hmm o zaman ona hem yakın hem de uzak ol.. Seni kendimle ilgili bi olaya benzettim. Ben ortaokul2 deyken en nefret ettiğim bi çocuğa aşık olmuştum bunu en yakın arkadaşım biliyordu öle böle değil bi de benim yapım erkek gibidir ne süslenmesini bilirim ne de erkek arkadaş muhabbetini bilirdim.. herneyse arkadaşım gidip sölicem dedi o kadar şaşkındımki elim ayağım titriyor görsen zaten bundan önce iddiasına ladese felan tutuşurduk hep ben kazanırdım :) gofretine lades yaptık onu bana verirken öyle bi bakmıştı ki çok saf temizdi bakışları ondan incinmedim.. Herneyse arkadaşım gitti söledi sölerken ben kapıda onlara bakıyorum o önüne bakarak dinledi. Arkadaşım sölediğimi bilmesin demiş bende şaşkınlıktan eteğimin fermuarını bile çekmemişimAllah'ım ne günlerdi ya.. Sonra daha yakın oldu bana öyle başlamıştık.. Kendisi asker çocuğu olduğu için 2 sene durabiliyordu o zamanlar bi rahatsızlık geçirmiştim okulun son zamanlarında hastanede yatmıştım.Kalp kapakçığında romatizma oldu bende..Ondan baya uzak kaldık yaz tatili oldu araya baya günler girdi.. Hayatımda tanıdığım iyi insanlardan biriydi erkek olarak tabi :)
Sonuç itibariyle iyi bi başlangıç yapıldı böyle olunca ama pek zaman geçirememiştik o zamanlar.. Şimdi çok sevdiğim bi eşim ve oğlum var Allah onlardan sevgimi eksik etmesin.. Rabbim gönlüne göre versin canım kardeşim benim..
ben de aynen öyle yapıyorum aslında konuşmamak için kendimi zor tutuyorum cidden sohbeti çok zevkli ya da bende ki bu durumdan dolayı öyle hiisediyorum, düşünüyorum ama yine de kendime hakim oluyorum bir de biz de şöyle oluştu ben mesela bugün yazdım diyelim sohbet için sonraki gün o yazıyor konuşuyor sonra ben o yani resmen sıraya döküldü sohbetlerimiz ama ben memnunum şu an için tabi sonra ne olur bilemem. senin de baya maceralı olayalr olmuş ayrıca geçmiş olsun. Allah mutluluğunuzu daime tsin yuvanızda oğlunuzu da sizlere bağışlasın inşallah
Kurban olurum o güzel dilinden çıkan güzel dualara..
Kardeşim ben de ne maceralar var bi bilsen inşAllah anlatırım zamanımız olunca.. İnşAllah hayırlısıyla istediğin bi ilişki yaşarsın ve çok mutlu olursun canım benim..
Tabi canım benim.. Senin de bi sıkıntın olursa ben de her daim yardımcı olmaya çalışırım.. Şimdiden sevecenliğine çok tşk ederim bitanem
benim arkadaşlarım hayatta gidip söylemezler.. bide bu yaştan sonra araya başkalarını koymak çok da mantıklı gelmiyo bana.. o yine gitti,hep cumartesi olsa pazar gelmese olmaz mı??? haftaiçi çok özlüyorum ben onu
benim arkadaşlarım hayatta gidip söylemezler.. bide bu yaştan sonra araya başkalarını koymak çok da mantıklı gelmiyo bana.. o yine gitti,hep cumartesi olsa pazar gelmese olmaz mı??? haftaiçi çok özlüyorum ben onu
ayy bu çocuk beni çıldırtacak.. taktik savaşına çevirdim olayı
her yazdığıma,paylaştığıma yorum yapıp eleştiriyor.kurabiye yaptım,fotosunu koydum hemen yorum yapıp dalga geçmiş.öğrencilerimin videosunu koydum aynı şekilde.akşamına da cafede karşılaştık,benden kurabiye istiyoo
aslında benimde hoşuma gitti ama yorumuna biraz kızmıştım ben.kurabiyelerim diyerek ekledim fotoyu.hadi be diye yazmış.ne hadisi dedim,harbiden iyi görünüyolar demiş.ona alındım birazcık.işin aslı ona yapmıştım ben onları.cuma günleri geliyo diyerek,fotoyu da onun için koydum.akşam cafede direk istedi,elimdeki poşeti gördü,aldı içinden fln. sonra konuştuk ertesi gece. 1 nisan şakası içinde sana yapmıştım ben onları,gel diyecektim ama sana kızdığımdan söyleyemedim dedim.. bugün fal kapattım,o çıksın diyerek dilek diledim.eşyalarını toplayıp kalbe doğru yolculuk yapıyorsun dedi arkadaş,hem de iç anadolu bölgesine dedi.o da iç anadoludan.. ben korkuyodum ama karar verdim istiareye yatıcam
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.. bakalım ne görücen istiharede,adet dönemim geçsin.bizim tek sıkıntımız haftaiçi görüşememek.. henüz telefonla görüşme kısmına geçemedik,netten konuşuyoruz.onun köyde neti yokbu haftasonu karar verdim,hiç online olmıycak.cafeye flnda gitmiycem.karşılaşabileceğimiz tüm olasılıkları ortadan kaldırıcam.bakalım merak edip arayacak mı?
senin falına da çok sevindim canımm
deniycem canım.. bu hafta çok açık verdim zaten.. annesiyle babasını rüyamda gördüm onu söyledim,senin için kurabiyeler yemekler yaptım ama çağıramadım dedim.sana takılmayı çok seviyorum dedim.. aklıma ne gelsiyse söyledim,küsmek seni seviyorum demektir diye bir yazı paylaştım,ardından ben sana küstüm fln dedim.tabi sonra küsme kısmını 1 nisan şakası olarak kullandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?