Kumar başka bişey değilSiz söylemeyin ara bozan olursunuz.
Ailesi söylemeli ama söylemezler diyorsunuz.
Para konusunda ben düzeleceğini zannetmem fazladan para geliyor gibi düşünüyorsa vazgeçmez.
Kumar yada başka biseyler karıştırıyorsa zaten düzelmesi çok zor.
Ailesi söyleme taraftarı değil üstünü kapatiyorlaeSiz söylemeyin ara bozan olursunuz.
Ailesi söylemeli ama söylemezler diyorsunuz.
Para konusunda ben düzeleceğini zannetmem fazladan para geliyor gibi düşünüyorsa vazgeçmez.
Kumar yada başka biseyler karıştırıyorsa zaten düzelmesi çok zor.
Yani ne diyecekler.Ailesi söyleme taraftarı değil üstünü kapatiyorlae
Ailesi geline oğullarının kusurunu söylemek istemez zaten. Ama o ilişkide siz erkek tarafı değil kız tarafısınız.Ailesi söyleme taraftarı değil üstünü kapatiyorlae
Kıskanıyorsun da diyebilir ablası7 kat el değil ki karşı taraf. Kardeşiniz tabii ki söylemelisiniz. O kira parasıyla belki kumar oynuyor belki başka kadınlarla takılıyor. Ablanız durumu bilirse altında yatan gerçeği de öğrenebilir.
Aynen öyle ektim değil o benim ablam zaten ablam olmasa yabancı olsa banane ama yeri geliyor eş ailesi anlamında bildiğini düşünüp ablamida yalancı konumuna sokuyorlar bende arada kalıyorum bundan eminiz sadece kumar oynuyor7 kat el değil ki karşı taraf. Kardeşiniz tabii ki söylemelisiniz. O kira parasıyla belki kumar oynuyor belki başka kadınlarla takılıyor. Ablanız durumu bilirse altında yatan gerçeği de öğrenebilir.
Bende böyle düşünüyorum bende bu konular yüzünden eşimle dalasiyorum ya senin ablanın eşi olsaydı diyorum susup kaliyorlarAilesi geline oğullarının kusurunu söylemek istemez zaten. Ama o ilişkide siz erkek tarafı değil kız tarafısınız.
Ablası ama elalem değil ki. Zaten kıskanıyorsun ondan böyle söylüyorsun diyecek karakterde biriyse ablası şimdiden öğrenip mesafe koyması daha iyi.Kıskanıyorsun da diyebilir ablası
Sonuçta enişte yalancı ve kumar oynuyorum diye itiraf etmez üzerini kapatır
Zaten es ailesi dahil kimse söylemek istemiyor.
Birde sizde bizim gibi es ailesinden para alıyorsun diyorlarmış.
Ablanizin karakteri nasıl? Sizinle arası..? Söylediklerini Sana cephe almadan dinleyebilecek mi? Dinledikten sonra olay karsisinda olgun bir tavır sergileyebilecek mi?
O konumada düştüğüm oluyor susup kalıyorum bı konuşsam zaten herşey dökülecek ortaya ,,hadi benden duymasinlar karşı taraftan öğrensin istiyorum ablamKıskanıyorsun da diyebilir ablası
Sonuçta enişte yalancı ve kumar oynuyorum diye itiraf etmez üzerini kapatır
Zaten es ailesi dahil kimse söylemek istemiyor.
Birde sizde bizim gibi es ailesinden para alıyorsun diyorlarmış.
Çok teşekkür ederim beni anladığımız içinAblası ama elalem değil ki. Zaten kıskanıyorsun ondan böyle söylüyorsun diyecek karakterde biriyse ablası şimdiden öğrenip mesafe koyması daha iyi.
Ben öyle bakmıyorum eltim değil ablam o benim ama ablam bazen elti gibi davrandığını hissettiriyor malesef ,,yani bı kelime etsem 10 tane laf yiyorum ,,bu yüzdende korkuyorum benden duymasın dediğiniz gibi ya annemden yada karşı taraftan duysun istiyorumAblanizin karakteri nasıl? Sizinle arası..? Söylediklerini Sana cephe almadan dinleyebilecek mi? Dinledikten sonra olay karsisinda olgun bir tavır sergileyebilecek mi?
Senden duyduğunu söylemek gibi bı yanlış yapar mı? Yoksa akıllıca hesap kitap yapıp takip edip kendisi farketmiş gibi davranabilecek mi?
seni kotuleyip aranız bozulur mu?
Senin söylerken ki tavrın da önemli.
Bence siz eltisiniz kesin sorun çıkar aranızı hiç bozmayın anneniz söylesin kızım böyle böyle bi düşün nasıl maaşını almiyo kirayi ödüyo vs bı sekilde işte.
Acaba ablaniz farkında da bilmemezlikten mi geliyo
Üstü çok kapatıldığı için anlamıyor bende içimden herkese kızıyorum ört pas ettikleri içinYani ne diyecekler.
Bizim oğlumuz kumar oynuyor maaş almadığı falan yalan biz destek oluyoruz diyemezler sonuçta.
Hadi dediler ablan ne yapacak kizar, kavga eder.
Bu durumda sizde kötü olursunuz.
Ama bunu ablanın kendisi anlaması lazım o zaman sizinle sorun olmaz en azından.
Ablanizin tutumundan dolayı sizin ablaniz gibi bakmanız ise yaramayacaktir siz bir şey söylerseniz olumsuz şeyler yaşarsınız, başkası söylesinBen öyle bakmıyorum eltim değil ablam o benim ama ablam bazen elti gibi davrandığını hissettiriyor malesef ,,yani bı kelime etsem 10 tane laf yiyorum ,,bu yüzdende korkuyorum benden duymasın dediğiniz gibi ya annemden yada karşı taraftan duysun istiyorum
Evet evet bu durumlarda var ileridede daha kötü olmasından korkuyorum bı şekilde duyulması lazım ki adam düzelsinAnneniz söylesin. Şimdi küçük meblağ yakında hacize gidebilir.
Bende öyle düşünüyorumAblanizin tutumundan dolayı sizin ablaniz gibi bakmanız ise yaramayacaktir siz bir şey söylerseniz olumsuz şeyler yaşarsınız, başkası söylesin
Ben öyle bakmıyorum eltim değil ablam o benim ama ablam bazen elti gibi davrandığını hissettiriyor malesef ,,yani bı kelime etsem 10 tane laf yiyorum ,,bu yüzdende korkuyorum benden duymasın dediğiniz gibi ya annemden yada karşı taraftan duysun istiyorum
7 kat el değil ki karşı taraf. Kardeşiniz tabii ki söylemelisiniz. O kira parasıyla belki kumar oynuyor belki başka kadınlarla takılıyor. Ablanız durumu bilirse altında yatan gerçeği de öğrenebilir.
Adam düzelir mi bilmem de ablaniz iş çığrından çıkmadan gardini alır. Bana sanki biliyor gibi geliyor. Siz topa girmeyin. Anneniz söylesin. Bir daha işte siz de para alıyorsunuz derse koşullar farklı tabi deyin susun. O da susarsa bilin ki biliyor. Neymiş koşul vs derse haberi yok. Lafı cevirirsiniz.Evet evet bu durumlarda var ileridede daha kötü olmasından korkuyorum bı şekilde duyulması lazım ki adam düzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?