doktor iyice arastir derim okadar soylim....ve yaptigi ameliyatin arkasinda duracak doktor olsun))
Kime oldunuz amelyatıCok şükür ağrı falan yok hala çok dik yürüyemiyorum aslında zorlamak istemiyorum sadece vücutta ödem var sertlik o karnıma dokunurken ürperiyorum bu doğumda da olmuştu hafif hissizlik hiç korkmayın süreç herkeste farklı işliyor ağrıdan ziyade 1 ay toparlanma hayat kalitenizi etkiliyor yediğiniz yemek şişkinlik yapıyor cok gazlı şeyler icemiyorsunuz kafein cok tuketemiyorsunuz üstünüzde vücudunuzu saran korse var sıkıyor 1 ay sonra tam toparlanma olur diye düşünüyorum siz niyazi beyle mi goruseceksiniz
Niyazi simdivarKime oldunuz amelyatı
Bugun doktorumun hemsiresi aradi. 30 mart sali gunune bir bosluk olmus. 29 nisanda olmayi beklerken 4 gun sonra ameliyata girecegim :) bana sans dileBir ay su gibi gelir gecer:))) ben de gün sayarken oldu da bitti bile
İnanki bu habere cok sevindim 29 Nisan bekle bekle zor gelmezdi:)) Sana çook şans diliyorum inşallah arzuladıgın gibi olur sonucların.üç dört gün sık dişini ondan sonrası akıp geciyor bak benim nerdeyse bir aya yaklaştı.Bugun doktorumun hemsiresi aradi. 30 mart sali gunune bir bosluk olmus. 29 nisanda olmayi beklerken 4 gun sonra ameliyata girecegim :) bana sans dile
EvetCok şükür ağrı falan yok hala çok dik yürüyemiyorum aslında zorlamak istemiyorum sadece vücutta ödem var sertlik o karnıma dokunurken ürperiyorum bu doğumda da olmuştu hafif hissizlik hiç korkmayın süreç herkeste farklı işliyor ağrıdan ziyade 1 ay toparlanma hayat kalitenizi etkiliyor yediğiniz yemek şişkinlik yapıyor cok gazlı şeyler icemiyorsunuz kafein cok tuketemiyorsunuz üstünüzde vücudunuzu saran korse var sıkıyor 1 ay sonra tam toparlanma olur diye düşünüyorum siz niyazi beyle mi goruseceksiniz
Cook tesekkur ederimİnanki bu habere cok sevindim 29 Nisan bekle bekle zor gelmezdi:)) Sana çook şans diliyorum inşallah arzuladıgın gibi olur sonucların.üç dört gün sık dişini ondan sonrası akıp geciyor bak benim nerdeyse bir aya yaklaştı.
Merhaba ne durumdayızİnanki bu habere cok sevindim 29 Nisan bekle bekle zor gelmezdi:)) Sana çook şans diliyorum inşallah arzuladıgın gibi olur sonucların.üç dört gün sık dişini ondan sonrası akıp geciyor bak benim nerdeyse bir aya yaklaştı.
Merhaba yazınızı gördüm Allah kolaylık versin inşallah hersey yolunda gider hiç korkmayın tadını çıkarın ben 2 gecelik koymuştum önü düğmeli olsun rahat olsun ilk gün benim doktorum kaldırmadı varis çorabı vardi sık sık ayağıma masaj yapıldı bende sürekli hareket ettirdim yatakta ertesi gün yürümeye üstümü değiştirdiler cok rahat yürüdüm tek başıma çıkacağım zaman sondam değişti üstümü degistirdim 1 tane gecelik kullandım yani çubuk kraker olsun yanınızda meyve suyu bol sıvı almanız lazım ben anesteziyi atarken cok kustum doktor akşama hafif çubuk kraker yesin dedi öğünlerde de çubuk kraker beyaz peynir hoşaf veriyorlardı hersey gönlünüzce olsunCook tesekkur ederim
Bu arada, hastanede gecelik mi pijama mi almaliyim yanima? Baska almam gereken biseyler var mi?
Mesajiniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederimMerhaba yazınızı gördüm Allah kolaylık versin inşallah hersey yolunda gider hiç korkmayın tadını çıkarın ben 2 gecelik koymuştum önü düğmeli olsun rahat olsun ilk gün benim doktorum kaldırmadı varis çorabı vardi sık sık ayağıma masaj yapıldı bende sürekli hareket ettirdim yatakta ertesi gün yürümeye üstümü değiştirdiler cok rahat yürüdüm tek başıma çıkacağım zaman sondam değişti üstümü degistirdim 1 tane gecelik kullandım yani çubuk kraker olsun yanınızda meyve suyu bol sıvı almanız lazım ben anesteziyi atarken cok kustum doktor akşama hafif çubuk kraker yesin dedi öğünlerde de çubuk kraker beyaz peynir hoşaf veriyorlardı hersey gönlünüzce olsun
Rica ederim bende sizin gibiydim cok heyecanlıydım eşofman altı hiç gerek yok ben ince gecelik üstü almıştım ona bile gerek yok yarim kollu gecelik vardi üstünde sonucta hep serum takılıyor damar yolunuz açık hastane sıcak birde ameliyatta varis çorabı giydiriyorlar bu yüzden başka çorap giydirmezler üstünüze yatarken bir pike daha isteyebilirsiniz ben öyle yaptım tabi terlik mutlaka koyun o önemli benim doktorum sivi beslen son 2 3 gün demisti yani ekmek yemeyin hiç dedi anlatırsınız asıl serüven sonra başlıyorMesajiniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Ben de bir tane onu dugmeli gecelik aldim, onu fermuarli esortman ustu ve bol bir esortman alti alacagim yanima. Terliklerimi de koyacagim nolur nolmaz.. bir de kalin coraplar.. ayaklarim cok usuyecek eminim..
