Şimdi ayrılırsın başlarsın sızlanmaya ondan sonra seviyormuşum aslında falan diye. Ben gençleri anlayamıyorum haa ben de yaşlı sayılmam ama, çocuk oyuncağı yapmayın duygularımı anlayamıyorum diye bir şey yok , itiraf edemiyorsundur sadece kendine. Her beş yılda bir aşk mı bulacağız kendimize.
:lepi: ne güzel ifade
duru. ondan uzak kalman ve bir süre görüşmemen kafanı toparlaman adına iyi olurkaydirigubbakcemile5
biz uzak duramıyoruz ki aynı sınıfdayız aramızda bi sorun olunca o çok üzgün oluyo buna dayanamıyorum... hem bu aralar geçti gibi ....neden ara sıra böle oluyo anlamıyorum umarım bi daha hiç yasamam..bunu tam olarak nasıl geçirebilirim bilmiyorumda mafoldumben
selam kızlar..yorumlarınıza fikirlerinize çok ihtiyacım var..öyle karışığım ki şu aralar....1.5 yıllır bir ilişkim var.başladığımızdan beri ara ara acaba seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünüp dururum..yine öle bi haldeyimm ve artık bundan çok bunaldım..istiyorum ki net olayım ama olamıyorum..çok güzel günler yaşadım onunla..unutulmayacak güzel günler..elbette sorunlarda yaşadık..ama hepsini beraber aşmayı başardık..ama artık ben bunu aşamıyorum.onada belli etmek istemiyorum..bazen boşboş bakıyorum ona ne hissediyorum die...ama bulamıyorum..burdaki sorunları okudum benim gibi yaşayan çok insan var...ama ben bi çare bulamıyorum....sevmiyorum fikrini aklıma getirmek bile istemiyorum çünkü onu çok üzerim yıkarım....ama işte içimde bi boşluk var sanki....bilmiyorumm ne yapmalıyım....bazen onu beğenmemezlik bile yapıyordum..çok yoruldum artıkkk.lütfen fikirlerinizi yazın..şimdiden teşekkür ederim..
aynı sınıfta olman illa ki muhabbet kurmanı veya yüzüne bakmanı gerektirmez.
böyle düşüncelerden kurtulmanın tek yolu vardır; yalnız kalmak. yalnız kalınca onun hayatındaki yerini iyice tartmış olursun.
şöyle düşün, bir kaç gün susuz kalınca çoğu kişi "su hayatmış ahh" diye iç çekmiyor musırnaşık şey
biraz mola vererek hem onun senin hayatındaki yeri konusunda emin olursun, eğer olumsuz bir durum varsa da onun zamanını almamış olursun buyrunnnnnnnnn
sana bi tavsiye veriyim kendine seviyo muyum diye sormak yerine yanında mutlu muyum huzurlu muyum diye sor. Aşık mısın? Değilsin maalesef. SEviyo msun evet değer veriyosun o insana.
Ben aşk konusuna çok kahramanca yaklaşamıyorum o büyük aşklar sadece filmlerde var. He istersen ara ama bulman çok zor. Emin ol şu anki gibi bi birlikteliği de bulabilmen çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?