karışıklardayım resmen :/

bıraksalar zaten sorun kalmayacak.. peki doğum günü için bişeyler düşünüyo musun

ben de bilmiyorum canım ama fazlaya kaçar diye düşünüyorum hani sonuçta daha tam anlamıyla birşey yok ortada ne sıfatla hediye alacağımı bilmiyorum arkadaş gibi veya dost gibi yakını gibi hiçbiri olmaz ama tam emin değilim işte sen ne düşnüyorsun peki

bi ara almayı düşünmüştüm hatta alacağıma bile karar vermiştim ama şimdi almayı düşünmüyorum.ocakta o benim doğum günümü msjla kutlamıştı,o ara onun nişan olayı vardı zaten.bende o gece 12 de arayıp kutlamayı düşündüm.eğer ilerde ciddileşirsek o zaman almayı düşünüyorum doğum gününde alamadığım hediyeyi

evet canım sende iyi düşünmüşsün yani inşallah ileride ciddi boyuta gelirsek o zaman elbette alırız bende aynen mesajla kutlamayı düşünüyorum internetten ayrıca doğum günü yarın :)

benimki de köye gitti.interneti yok.en son 15.30 gibi aradım arkadaşlarlayıp deyip kapadık hani belki arar diye elimde telefon ile geziyorum

benimki de köye gitti.interneti yok.en son 15.30 gibi aradım arkadaşlarlayıp deyip kapadık hani belki arar diye elimde telefon ile geziyorum

arar belki de bekle bakalım benim de aynen son umudum 12 ye kaldı anca o saatte girer belki genelde öyle yapıyor

canım ya durumun çok zor ne diyebilirim ki sana ama ben olsaydım bu durum bir müddet daha götürürdüm çünkü o da sana karşı birşeyler hissediyorsa zamanın gelmesini bekleyecektir sana açılmak için ya da sen ona hislerini belli edebilirsin ne tepki verecek yani içinde bulunduğun durumla alakalı kolaylıklar dilerim

evet şimdlik zor malesef işim.yani ben onunla konuşmaya çalışıyorum sohbetlerimiz zevkli güel geçiyor konuşmak için çabalıyorum da daha fazlası d aolmuyor bir yer de teşekkür ederim ayrıca temennilerin için..

canımm ne yaptın? kutlayabildin mi??

evet canım kutladım doğum günün kutlu olsun canım herşey dilediğin gibi olsun ne istiyorsan onu yaşayabilmen dileğiyle bir ömür boyu. nice senelere yazdım o da evap vermiş bana işte teşekkür ederim sedacım güzel temennileirn için senin de tüm isteklerin bu hayatta gerçek olsun inşallah dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…