Maaş alamadigini söylüyor bazı aylar bunun gibi bir sürü yalanAblanız eşinin kazandığı parayla eve giren para arasındaki farkı göremiyor mu.
Bende ne dusunecegimi şaşırdım artıkKarismayin.
Ablaniz farkindadir, gormezden geliyordur.
E maaş alamadığını biliyorsa paranın başka yerden geldiğini de biliyordur. Siz ablanızın nasıl bir tepki vermesini istiyorsunuzMaaş alamadigini söylüyor bazı aylar bunun gibi bir sürü yalan
Çocuğı var mı ablanızın. Eniştenizin başka yalanalrı var mı? Yani kazandığı parayı ayrı harcıyor kirayı aileden alıyor? Yoksa parası yok yeterince kazanmıyor ablanız mı bilmiyor? Eşiniz ne diyor bu duruma? Eğer enişteniz para kaçırıyorsa nerde harcıyor sizceÖncelikle merabalar bişey danisicam 2 senedir evliyim,,ablamla eltiyiz aynı aile gelin geldik,, sorum şu eniştem yalancı çıktı malesef bunu evlenince anladım,, ablama bişey diyemiyorum mesela adam bı yalan atıyor,, çoğu kez eniştem kira vb parasını ailesinden alıyor ,,ama bunu ablam bilmiyor bazen konu açılınca da sizde bizim gibisiniz yani sizde eş ailesinden geciniyorsunuz diye laf sokuyor ,, çünkü öyle değil bunu enistemin bütün aileside biliyor ama onlarda gerçekleri konusmuyor,,ben hala gercekleri diyemiyorum susup kalıyorum çok sinirleniyorum ablamın gözünde aynı konumda gozuktugum için,, ablama bazen gözünü açmak için küçükte olsa doğru şeyleri şifreli bi şekilde diyorum ama ablam inanamiyor,,bütün aile konuşsa inanacak belki ama eş ailesi çokta konuşma taraftarı değil,, sizce siz olsanız bu durumlari ablaniza yani yalanları tek tek anlatirmiydiniz ben hatamı yapıyorum susmakla not:kendi ailemde biliyor
Bence siz karışmayın. Herkes bilip susuyorsa sizin de susmanız gerekirÖncelikle merabalar bişey danisicam 2 senedir evliyim,,ablamla eltiyiz aynı aile gelin geldik,, sorum şu eniştem yalancı çıktı malesef bunu evlenince anladım,, ablama bişey diyemiyorum mesela adam bı yalan atıyor,, çoğu kez eniştem kira vb parasını ailesinden alıyor ,,ama bunu ablam bilmiyor bazen konu açılınca da sizde bizim gibisiniz yani sizde eş ailesinden geciniyorsunuz diye laf sokuyor ,, çünkü öyle değil bunu enistemin bütün aileside biliyor ama onlarda gerçekleri konusmuyor,,ben hala gercekleri diyemiyorum susup kalıyorum çok sinirleniyorum ablamın gözünde aynı konumda gozuktugum için,, ablama bazen gözünü açmak için küçükte olsa doğru şeyleri şifreli bi şekilde diyorum ama ablam inanamiyor,,bütün aile konuşsa inanacak belki ama eş ailesi çokta konuşma taraftarı değil,, sizce siz olsanız bu durumlari ablaniza yani yalanları tek tek anlatirmiydiniz ben hatamı yapıyorum susmakla not:kendi ailemde biliyor
Çocuğı var mı ablanızın. Eniştenizin başka yalanalrı var mı? Yani kazandığı parayı ayrı harcıyor kirayı aileden alıyor? Yoksa parası yok yeterince kazanmıyor ablanız mı bilmiyor? Eşiniz ne diyor bu duruma? Eğer enişteniz para kaçırıyorsa nerde harcıyor sizce
Çocuk yok eşimde kızıyor abisine ama hep aynı devam ediyor nette kumar oynuyor büyük ihtimalleÇocuğı var mı ablanızın. Eniştenizin başka yalanalrı var mı? Yani kazandığı parayı ayrı harcıyor kirayı aileden alıyor? Yoksa parası yok yeterince kazanmıyor ablanız mı bilmiyor? Eşiniz ne diyor bu duruma? Eğer enişteniz para kaçırıyorsa nerde harcıyor sizce
Enişte çalışıyor arada maaş vermediler hala diyor Ablam k.pederin çoğu kez kirasını odedigini bilmiyor veya faturasını ödediğini bilmiyor bizde tabi çok mecbur kaldigimizda 1.2 kere fatura parası falan istedigimiz olduğu için bu yüzden bizide aynı görüyorEnişte çalışmıyor mu neden ailesinden para alıp geçiniyor?
Çalışıyorsa maaşı ne yapıyor yetmiyor mu?
Sizde es ailesinden geciniyorsunuz demiş neden öyle dedi?
Es ailesi iki çocuğunu da maddi destekte mi bulunuyor?
Beni aynı teraziye koymamasini istiyorum işte çoğu yalanı bilmediği için benimde gücüme gidiyor aynı gördüğü icinE maaş alamadığını biliyorsa paranın başka yerden geldiğini de biliyordur. Siz ablanızın nasıl bir tepki vermesini istiyorsunuz
Ne yapıyor acaba parayı kumar yada başka bişey mi var?Enişte çalışıyor arada maaş vermediler hala diyor Ablam k.pederin çoğu kez kirasını odedigini bilmiyor veya faturasını ödediğini bilmiyor bizde tabi çok mecbur kaldigimizda 1.2 kere fatura parası falan istedigimiz olduğu için bu yüzden bizide aynı görüyor
Bunun için sizin aileden hiç maddi yardım almamanız lazimBeni aynı teraziye koymamasini istiyorum işte çoğu yalanı bilmediği için benimde gücüme gidiyor aynı gördüğü icin
Doğru söylüyorsunuz işte içinde ablam olduğu için acaba söylesek adam duzelir belki yapmaz diyoruz söylemezsek bu yalanlar daha çok ilerler mi acaba diye düşünüyoruzNe yapıyor acaba parayı kumar yada başka bişey mi var?
Aile destek olabilir tabii ama sürekli olursa sıkıntı var demektir.
Galiba ablaniz da bize yapıyor size de yapıyor diye düşünüyor.
Bence çok müdahil olmayın ama aile arasına para mevzusu girince çok sıkıntı oluyor o yüzden buna dikkat edin.
Es ailesi söylemek istemiyorsa siz karışmayın ara bozan olursunuz.
Doğru söylüyorsunuz inşallah öyle olurBunun için sizin aileden hiç maddi yardım almamanız lazim
Teklif etselerde ihtiyacımız yok diyip kenara çekilin
Konusu açıldığında gecinebiliyoruz,paramız var,ihtiyacımiz yok,birikim yapıyoruz sağolun diyin ki aynı kefeye koymasın kimse sizi.
Siz söylemeyin ara bozan olursunuz.Doğru söylüyorsunuz işte içinde ablam olduğu için acaba söylesek adam duzelir belki yapmaz diyoruz söylemezsek bu yalanlar daha çok ilerler mi acaba diye düşünüyoruz
EvetEşinizin ailesi sizin aile herkes biliyor ablaniz mi bilmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?