- 11 Aralık 2018
- 41.603
- 258.553
- 598
- Konu Sahibi yaseminbirumut
Maalesef silemezsiniz artıkSileyim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef silemezsiniz artıkSileyim ben
He ozaman eridiyse o ayrı .hemen gitsin madem havalarda sıcak zatenEriyip bitmiş kadın
Çocukmu düşüsün, lütfen yani
Kaç yaşıma geldim beni eritecek aşk hiç yaşamadım ona yanarım…He ozaman eridiyse o ayrı .hemen gitsin madem havalarda sıcak zaten![]()
He olduSileyim ben
Kınadığımızı yaşamadan ölmeyiz mi?Arkadaşlar bu kadar kınayıp dalga geçmeyin. Benim hatam sormadan açmak oldu ama. Kınamayın çok.
Biz anca sıcaktan eriyelim iki çocuklu evli barklı kadınlar aşktan erisinKaç yaşıma geldim beni eritecek aşk hiç yaşamadım ona yanarım…
Durduğum yerde erime fikri çok cazip geldi biran ne yalan söylim.
Sizin gibi arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyiArkadaşlar bu kadar kınayıp dalga geçmeyin. Benim hatam sormadan açmak oldu ama. Kınamayın çok.
Amin.Sizin gibi arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi
Arkadaşmış…
Asıl kınayan sizsiniz bence
Evli 2 çocuklu kadın birini buldu eriyor bitiyor falan
Kadının haberi bile yok
Belkide öyle bişey bile yok
Tamamen sizin uydurmanız bile olabilir
Allah sizin gibi dost görünümlü düşmanlardan korusun asıl
Az uğraşmak isteyen sizin tüm bilgilerinize ulaşırAmin.Mune karar versin banlamak isterse. Ama isim cisim yok soru sormaya kalmadı herkes farklı cepheden saldırdı burada kimse ifşa edilmiyor arkadaşlar bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz pes.
Kocasını aldatan arkadaşınız(!) iyi...Amin.Mune karar versin banlamak isterse. Ama isim cisim yok soru sormaya kalmadı herkes farklı cepheden saldırdı burada kimse ifşa edilmiyor arkadaşlar bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz pes.
Ne deseydik? Aşkına sahip çıksın kocasını ve çocuklarını boşversin mi deseydik ? Cesaret mi verseydik, illa eriyecekse sıcaktan da eriyebilir bizim gibi , nedir yaniAmin.Mune karar versin banlamak isterse. Ama isim cisim yok soru sormaya kalmadı herkes farklı cepheden saldırdı burada kimse ifşa edilmiyor arkadaşlar bu kadar kötü olmayı nasıl başarıyorsunuz pes.
Mune konuyu siler misin rica etsem
Ne içindi ya konu?İthamlarınız kötü arkadaşlar destek olun diye değildi konu uzatmayalım bence sizler haklısınız
Hiç samimi değilsiniz…Arkadaşlar konuyu rica ediyorum uzatmayın tamam haklısınız. Ricadan anlayın biraz