hayır canım ya telefon numaram yok onda bende de yok aynı şekilde anca işte nette felan sık bir şekilde konuşuyoruz[/QUOTE
telefon olaydı iyiydi...ozaman şöyle diyim numaranı isterse sevinebilirsin
böylelikle sana attığı msjlardan falan belli olur ne hissettiği
şimdi sana olan davranışlarını gözlemle bakalım biraz seni merak ediyor mu ilgi gösteriyor mu seninle bişeyler yapmak istiyor mu falan...
evet ya numara olsa süper olacakta işte şu ara ama konuşuyoruz yani her gün olmasa da 2 günde bir en son bana değer verdiğini söyledi bu benim valla ne anlamda olursa olsun çok ama çok hoşuma gitti
telefonun olması süper bişey oluyor,farklı bahanelerle sen ya da o arayabiliyor.yani ben çok yapıyorum onu :)
bu haftasonu o da yaptı ama çok hoşuma gitti.bide şu kız olayı olmayaydı çok daha güzel olacaktı.ben haftasonuna kadar istihareye yatıyorum bakalım neler görecem.bu gece 3. gece
ilk gece kapıma bir erkek çocuğu süt bıraktı rüyamda.diğer seferlerde bişey görmedim.. hayırlısı :)
onunla geçen bir günün ardından mutlu,mutlu,musmutlu :))
amin canım aminnn.. allah herkesi mutlu etsin.. bizim haftasonumuz yine bitti ama haftaya bakalım neler olacak??
biz dün birlikteydik,başbaşa kalamasak da birlikte bişeyler yaptık.saçlarımı boyattım,ilk o gördü.birlikte dönmeyi teklif etti.ama bugün yolda karşılaştık sadece başıyla selamladı.aradım arkadaşlarlayım dedi,hemen kapattık teli.. haftaya kadar bekle şimdi :)
hemde nasıl.. şu karlar eriyip de interneti olaydı bi :) ama kuaförden çıkıp yanına gittim,saçlarıma tek kelime etmedi
:) sağol canım benim güzel sözlerin için.. herşey güzel olacak inş şu çekingen boğaları bi yola getirebilsek :)
bıraksalar zaten sorun kalmayacak.. peki doğum günü için bişeyler düşünüyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?