Cubuk kraker ve meyve suyu da ekleyecegim cantaya. Cok hizli gelisti hersey, heyecanlanmaya bile vaktim olmadi resmen.
Az sonra evine en yakin hastanedr meme ultrasonu cektirecegim; pazartesi de tahlillerimi verip donecegim.
Sali gunu de sirt cantami alip, taksiye atlayip hastaneye gidecegim. Hem heyecanliyim hem de kus gibi hafif hissediyorum :)
Ben gecelik almıstım ama yatarken hic giymedim üst kısımda kalın sütyen giydirilmişti, alt kısımda baya sargılıydı zaten hem direnler sarkıyor hem sonda, oda da kısa yürüyüs yaptım gecelik veya pijama gözüm görmedi ve giymedim. Hastane için kısa önden düğmeli gecelik düşünebilirsiniz belki koridorda yürütürler lazım olur diye. Evde ise beli çok gevsek pijama altı ve üzerine önden düğmeli pijama üstüyle rahat ettim. Gecelik yatakta daha sıkıntı verdi bana ordan burdan sıkıştı falan.Cook tesekkur ederim
Bu arada, hastanede gecelik mi pijama mi almaliyim yanima? Baska almam gereken biseyler var mi?
Ben sadece antiseptik krem ve baticon kullandım pansuman için. Bütün kabuklarım düştü benim göbek deliği, sol meme ve yatay kesi dahil tertemiz oldu. bir tek sağ göğüste lolipop keside büyük ve kalın bir kabuklu bölge var galba onu Pazartesi kaldıracak doktorumMerhaba ne durumdayızbende odemler devam bazen dik bazen egik yürüyorum karnım şişiyor ama ne şişme şişko düz oluyorum dikislere krem sürerken hafif his hissizlik arasi bir durum var gobek deligimin kabuklanmalar siyahlasti biraz minik gibi deliğim bazen dikislerimin üstü şişiyor bu süreci tabi hiç düşünmedim ameliyata öyle odaklaniliyor ki asıl olup bittikten sonra süreç başlıyor dikislerin bakımı karnım şişmiş inecek mi tedirginliği krem olarak ne kullaniyorsunuz
Şişme meselesi dersen sabahları dümdüz kimi yerler daha yumuşak ama kapkalın, akşam gergin, şiş ve baya kaskalın hissediyorum. Kısacası düz bir kalas gibiyim:)) karnımın bazı yerlerine dokununca hisle hissizlik arasında garip bir duygu veriyor.Ben sadece antiseptik krem ve baticon kullandım pansuman için. Bütün kabuklarım düştü benim göbek deliği, sol meme ve yatay kesi dahil tertemiz oldu. bir tek sağ göğüste lolipop keside büyük ve kalın bir kabuklu bölge var galba onu Pazartesi kaldıracak doktorumaltı temiz iyileşmediyse onu kaldırıp temizleyip sonrasında bir iki dikiş yapabilirmiş. Ay içim kıyıldı ya
Ben sadece antiseptik krem ve baticon kullandım pansuman için. Bütün kabuklarım düştü benim göbek deliği, sol meme ve yatay kesi dahil tertemiz oldu. bir tek sağ göğüste lolipop keside büyük ve kalın bir kabuklu bölge var galba onu Pazartesi kaldıracak doktorumaltı temiz iyileşmediyse onu kaldırıp temizleyip sonrasında bir iki dikiş yapabilirmiş. Ay içim kıyıldı yana
Bana bepanthol scarjel verdi onu kullanıyorum göbeğine kantaron sürüyorum ödem coknrahatsiz ediyor beni içimde biseyler yanıyor sizin azaldı mi biraz sanki uyuşup şişmiş gibi değişik bir his siz korsesiz nsl durdunuz gerçekten yarım saat çıkarıp banyo yapıyorum nsl sisiyorumBen sadece antiseptik krem ve baticon kullandım pansuman için. Bütün kabuklarım düştü benim göbek deliği, sol meme ve yatay kesi dahil tertemiz oldu. bir tek sağ göğüste lolipop keside büyük ve kalın bir kabuklu bölge var galba onu Pazartesi kaldıracak doktorumaltı temiz iyileşmediyse onu kaldırıp temizleyip sonrasında bir iki dikiş yapabilirmiş. Ay içim kıyıldı ya
Bu süreç1 aydan fazla sürecek gibiŞişme meselesi dersen sabahları dümdüz kimi yerler daha yumuşak ama kapkalın, akşam gergin, şiş ve baya kaskalın hissediyorum. Kısacası düz bir kalas gibiyim:)) karnımın bazı yerlerine dokununca hisle hissizlik arasında garip bir duygu veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?