- Konu Sahibi Yepyenihayat
senin bohça 14 yılda doğurmuş bile olabilir çiftter çiftter bohçan olacak düşünsenegaza getirme açıp sorsam mı benim bohça ne oldu diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin bohça 14 yılda doğurmuş bile olabilir çiftter çiftter bohçan olacak düşünsenegaza getirme açıp sorsam mı benim bohça ne oldu diye![]()
rica ederim öyle iki don deyip küçümsemeyinpatikte var
![]()
Tamam bekle zatenKızlar anlam yüklemiyorum.. Sadece bekliyorum anlatabildim mi? Durumları olmasa beklemem ama herşeye durumları var yapabilirler. Bende istiyorum ki yapsınlar. Herkesin düşüncesi tabiki farklı. Ama saçma geliyor deyip karşındakinin düşüncesini önemsememek saçma değil midir?
Arkadaşım evlenirken bilirsinki kendi fikrinle hareket edemiyosun annen halan teyzen hepsi üstüne gelir sor kızım nezaman geliyolar sor kızım napmışlar aman niye böyle yapmışlar hep kıza yüklenilir ailesi soruyo bence yazık hepimiz yaşadık bunları tabiki paçavraya kanmıyodur insanın beklediği karşı tarafın nekadar önemseyip üzerine düştüğüdür ki günümüzde malesef bu maddiyatla ölçülür oldu maneviyata değer vermediğimizden
Ben gönderirim üzülme ( :off acıdım şimdi kendime kv ayağıma bir patik bile vermedi![]()
verdiklerini fitil fitil alırlar,boşver böylesi daha iyioff acıdım şimdi kendime kv ayağıma bir patik bile vermedi![]()
senin bohça 14 yılda doğurmuş bile olabilir çiftter çiftter bohçan olacak düşünsene
Ben başla şehirde görev yapıyorum. Siz gidin alın demiştim. Ailemizin bulunduğu yere gidemiyoruz nişanlımla. O yüzden onlar kendi hazırlıklarını yapıyorlar
Ben gönderirim üzülme ( :
Evet soramıyorum ve iğrenç bir durumdayım şuan. Yani içimde kalıyor bazı şeyler. Ben onlara o kadar yardımcı olmuşken. Herşeyin en ucuzuna kalmışken. Benim anlatmak istediğim bu. Yeni evleneceklere tavsiye durumu varsa herşeyi çatır çatır yaptırın!Tamam bekle zaten
Ama sorsam aç gözlü olacam diyosun, biri sor dese soracak gibi bi halin var
Ayıp edersin ve evet aç gözlü derler haliyle
Sakin olEvet soramıyorum ve iğrenç bir durumdayım şuan. Yani içimde kalıyor bazı şeyler. Ben onlara o kadar yardımcı olmuşken. Herşeyin en ucuzuna kalmışken. Benim anlatmak istediğim bu. Yeni evleneceklere tavsiye durumu varsa herşeyi çatır çatır yaptırın!
Evet soramıyorum ve iğrenç bir durumdayım şuan. Yani içimde kalıyor bazı şeyler. Ben onlara o kadar yardımcı olmuşken. Herşeyin en ucuzuna kalmışken. Benim anlatmak istediğim bu. Yeni evleneceklere tavsiye durumu varsa herşeyi çatır çatır yaptırın!
vahhh benim başımaaaaahahha benimki de 14 senedir gelmedi![]()
ben dedim sana boşan diyeniye iğrenç durumda olasın yahu..
bohça bu altı üstü.. nasıl bir önemi var ki ?
zaten kullananı duymadım o bohçadan çıkanları.. o zaman amaç ne ? bu kadar dert edinmeyin.. nişanlınızla hayatın tadını çıkarmaya bakın..
vahhh benim başımaaaa
daha 3 sene oldu benim bohça gelmeyeli, desene baya bekleyeceğim![]()
cnm daha kıdemliler var lütfenvahhh benim başımaaaa
en az 11 yılın daha varvahhh benim başımaaaa
ben dedim sana boşan diye14 sene yuh
![]()