Karın germe+ liposaction + meme dikleştirme

Ya evet karin gerçekten meşakkatli sabır isteyen bir ameliyat sakin sakin emin adımlarla ilerlemek lazım bugün bizim ev karıştı çocuklar çılgın gibi sürekli kavga ettiler biri ağlıyor ben karnımı cok gerdim galiba ondan korktum karnım biraz sızlıyor geriliyor gibi sertlik var gibi normal galiba belkide iyileşiyor ne bilim.Bugun bende 1 2 fırt çektim ölecektim onu almasam

Giyinikken benim de jean bedenim 36 idi ama soyununca aynada gordugum aglayan suratli bir gobek deligi ve birbirinden orantisiz sarkmis memelerdi. Yasim da hic cok genc degil valla ama dogrusu gencken daha idare ediyor gibiydi vucut yas aldikca daha bir fena oluyor bu isler, o yuzden erkenden yaptirin gitsin. Bana da liposaction yapilmadi karnimda yag yokmus ama simit arkasina yalvar yakar yaptirdim lipo doktor bir parmak yag cikacak diye gulup kafasini salliyordu ama ben cok istedim. Bir memem hayli buyuktu o da kucultuldu karnimdan doku alindi ve simitlerden de iste bisey ciktiysa alindi butun bunlar yarim kilo ya vardi ya yoktu hemsire odama getirip posetle onume koydu:)) vedalasip geri verdim

Oo o sizlamalar yanmalar cok cok olacak bundan sonra cunku artik normal hayata basladin her gun baska bir noktada gerginlik oluyor hepsi normal anlayacagin. Benim dun midemin oldugu yer kasiliyordu bugun gobek deligimin alti oyle. Bazen yataktan kalkarken kalakaliyorum ama yavasca pozisyon degisince aci geciyor oyle oyle dogruluyorum. Kalkamadigim pozisyonlarda kollarimi bacaklarima dolayip ordan guc aliyorum. Yakinda karın kaslarının ne kadar sıkı ve güclü oldugunu da goreceksin kalkıp oturmak egilmek falan cok kolaylaşıyor.

Doğru bugün başladım gerçekten hissetmeye artık uzanmalar azaldı.Siz korse kullanmayinca cok daha farketmissiniz karninızdaki süreçleri ben bugün açtım cok sertlestigini hissettiğim için dokundum bayağı taş öncesinde hiç dokunamıyorum karnımı cok mu yordum dedim tedirgin oldum öyle aceleye gelecek iyiyim herseye atlwyim diyecek bir durum yok baktım karnım resmen yardıma muhtaç düzelmesi ödemelerin tam inmesi 1 ay mutlaka işlerimizi yaparken dikkatli oldukça yavas yormadan yapılabilir ama anı her davranış bende siziya sebep oldu

Ben de 36 yasindayim. Cocuklarin biri 3 digeri 5 yasinda. Ben de 36 beden giyiyorum ama ayni sizin durumunuzdayim. Şu an bedenim durumu idare ediyor gibi görünüyor ama 10 sene sonra böyle olacak mı? 10 sene sonra şimdiki kadar hızlı iyileşecek miyim acaba? Şu an zamanı çok uygun gibi geliyor.

Ay iyi ki yazmışım konunuza, beni anlayan benim durumumda birileri ile konuşmak iyi geldi.

Maddi durumun elveriyorsa ve iki hafta birileri destek verecekse hemen yaptır bitsin. Gencken yaptırmakla ileri yaş arasında büyük fark oluyormus doktorlardan hep duydugum bu. En basitinden genc oldugun için sımsıkı bir karın elde edeceksin benim o kadar yüksek beklentim olamaz mesela. İnstagramda gördügümüz o muazzam sonuclar hep 30 lu yaşlara ait. Ben korkaklıgımdan, cevremde destek olacak birilerinin olmamasından dolayı yıllarca öteledim de ne oldu, o halime üzülerek gecirdigim yıllar yanıma kar kaldı.

Yok o yormakla ilgili degil iyileşirken dokular ödemle kendisini korumaya alıyor. Nihayetinde başına neler geldi zavallının:)) mesela karnı kaburgalara kadar ayırırken damarları yakarak ilerliyorlarmıs yeni duydum bunu da. Karın germeden sonra karnı besleyen damarlar iptal oldıgı için yan damarlar besleme yapmaya başlıyormus o yüzden karın kesisi varsa sigara, beslenme, alkol vs dikkatli olmak gerekiyor. Ayaklanma süresi 10 gün ama üç hafta bitmeden normal bir performans göstermeyi beklememek lazım. Benim bugün üç haftam doldu dünden beri vucudum kendisi dikleşti bu sabahtan beri bir bel oyuntum var şaka gibi:)) ben hıc zorlamadım vucut hazır oldugunda zaten o ayarları kendisi yapıyor.

