- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
şu dışardaki tel ziyaretçibeğendin mi sohbeti
inan şoklardayım görmez olaydım yahu zuzunun 3 katıymışsın Ercan bey valla çok şişkolara torpil geçiyor bunu bir daha anladım bana gelince yag çekiminde cimri neyse severim kendisini
inan şoklardayım görmez olaydım yahu zuzunun 3 katıymışsın Ercan bey valla çok şişkolara torpil geçiyor bunu bir daha anladım bana gelince yag çekiminde cimri neyse severim kendisini
olmazmı ya senin yanında mankenmişim bak o ayrı daaaaNe var ki, ne çeksin adam?
Ben seni uyardım, bak gönderiyorum, psikolojin haxır mı dedim:)))
olmazmı ya senin yanında mankenmişim bak o ayrı daaaa
Düşündüm de, itiraz edemeyeceğim... Haklısın valla:))
Baktım canım cidden. Cok sagolun tanımıyorum ama cok sevgi dolu iyi kalpli insanlarsınız tanımadınız kişiye bile vakit ayırıyosunuz böyle gğEl yürekli insanların hala var oldugunu görmek umut verici kucak dolusu sevgiler gönderiyorum size
Jelesec ve zuzu da dahilBaktım canım cidden. Cok sagolun tanımıyorum ama cok sevgi dolu iyi kalpli insanlarsınız tanımadınız kişiye bile vakit ayırıyosunuz böyle gğEl yürekli insanların hala var oldugunu görmek umut verici kucak dolusu sevgiler gönderiyorum size
Baktım canım cidden. Cok sagolun tanımıyorum ama cok sevgi dolu iyi kalpli insanlarsınız tanımadınız kişiye bile vakit ayırıyosunuz böyle gğEl yürekli insanların hala var oldugunu görmek umut verici kucak dolusu sevgiler gönderiyorum size
Efkar bastı diyorsun eyvahhhh yandı gülüm keten helvası
Tatlım merhaba, resimlerini gördüm sonucun fevkalade çok doğru bir karar vermişsin. Önceki hallerimiz benziyor, güle güle kullanRica ederim. Hepimiz bu korkuları yaşadık. Çok şükür mutluyuz. Pişman olmadık.
Bu sefer ne yazcan merak ettim
Tatlım merhaba, resimlerini gördüm sonucun fevkalade çok doğru bir karar vermişsin. Önceki hallerimiz benziyor, güle güle kullan
Efkar bastı diyorsun eyvahhhh yandı gülüm keten helvası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?