- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
lisedeyken bir sevgilim vardı birbirimizi çok severdik (adı ali olsun )fakat hayat bizi öyle yerlere savurduki ailemin isteği ile evlenmek zorunda kaldım hemde onun uzaktan akrabası ve benden 11 yaş büyük bir adamla
bir gün eşimle dışarıdayken ali yi gördüm baka kaldık birbirimize kalbimden sıcak bişeyler aktı iime kalbime bir yumruk oturmuştu sanki
sonra duydum ki gürcistana gitmiş .
eşimle zaten 6 ay dolmadan ağır şiddete hakarete uğradığım için ayrıldım
neyse ali facebook tan mesaj attı bana bir hafta önce
konuştuk neden evlendin pamuk ben sana beni bekle demedimmi dedi akşam görüşelim dedi görüştük
resmen titriyordu ilk defa karşımda bir erkek bukadar heyecanlanmış.
bak koskoca 12 yıl geçti ben seni halen unutamadım zaman sadece sensizliğe alıştırdı beni aşkımı sevgimi yok etmedi dedi ve ben anladım ki zaman benide onsuzluğa alıştırmıştı alışmak zorunda bırakmıştı
şimdi ise hayatımda ol diyor eşinden yeni ayrılmış ama bebeği var birtane
barışma ihtimali olabilirmi aileleri barıştırmaya çalışıyormuş ben engel olmak istemiyorum onada söyledim bunu ve arayı açtım mahsustan hakarette ettim beni aramasın diye ama 3 gündür içim acıyor kahroluyorum lütfen bana akıl verin.
bir gün eşimle dışarıdayken ali yi gördüm baka kaldık birbirimize kalbimden sıcak bişeyler aktı iime kalbime bir yumruk oturmuştu sanki
sonra duydum ki gürcistana gitmiş .
eşimle zaten 6 ay dolmadan ağır şiddete hakarete uğradığım için ayrıldım
neyse ali facebook tan mesaj attı bana bir hafta önce
konuştuk neden evlendin pamuk ben sana beni bekle demedimmi dedi akşam görüşelim dedi görüştük
resmen titriyordu ilk defa karşımda bir erkek bukadar heyecanlanmış.
bak koskoca 12 yıl geçti ben seni halen unutamadım zaman sadece sensizliğe alıştırdı beni aşkımı sevgimi yok etmedi dedi ve ben anladım ki zaman benide onsuzluğa alıştırmıştı alışmak zorunda bırakmıştı
şimdi ise hayatımda ol diyor eşinden yeni ayrılmış ama bebeği var birtane
barışma ihtimali olabilirmi aileleri barıştırmaya çalışıyormuş ben engel olmak istemiyorum onada söyledim bunu ve arayı açtım mahsustan hakarette ettim beni aramasın diye ama 3 gündür içim acıyor kahroluyorum lütfen bana akıl verin.