karışıklardayım resmen :/

telefonun olması süper bişey oluyor,farklı bahanelerle sen ya da o arayabiliyor.yani ben çok yapıyorum onu :)

valla bende de olsa benim de yapacağım garanti :) ben anca işte diğer türlü konuşmaları yapıyorum :)

bu haftasonu o da yaptı ama çok hoşuma gitti.bide şu kız olayı olmayaydı çok daha güzel olacaktı.ben haftasonuna kadar istihareye yatıyorum bakalım neler görecem.bu gece 3. gece

bu haftasonu o da yaptı ama çok hoşuma gitti.bide şu kız olayı olmayaydı çok daha güzel olacaktı.ben haftasonuna kadar istihareye yatıyorum bakalım neler görecem.bu gece 3. gece

hadi bakalım inşalah hayırlı rüyalar görürsün canım ya sen de.

ilk gece kapıma bir erkek çocuğu süt bıraktı rüyamda.diğer seferlerde bişey görmedim.. hayırlısı :)

erkek çocuğu müjde derler rüyada görmeye sütte beyaz olduğuna göre hayırlı manada olsa gerek haydi hayırlısı olsun inşallah :)

amin canım aminnn.. allah herkesi mutlu etsin.. bizim haftasonumuz yine bitti ama haftaya bakalım neler olacak??

benim de bu haftasonu onsuz geçti konuşurken uzun vaatli konuşuyoruz yani nerdeyse iki günde bir ama konuşmayınca da haftalar giriyor araya

biz dün birlikteydik,başbaşa kalamasak da birlikte bişeyler yaptık.saçlarımı boyattım,ilk o gördü.birlikte dönmeyi teklif etti.ama bugün yolda karşılaştık sadece başıyla selamladı.aradım arkadaşlarlayım dedi,hemen kapattık teli.. haftaya kadar bekle şimdi :)

oo süper valla araya haftalar girmesi kötü oluyor cidden ya :)

hemde nasıl.. şu karlar eriyip de interneti olaydı bi :) ama kuaförden çıkıp yanına gittim,saçlarıma tek kelime etmedi

güzelliğin karşısında şok oldu garanti ona bişey diyemedi interneti de hepsi de zamanla olur canım ya

:) sağol canım benim güzel sözlerin için.. herşey güzel olacak inş şu çekingen boğaları bi yola getirebilsek :)

aynen çok güzel söyledin çekingen boğalar bıraksınlar bu huylarını gerisi kolay yoluna girer inşallah .)

bıraksalar zaten sorun kalmayacak.. peki doğum günü için bişeyler düşünüyo musun

ben de bilmiyorum canım ama fazlaya kaçar diye düşünüyorum hani sonuçta daha tam anlamıyla birşey yok ortada ne sıfatla hediye alacağımı bilmiyorum arkadaş gibi veya dost gibi yakını gibi hiçbiri olmaz ama tam emin değilim işte sen ne düşnüyorsun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…