Karışık işler kızlar yardım!

Kızlar anlam yüklemiyorum.. Sadece bekliyorum anlatabildim mi? Durumları olmasa beklemem ama herşeye durumları var yapabilirler. Bende istiyorum ki yapsınlar. Herkesin düşüncesi tabiki farklı. Ama saçma geliyor deyip karşındakinin düşüncesini önemsememek saçma değil midir?
Tamam bekle zaten
Ama sorsam aç gözlü olacam diyosun, biri sor dese soracak gibi bi halin var
Ayıp edersin ve evet aç gözlü derler haliyle

Arkadaşım evlenirken bilirsinki kendi fikrinle hareket edemiyosun annen halan teyzen hepsi üstüne gelir sor kızım nezaman geliyolar sor kızım napmışlar aman niye böyle yapmışlar hep kıza yüklenilir ailesi soruyo bence yazık hepimiz yaşadık bunları tabiki paçavraya kanmıyodur insanın beklediği karşı tarafın nekadar önemseyip üzerine düştüğüdür ki günümüzde malesef bu maddiyatla ölçülür oldu maneviyata değer vermediğimizden

ewt ben de evlendim ve hiç bohça istemedim.
aileme de ne gereksiz bir adet. donu bile kayınbabayla alıyorlar iğrenç dedim. onlarda saygı duydu. ha duymasalarda sormazdım zaten..
yani bunu nişanı ve düğünü olmuş biri olarak yazdım.

Ben başla şehirde görev yapıyorum. Siz gidin alın demiştim. Ailemizin bulunduğu yere gidemiyoruz nişanlımla. O yüzden onlar kendi hazırlıklarını yapıyorlar

o zaman keşke siz nişanlınızla alsaydınız. ne biliyim gecelik,don, südyen bunları neden nişanlınızın annesi beğensin ki?

her neyse, şartlar neyi gerektiriyorsa o yapılır tabiki, o zaman bohçanı direkt çeyizin çıkacağı gün getirsinler.

Tamam bekle zaten
Ama sorsam aç gözlü olacam diyosun, biri sor dese soracak gibi bi halin var
Ayıp edersin ve evet aç gözlü derler haliyle
Evet soramıyorum ve iğrenç bir durumdayım şuan. Yani içimde kalıyor bazı şeyler. Ben onlara o kadar yardımcı olmuşken. Herşeyin en ucuzuna kalmışken. Benim anlatmak istediğim bu. Yeni evleneceklere tavsiye durumu varsa herşeyi çatır çatır yaptırın!

Bize de yok adettir yok bilmem ne diye bohça olayı söylenmişti annelerimiz tarafından. Eşimle Eminönüne gidip ikimiz alışveriş yapmıştık, satıcılar yönlendirmese 2 cahil olarak çoğu şeyi unuturduk hatta :KK45: Yanlış hatırlamıyorsam nişan zamanlarında verdiler,biz de damat tarafına verdik ama haftaya işyerinden arkadaşımın düğünü var,onun bohçaları hala gelmemiş. Herkesin adeti farklı demekki.

Evet soramıyorum ve iğrenç bir durumdayım şuan. Yani içimde kalıyor bazı şeyler. Ben onlara o kadar yardımcı olmuşken. Herşeyin en ucuzuna kalmışken. Benim anlatmak istediğim bu. Yeni evleneceklere tavsiye durumu varsa herşeyi çatır çatır yaptırın!
Sakin ol
2 patik 1 tülbent birkaç iç çamaşırı için bu kadar sitem etmeye ne gerek var
Aman ben nişanlığımı bile kendim aldım, kızlarla gezerken beğendim aldım yani. Sonra sözlüm para verdi almadım.
Gönüller hoş olsun, nedir yani atla deve değil. Şimdiye kadar onlar mı vardı, içinde kalkmasın git al kendin
Mutluluklar

niye iğrenç durumda olasın yahu..
bohça bu altı üstü.. nasıl bir önemi var ki ?
zaten kullananı duymadım o bohçadan çıkanları.. o zaman amaç ne ? bu kadar dert edinmeyin.. nişanlınızla hayatın tadını çıkarmaya bakın..

niye iğrenç durumda olasın yahu..
bohça bu altı üstü.. nasıl bir önemi var ki ?
zaten kullananı duymadım o bohçadan çıkanları.. o zaman amaç ne ? bu kadar dert edinmeyin.. nişanlınızla hayatın tadını çıkarmaya bakın..
ben dedim sana boşan diye:KK14:14 sene yuh:KK57:

Tamam kızlar teşekkürler yorumlar için... Herşeyin hayırlısı insan kırılıyor işte ne yapalım. İhtiyacım olduğundan değil ne bilim istiyor yani. İçimde kAldı bişeyler ve daha çok şey kalacak gibi. Kimseye bu konuyu açamadım etrafımdA. Buraya açtım. Kendimi biraz olsun rahat hissedeyim diye. Ayrıca herkesden ayrı bir şehirde olduğuma şükrediyorum.

Back
X