karışık karmakarışık oldum

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
lisedeyken bir sevgilim vardı birbirimizi çok severdik (adı ali olsun )fakat hayat bizi öyle yerlere savurduki ailemin isteği ile evlenmek zorunda kaldım hemde onun uzaktan akrabası ve benden 11 yaş büyük bir adamla
bir gün eşimle dışarıdayken ali yi gördüm baka kaldık birbirimize kalbimden sıcak bişeyler aktı iime kalbime bir yumruk oturmuştu sanki
sonra duydum ki gürcistana gitmiş .
eşimle zaten 6 ay dolmadan ağır şiddete hakarete uğradığım için ayrıldım
neyse ali facebook tan mesaj attı bana bir hafta önce
konuştuk neden evlendin pamuk ben sana beni bekle demedimmi dedi akşam görüşelim dedi görüştük
resmen titriyordu ilk defa karşımda bir erkek bukadar heyecanlanmış.
bak koskoca 12 yıl geçti ben seni halen unutamadım zaman sadece sensizliğe alıştırdı beni aşkımı sevgimi yok etmedi dedi ve ben anladım ki zaman benide onsuzluğa alıştırmıştı alışmak zorunda bırakmıştı
şimdi ise hayatımda ol diyor eşinden yeni ayrılmış ama bebeği var birtane
barışma ihtimali olabilirmi aileleri barıştırmaya çalışıyormuş ben engel olmak istemiyorum onada söyledim bunu ve arayı açtım mahsustan hakarette ettim beni aramasın diye ama 3 gündür içim acıyor kahroluyorum lütfen bana akıl verin.

zaten bir tane kotu evlilik yapmissin hemen heyecanlanma acele etme biraz seyrine birak bence

Sen boşandın mı eşinden?

eminim ona neden evlendiğini yani evlenmek zorunda kaldığını anlatmışsındır. hem eski eşin onun akrabası bu zor olmazmı ikiniz içinde. ikinizinde boşlukta olduğunu düşünüyorum. bebeği varmış. seninde olabilirdi. biraz empati kurmak lazım ve enine boyuna düşünmek lazım.

Acele etmeyin o evlilik gerçekten bitmişse ve sizi hala seviyorsa size gelecektir zaten her şekilde. Bunca yıl geçmiş, bunca zaman dayanmışsınız aceleye getirip vicdan azabı duymaya gerek yok. Niyeti belli de olmaz, hazır boşluk bulmuşum, karşımdaki de dul kadın mantığında düşünüyor da olabilir. Kesinlikle acele etmeyin.

evet 6 yıl oldu boşanalı
Hmm ama o daha boşanmamış...

Zor bir durum, ama şunu söyleyebilirim eğer gerçekten anlaşamıyorsa boşanmaları daha hayırlı olur..
Ama boşanmalarını bekle derim ben sana..
Yoksa eski aşkını görmek güzel bişi.. Belki bende ilerde öyle olucam

en iyisini yapmıssın
ayrılmış ama arabulucular var diyorsun
hadi bebek olmasa neyse de bebekleri varmış

hem sende çok yara alırsın
konuşma eğerki tamamen biterse döner zaten sana

hayırlısı olsun

zaten empati yaptığım için arayı açtım ayrıca neden evlendiğimi falan anlatmadım anlatmaya gerek duymadım en azından bu aşama için

kesinlikle sana katılıyorum

evet gerçekten güzel onun dediği gibi onsuz kalmaya alıştım yoksa sevmekten vazgeçememişim arkadaşıma anlattım 20 senelik arkadaşım yoksa kimseye alatamambir kalbe 2 kişi sığmaz pamuk ondan kimseyi sevemedin demekki dedi kala kaldım
bu sabah boşanmalarını bekleyeyim dedim kendimi kasap kedisi gibi hissettim ne bileyim yaa

Diğer eşinden ayrılma sebebi neymiş? Üstelik ortada bir bebek varken?
Hadi sevemedi diyelim bebek neden yapmış ki? Ortada büyük bir sorumsuzluk yok mu sence? En iyisini yapmışsın kendinden uzaklaştırmakla, kalbin öyle demiyor ama ileride daha çok kalbinin acımaması için doğru kararı verdiğine emin ol.
Biraz zamana bırakmak en güzeli...

arkadaşların dediği gibi acele etmeyin.
ama adama kızdım doğrusu;
sizi unutamamış ya ama evlenmiş yazık değil mi eski eşine?
ya da erkeklerin ağzı tavlamak için iyi laf yapıyor.
bencede zaman verin biraz.

en iyisini yapmıssın
ayrılmış ama arabulucular var diyorsun
hadi bebek olmasa neyse de bebekleri varmış

hem sende çok yara alırsın
konuşma eğerki tamamen biterse döner zaten sana

hayırlısı olsun
sonra yuva yıkan kadın konumuna düşücem hımmm bak bunun yüzünden boşandılar diyecekler

????

Pardon konusahibi size gelince sanirsam o daha bosanmamis mesafe koymaniz iyi olmus ama neden hakaret ediyorsunuz ki? Eger gercekten bosanirsa busefer kapilari ona kapamis olmuyormusunuz, yani tabii bittiyse tam bitirsin karsiniza öyle ciksin ama bunun icin illaki hakaret gerekmezdi bence...

Anlıyorum senii
Peki neden boşanıyormuş eşiyle sebep neymiş..

bu bebek olayınıda sordum ona madem sevmiyordun neden bebek yaptın diye eşi korunuyorum diye kandırmış bunu bebek 4 aylık olunca söylemiş buna öyle dedi ama ben buna pek inanmadım sanırım bir erkek eşinin regl olup olmadığını bilmez mi ?

Ne oldu kankaa (Bulgaristanlıyı kasdettim de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…