karışıklardayım resmen :/

ahh canım benim dediklerinde emin ol çok haklısın da çok güzel düşünceler ama cidden yapı meselesi onu bir anda bir hamle de söylemek hiç kolay değil bir anda reddedilme korkusu vereceği tepki ansıl olur bilememe vs herşey etkiliyor

aynen kızın açılması biraz zor da erkek ne düşünür bilmiyorum gerçi de ama haklı oalbilirsin seviyorsa zaten açılacaktır elbet

benim bi seni seviyorum demediğim kaldı zaten.. ama onu da yapabilir miyim bilmiyorum.çekiniyorum.. güne onun sesiyle başlamak çok güzel ama.. biraz önce aradı ve yüzümde güller açmaya başladı :)

benim bi seni seviyorum demediğim kaldı zaten.. ama onu da yapabilir miyim bilmiyorum.çekiniyorum.. güne onun sesiyle başlamak çok güzel ama.. biraz önce aradı ve yüzümde güller açmaya başladı :)

süper tahmin edebiliyorum o durumu biz de dün konuştuk gece ben de aynen kalbim yerinden çıkacaktı sanırım bariz her atışını hissettim yüzümde ki gülümseme de cabası tabi ama ben seni seviyorum diyemem işte ya kendim de o enerjiyi göremiyorum becremem de zaten :

drek söyleyemiyorsanızda belli edin yavaştan kızlar böyle gittikçe yani sürekli olanlara anlam yükledikçe farkında olmadan daha çok bağlanırsınız ve aksi bi durumda çabuk atlatabilicekken sancılı bi sürece girersiniz die düşünüyorum ayrıca biraz taktik konuşturun böle aramasını beklemekle olmaz , sizinle vakit geçirmekten keyf almaya başladığında kendi aramadan yapamaz zatenn bunlar nacizane düşüncelerimm tabii

drek söyleyemiyorsanızda belli edin yavaştan kızlar böyle gittikçe yani sürekli olanlara anlam yükledikçe farkında olmadan daha çok bağlanırsınız ve aksi bi durumda çabuk atlatabilicekken sancılı bi sürece girersiniz die düşünüyorum ayrıca biraz taktik konuşturun böle aramasını beklemekle olmaz , sizinle vakit geçirmekten keyf almaya başladığında kendi aramadan yapamaz zatenn bunlar nacizane düşüncelerimm tabii

yani belli edebiliyormuyuz bilmiyorum da en azından anlayacağı şekilde belli etmek mantıklı bu konuda haklısın canım teşekkür ederim güzel düşünceleirn için :)

inşallah herkes için iyi şeyler olur.. açılmaya cesaret edemiyorum ben hala,ki bu ara hergün konuşur olduk :)

aynen bende de o cesaret yok maşallah diyorum ikimize de çünkü biz de konuşuyoruz bu ara ağzım kulaklarımda dolaşıyorum inşallah böyle güzel devam eder :)

inşallah canım ya,yarın gelecek ben iple çeker haldeyim.dün sabah ben okuldayken aradı,sınıfta yüzümde güller açtı.gün boyu gülerek gezdim :)

inşallah canım ya,yarın gelecek ben iple çeker haldeyim.dün sabah ben okuldayken aradı,sınıfta yüzümde güller açtı.gün boyu gülerek gezdim :)

ayy canım tahmin edebiliyorum o yüzünde gül açma durumlarını :) yarın da çok güzel geçer inşallah güzel haberlerini bekliyorum ben de :)

telefonun var mı onda msj falan atıyor mu gün içinde?

bi öğretmen arkadaş.. cuma gecesi aynı masada okey oynuyorlardı,ctesi de önce arkadaşı da vardı yanında,onlar tavla oynarken benimki onları izledi.sonra arkadaşı gitti ikisi kaldılar,bende sinirden köpürdüm tabi

yani insan ister istemez bir kızla baş başa kaldığını görünce öfkeleniyor haklısın canım ama aralarında birşey yoktur yani öyle denk geldiği için oturmak zorunda kalmışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…