Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanii bulgaristanlı eski aşk olmuş oluyor benim için kanka :)
İlerde benimkiyle falan yolda yürürken düşünsene karşılaştığımızı![]()
Benim merhaba deme şansımda sıfır öyle bir durumda..hahaha insan bi an kızarıyor kalbin güm güm atıyor merhaba diyip elini uzattığında ise düşük volt ta elektrik çarpmış gibi oluyorsun :)
Spora başladım kanka fenalardayımmSen bugün yine fazla kahve ictin galiba![]()
bencede insanlar anlaşamıyorsa boşanmalı boşuna hayatıu zindan etmenin anlamı yokBak eğer onlar gerçekten karı koca anlaşamıyorlarsa ayrılmaları daha mantıklı zaten.
Bende boşandım ve iyiki boşanmısım diyorum, anlaşamıyoruz sonuçta...
Ama hayatını bi düzene soksun öyLe çıksın karşına..
Yoksa hala o eşinin nikahı altında seninle görüşmesi gerçekten sana vicdan azabı hissetmene sebep olur.
Sanki o yuva senin yüzünden yıkılıyormuş gibi olur..
Boşandı mı resmi bu adam boşanmadı la aklım karıştı benimbencede insanlar anlaşamıyorsa boşanmalı boşuna hayatıu zindan etmenin anlamı yok
boşandım dedi
yaw ne gerek var kabuk tutmuş yarayı tekrar kaşıyıp kanatmaya içim acıyo yaaaBenim merhaba deme şansımda sıfır öyle bir durumda..
Anca kalbim güm güm atar sonuçta eski aşk.. Adı üstünde aşkkk![]()
boşandım dedi kağıt falan görmedimBoşandı mı resmi bu adam boşanmadı la aklım karıştı benim![]()
Oyy gel kıyamam layaw ne gerek var kabuk tutmuş yarayı tekrar kaşıyıp kanatmaya içim acıyo yaaa
Nüfus cüzdanına bakacaksın şekerim, en son ne zaman yenilenmiş nüfus cüzdanı ona bakacaksın..boşandım dedi kağıt falan görmedim
bide geçmişi hatırlattı hep ozaman bana bir şiir vardı hep unu yazardı onu söyledi tekrarBenim merhaba deme şansımda sıfır öyle bir durumda..
Anca kalbim güm güm atar sonuçta eski aşk.. Adı üstünde aşkkk![]()
keşke hiç mesaj falan yollamasaydı herşey sadece geçmişte kalsaydıNüfus cüzdanına bakacaksın şekerim, en son ne zaman yenilenmiş nüfus cüzdanı ona bakacaksın..
Ama sen ilk önce bi düşün iyicene..
Hangisi daha ağır basıyor..
Mantık mı, yoksa kalbin mi?
Ben mantık dedim ve ayrıldım o bulgaristanlıdan
Şimdi hayatımdaki insanla daha huzurluyum..
Ama eskiyide çok sewmiştim yalan değil![]()
Amann bu erkekler cidden şeytann..bide geçmişi hatırlattı hep ozaman bana bir şiir vardı hep unu yazardı onu söyledi tekrar
bana derste gönderdiği küçük kağıtlaran bahsetti taklitimi yaptı şöyle bir dönerdin arkanı gülümseyip geri dönerdin dedi yaktı içimi
Hmm sen istiyosun bu adamı anladığım kadarıyla ama korkuyosun..keşke hiç mesaj falan yollamasaydı herşey sadece geçmişte kalsaydı![]()
hayır konuşmuyoruzzAmann bu erkekler cidden şeytann..
Birde kadınlara derler şeytan diye, hiç alakası yokk..
Senin duygularını depreştirmeye çalışmış uyanıkk...
Şu an konuşmuyorsunuz dimi hiç..
korkuyorum tabiiiHmm sen istiyosun bu adamı anladığım kadarıyla ama korkuyosun..![]()
yine sigaraya başlayacağım sanırımHmm sen istiyosun bu adamı anladığım kadarıyla ama korkuyosun..![]()
Hmm ne yapmayı düşüpnüyosun pekihayır konuşmuyoruzz
Yok başlama bak ben hiç içmiyorumyine sigaraya başlayacağım sanırım![]()