Aşağılanmak manipülasyon ile her istediğini yaptırması.. Anne baba bağımlılığı Aşırı egolu olması.. Hakaretleri Yetti canıma...Boşanma kararınızın sebebi neydi özel değilse?
Hayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?Eşinizin sizi aramasını bekliyorsunuz ama eşiniz aramadığı için siz ego yapıyor gibi geldiniz. Madem 1,5 aydır ayrısınız, geri adım atmayın ve dedikodulara kulaklarınızı kapatın. Bu esnada ruh halinizi değerlendirin, eşiniz olmadan daha mutluysanız da boşanın. Ama eşinizi istiyorsanız işiniz zor. Onu evden ayrılmadan düşünmeniz gerekiyordu.
Ne yuhhh e adam egolu fln değil bildiğin şerefsiz..Hayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?
Hiç bir Eşya yı istemiyorum.. Kendisi kullansın.. Evimizi Annesinin evine taşımıştık benim koltuklarımı Yatak odamı kullanıyordu evi zar zor ayırttırdım Eşyalarımızı taşırken herkese telefonda eşyalarımı aldı götürdüler diye dert yanmıştı.. Şoka girdim resmen benim koltuklarım benim yatak odam bile diyemedim sustum kaldım...Boşanma davasını siz açın havası sönsün boş konuşmakla olmaz eğer ayrılmakta kararlıysanız araba tutup toplayın eşyalarınızı eğer biraz gururu varsa borcunu öder sağda solda boş muhabbet yapmak kolay adamsa borcunu size bırakmaz.
Bağzıları da Bilmeden etmeden hemen Ön yargıları ile saldırıyor.. Erkek sevicileri :)Ne yuhhh e adam egolu fln değil bildiğin şerefsiz..
Egosunu kırmayı flan bosverip,siz de o saga sola üzerime yaptıgı borcları ödesin diyin.Kızlar merhaba Ben eşimden 1,5 aydır ayrıyım Boşanma yok.. İnsanlara Ortalığı karıştırdı gitti demiş.. Birde Sağa sola Aybush Bana mesaj atıyor cevap atmıyorum boşuyacam demiş.. Ayrıyetten Eşyalarını göndericem evi boşaltcam dedi ama yapmıyor ? Birde Aşırı Ego lu bana karşı böyle ? Annesinin babasının poh poh lamaları iyice egosunu yükseltiyor ? Ne yapmalıyım ? Onun Egosunu Yerle bir etmek istiyorum... Boşanmayıda düşünüyorum ? Üzerimede borç var eşimden ? Önerilerinizi bekliyorum..
Ya midem kalktı ne terbiyesiz esiniz varmış bence böyle bi insana ders bile verilmez bırakın defolsun gitsinHayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?
Allah yardımcınız olsun umarım herşey yoluna girer hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Hiç bir Eşya yı istemiyorum.. Kendisi kullansın.. Evimizi Annesinin evine taşımıştık benim koltuklarımı Yatak odamı kullanıyordu evi zar zor ayırttırdım Eşyalarımızı taşırken herkese telefonda eşyalarımı aldı götürdüler diye dert yanmıştı.. Şoka girdim resmen benim koltuklarım benim yatak odam bile diyemedim sustum kaldım...
Defolsun gitsin bende istemiyorum sevgim saygım kalmadı.. üzerimde yüklü miktarda borc olmasa hemen yolu verecem Borcuda ödemiyor... Ödedim dediği hiç bir şeyi ödememiş...Ya midem kalktı ne terbiyesiz esiniz varmış bence böyle bi insana ders bile verilmez bırakın defolsun gitsin
Dengesiz ya ailesiyle konusun borcunu ödesin bosancam diyin . Gerçi burdan akıl vermek kolay oluyo siz daha iyi bilirsinizde , en yakın zamanda o pislikten kurtulmanızı diliyorumDefolsun gitsin bende istemiyorum sevgim saygım kalmadı.. üzerimde yüklü miktarda borc olmasa hemen yolu verecem Borcuda ödemiyor... Ödedim dediği hiç bir şeyi ödememiş...
Esyaları istemiyorum ki.. Benim tek istediğim borclarını ödesin.. Borc biter bitmez hemen davayı acıcam toplamda 70 bin tl borc var Bosanırsam Yarı yarı ya kalacak bu parayı ben yemedim... Dükkan actı Ailesi ile beraber iş yaptıı batırdılar benide eşek gibi çalıştırdı tek masrafım sigaramdı. yemedim içmedim gezmedim üstüme başıma eşya almadım.. 3 Sene boyunca çalıştım çantama 10 lira bile koymadı bu adam...Bosanmak İcin gayet yeterli sebepleriniz varken neden davayı siz acmiyorsunuz?
Bosanmak bile adamın tekelinde, neden egolu olmasın ki?
Esyalarınızı gidip neden almıyorsunuz GÖNDERMESİNİ bekliyorsunuz. Esyalarınızla ilgili kararı bile o veriyor. Siz sadece evden gitmişsiniz bekliyorsunuz, bekledigini bilen adam neden adım atsınkı!?
Borcları ödememesi canımı sıkıyor benim ödese hemen boşancam... belki bunun farkında o yüzden ödemiyor ?Dengesiz ya ailesiyle konusun borcunu ödesin bosancam diyin . Gerçi burdan akıl vermek kolay oluyo siz daha iyi bilirsinizde , en yakın zamanda o pislikten kurtulmanızı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?