Maddi durumum elveriyor şükür, hatta sadece doktor içime sindiği için piyasanın üzerinde bir rakamla bu operasyonları geçireceğim. Hastanede teyzem benimle kalacak; hemşire olduğu için içim çok rahat eder o gelirse. Dün eşimin kuzeni ve evdeki yardımcımla görüştüm. Hastaneden döndükten sonra 2-3 gece yardımcım bizimle kalacak, sonraki 3-4 gün de eşimin kuzeni. Çocuklar ikisine de çok alışkın. Eşimin kuzeninin şoförlüğü var, ben kalkamazsam o getirip götürür diye düşündüm.

Kayınvalidemler karşı apartmanımdalar ama daha yeni covid geçirip hastaneden taburcu oldular. Hala çok yorgunlar. O zamana kadar ayaklanırlarsa belki çocukları onlar da getirip götürebilir.

Tut ki kimse götüremedi çocukları okula.. e gitmeyiverirler, ikisi de kreşte. Zorunluluk yok. Maddi anlamda daha yüksek ücretli kısımlara gelmedik okul konusunda.

Sigara kullanıyordum, iki ay önce bıraktım. Artık o sıkıntım da kalmadı..

Hava müsait, zemin uygun.. galiba ertelemeden halletmeliyim bu işi.

Sizce Operasyon sonrası kaç gün sonra şehirler arası yolculuk yapabiliriz 3-4 saatlik yer için

Sizce Operasyon sonrası kaç gün sonra şehirler arası yolculuk yapabiliriz 3-4 saatlik yer için
Ertesi gün de kısa yolculuk yaparsınız arka koltukta uzanarak çünkü vucudunuzun v şeklinde olması lazım, agrı kesiciler çok işe yarıyor ama doktorunuz ancak drenleri çektikten sonra izin verir sanırım o da genelde iki ila dört gün arası gibi oluyor. Benim altı gün sürmüştü drenlerin cıkması

Covit önlemlerine dikkat eden bir hastanede hazır sosyal hayat kısıtlaması da varken yaptır gitsin o zaman. Hem zaten hic birimizin aktif bir yaşamı yok yaza kadar da toplanır fıstık gibi olur vucudun. Doktorunu da bulduysan ne ala zaten. Kimi düşünüyorsun ve hamgi şehirdesin?

İstanbul'dayım. Doktorum Akın Yücel. Daha önce kendim araştırdığım zaman da aklıma yatmıştı, sonrasında teyzemle konuştuğumda da gözüm kapalı öneririm dedi. Çok titiz çalıştığını ama ücretinin piyasa rakamlarının üzerinde olduğunu anlattı. Sadece Florance Nigthingale hastanesinde yapıyormuş operasyonları, hastaneden yana sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Ne kadar ücrete anlaştınız acaba

Aynen öyle cok şey gelmiş cnm gobeklerimizinyediğin yemek bile etkiliyor şişkinlik yapıyor oluşan gamzeler bile sızlıyor bende bi diklessem inşallah yarın dikislere bakacağız bakalım umarım hersey yolundadır bende bir iştah açıldı hergun bir sonraki gün ne yicem onu düşünüyorum cok istahlandim

Akın hocayı biliyorum özellikle meme ameliyatları konusunda cok ama cok ünlü bir profesör, sanırım iyi bir üniversitede de plastik cerrahi bölüm başkanıydı ve çok çok pahalı oldugunu da duymuştum. Umarım her şey diledigin gibi kolayca ve mükemmel şekilde olur biter. Ameliyata girdigib zaman yazarsın süreci bu kez biz senin icin seviniriz:))

Aaaa aynı benim yolumdasın ben de ye ye doymadım üç hafta sürdü, neyseki iki gündür hızım azaldı. Ameliyattan cıktım hastanede hic bişiy yiyemedim eve geldik muazzam bir meyveli pasta gelmiş soguk ve yumuşak, tahriş olan bogazıma da iyi geldi ve bir de mis gibi taze çay, kaşla göz arasında bir dilim, bir dilim daha yedim o hafta bana pasta taşımaktan iflahı kesildi bizimkilerin:))! Sonra sigara krizleri için kabak cekirdegine dadandım iyiki de yapmısım wc konusunu düzenledi çok rahat ettim acıkcası aksi halde kötü olacaktı. Dikişlerine bişey olmaz sigara içmedigin için korkma, ha oldu da sıkıntı gelişti her şeyin çaresi var okyanusu gectik derede bogulmayız herhalde:))

Yaaa cok tesekkur ederimm 29 nisan gunum, daha 1 ayim var. Ama girip ciktiktiktan sonra muhakkak yazacagim buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…