karışık karmakarışık oldum

Aileniz sizi istemediginiz biriyle evlendirecek kadar baskılı bir aile olduğunu soylemissiniz bosanmaniza nasıl müsade ettiler??

Aileniz sizi istemediginiz biriyle evlendirecek kadar baskılı bir aile olduğunu soylemissiniz bosanmaniza nasıl müsade ettiler??
ben hastanelik olunca mecbur kaldılar zaten onlarda geri döndüğüm için pek hoşnut değiller açıkcası

O yeni ayrılmış eşinden. En az bir yıl geçmeden önemli kararlar alabilecek durumda değildir psikolojisi.
Zamana ihtiyacınız var. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bilemedim şimdi...
ikinizide lise cagınızdaki heyecan sarmış o belli.
temkinli ol canım. herkes bıraktıgımız gibi kalmıyor ne yazıkki.
herzaman o bunu yapmaz dediklerimiz yapar kıyamaz dediklerimiz kıyar bize bunu iyi bilirim temkinliyim

şuan konuşmuyoruz ama şimdi bunu istemek için erkenmi yoksa hemen isteyeyim mi sence
görüşmek snei kazanmak için üstelerse.
sanan inanmak güvenmek istiyorum ama bana bişi göstermen gerek de.
öyle iste. belkide başlangıcınız olur.

Akraba olmasalarmis boşanmasini bekle derdim. Ama bişiler olursa aileler canınızı sıkabilir. Bir de çocuk var ortada. Baya yalan rüzgarı gibi bi durum. Siz bilirsiniz ama bence başka biri olsa hayatınızda başıniz daha az ağrir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

sorma kafam karmakarışık ha diyince silemiyor insan başkasınıda bulamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…