Her ne kadar zorda olsa riske atmadan bazi seyleri sonuca varamazsin güzelim,hergün aci cekmektense bir gün cekersin ama belirsizlikle yasamazsin en azindan.sen bekledikce karsi tarafin egosu güclenir sana verdigi deger azalir yani kendini kücültürsün kendini dev aynasinda görür,iste benim bizim kizlarimiza demek istedigimde bu mademki seviyorsun ck karsina konus,yok bisey hissetmiyorum derse konuyu kapatirsin olur biter yani senden yine birsey eksilmez.cünkü anca yürekli ve cesaretli insanlarin isidir konusmak...isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü:)))
Bence açılmak da pek doğru değil.. Lisede bir erkek söylemişti bana önce kız açılırsa erkek hoşlanıyorsa bile soğur, erkek elde etmek için çabalamalı diye.Bence sallayın gitsin aramayın sormayın seviyorsa gelir zaten.
benim bi seni seviyorum demediğim kaldı zaten.. ama onu da yapabilir miyim bilmiyorum.çekiniyorum.. güne onun sesiyle başlamak çok güzel ama.. biraz önce aradı ve yüzümde güller açmaya başladı :)
süper tahmin edebiliyorum o durumu biz de dün konuştuk gece ben de aynen kalbim yerinden çıkacaktı sanırım bariz her atışını hissettimyüzümde ki gülümseme de cabası tabi ama ben seni seviyorum diyemem işte ya kendim de o enerjiyi göremiyorum becremem de zaten :
süper tahmin edebiliyorum o durumu biz de dün konuştuk gece ben de aynen kalbim yerinden çıkacaktı sanırım bariz her atışını hissettimyüzümde ki gülümseme de cabası tabi ama ben seni seviyorum diyemem işte ya kendim de o enerjiyi göremiyorum becremem de zaten :
drek söyleyemiyorsanızda belli edin yavaştan kızlarböyle gittikçe yani sürekli olanlara anlam yükledikçe farkında olmadan daha çok bağlanırsınız ve aksi bi durumda çabuk atlatabilicekken sancılı bi sürece girersiniz die düşünüyorum ayrıca biraz taktik konuşturun böle aramasını beklemekle olmaz , sizinle vakit geçirmekten keyf almaya başladığında kendi aramadan yapamaz zatenn bunlar nacizane düşüncelerimm tabii
yani belli edebiliyormuyuz bilmiyorum da en azından anlayacağı şekilde belli etmek mantıklı bu konuda haklısın canım teşekkür ederim güzel düşünceleirn için :)
nedemekeglenceli olmaya özen göster gerisi gelir
inşallah herkes için iyi şeyler olur.. açılmaya cesaret edemiyorum ben hala,ki bu ara hergün konuşur olduk :)
inşallah canım ya,yarın gelecek ben iple çeker haldeyim.dün sabah ben okuldayken aradı,sınıfta yüzümde güller açtı.gün boyu gülerek gezdim :)
yine boş boş geçirilen bir haftasonu.. olmayacak bu iş ya.. başka bi kızla başbaşa oturdu ama benimle oturmayıp kaçtı
daha önce de buraya bu konu için ko açmıştım bu konu için.birisi var aslında ne hissetiğimi bile bilmiyorum ona karşı ama konşurken mutlu olduğum ve heyecandan ne yapacağımı bilemedim bir hal aldığım kesin resmen şapşallaşıyorum karşısındaonun bana karşı birşey hissedip hissetmediğini bilmiyorum ama khretsin hiç açık bir yapım da yok ki gidip sorayım herkes böyle yapmamı öneriyor ama konşurken çok samimi sıcak hayatım konusunda da sürekli meraklı yani sorular yöneltiyor felan.. ama bir taraftan da çok korkuyorum yani onun bana karşı hisleri yoksa ve ben kendimi ona bağlar da karşılık bulamaz ve mutsuz olursam diye çünkü hayatımdan böyle bir durum geçti ne kadar kötü bir durum çok iyi biliyorum. resmen karışıklardayım kafam allak bullak offff
telefonun var mı onda msj falan atıyor mu gün içinde?
bi öğretmen arkadaş.. cuma gecesi aynı masada okey oynuyorlardı,ctesi de önce arkadaşı da vardı yanında,onlar tavla oynarken benimki onları izledi.sonra arkadaşı gitti ikisi kaldılar,bende sinirden köpürdüm tabi
hayır canım ya telefon numaram yok onda bende de yok aynı şekilde anca işte nette felan sık bir şekilde konuşuyoruz[/QUOTE
telefon olaydı iyiydi...ozaman şöyle diyim numaranı isterse sevinebilirsin
böylelikle sana attığı msjlardan falan belli olur ne hissettiği
şimdi sana olan davranışlarını gözlemle bakalım biraz seni merak ediyor mu ilgi gösteriyor mu seninle bişeyler yapmak istiyor mu falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?