Ispatlasam ne olacak borclar yarı yarıya kalacak... Terbiyesiz bir insan.Adam değil eşiniz ,egolu değil bildiğin yiyici ,kötü bir adam maddi manevi sömürmüş sizi ,üzerinizdeki borçu eşinize verdiğinizi ispat edebilir misiniz ? Hesaptan vs gibi bir durum var mı ?
Borc konusunda Allah yardımcınız olsunEsyaları istemiyorum ki.. Benim tek istediğim borclarını ödesin.. Borc biter bitmez hemen davayı acıcam toplamda 70 bin tl borc var Bosanırsam Yarı yarı ya kalacak bu parayı ben yemedim... Dükkan actı Ailesi ile beraber iş yaptıı batırdılar benide eşek gibi çalıştırdı tek masrafım sigaramdı. yemedim içmedim gezmedim üstüme başıma eşya almadım.. 3 Sene boyunca çalıştım çantama 10 lira bile koymadı bu adam...
Sen bu adamdan boşanmazsan kardeşinin yüzüne nasıl bakıcaksın bosanmak isteseydik o havasını söndürür koşar dava açardın ama istemiyorsunHayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?
Üzerime onun 70 Bin Tl Borcu var ? Ben o borcun hepsini Ödemek istemiyorum.. Dükkan Açtı ailesi ile beraber batırdı Kredileri bana çektirdi Dukkanı üzerime yaptılar.. Devir edince birazını ödedi birazıda kaldı.. Ben sadece o dükkanda bulaşık yıkadım garsonluk yaptım paket servisciliği yaptım.. 5 kurus bana para vermedi.. dükkan batınca benim hakkım olan para ile Tarlaya mahsul ekti.. Tarlada çalıştım yağmurun çamurun içinde.. Annemin evine 5 kuruşsuz geldim şimdi çalışıyorum ama ailesine yedirdiği yedireceği parayı ben neden ödeyeyim ? Ödese borcu açıcam davayı ödemiyor ? Şuan her yerden hacizliğim 70 bin tl borc.. Lütfen hemen kızmayın..Sen bu adamdan boşanmazsan kardeşinin yüzüne nasıl bakıcaksın bosanmak isteseydik o havasını söndürür koşar dava açardın ama istemiyorsun
Hayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?
Gidicem avukata en kısa zamanda zaten.. Yaptığı ayıp.. Borcuda ödemezse mecbur ödiyeceğim bir daha asla hiç bir erkeğe güvenmem..Egolu lafı çok basit olmuş bildiğin karaktersizin önde gideniymiş. Böyle bir adamla uğraşmaya değmez boşanın hayatınıza bakın. Kaybettiğiniz dakikalara saatlere günlere yazık... Ha birde şimdi okudum borç varmış. Bir avukatla görüştünüz mü hiç neler yapılabilir diye?
Karaktersiz seviyesiz adam ..!!Hayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?
Borcun peşine düşmesem kendim ödesem daha iyi olacak herhalde.. bence istedikleri de o gibi geldi bana.. Rabbim e havale ettim..Karaktersiz seviyesiz adam ..!!
Kurtulmuş sun bacım zil tak ..
Boşanma davası açın tebligat gidince kendine gelir mahkemede borcu açıklayıp yarı yarıya boldurunKızlar merhaba Ben eşimden 1,5 aydır ayrıyım Boşanma yok.. İnsanlara Ortalığı karıştırdı gitti demiş.. Birde Sağa sola Aybush Bana mesaj atıyor cevap atmıyorum boşuyacam demiş.. Ayrıyetten Eşyalarını göndericem evi boşaltcam dedi ama yapmıyor ? Birde Aşırı Ego lu bana karşı böyle ? Annesinin babasının poh poh lamaları iyice egosunu yükseltiyor ? Ne yapmalıyım ? Onun Egosunu Yerle bir etmek istiyorum... Boşanmayıda düşünüyorum ? Üzerimede borç var eşimden ? Önerilerinizi bekliyorum..
Elim kolum bağlandı... Ben Ödeyecem bellir birşey artık.. Kabullendim bu durumu ...Siz o ödeyene kadar boşanmayı dusunmeseniz ödeme durumu olacak mı. Bence sizin görmenizi fırsat bilip borcu da ödemez. Eğer varsa ödetmenin bir yöntemi deneyin.
Bu nedir ya... AyıpHayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?
Sonun için delikanlılık onun için adamlık.. borcu harcı ödemez ama ???????Bu nedir ya... Ayıp
Onun dedikleri için ayıp dedim, yanlış anlaşıldiysa pardonSonun için delikanlılık onun için adamlık.. borcu harcı ödemez ama ???????
Ben Anladım ona ayıp dediğini.. O nun için bu yaptıkları tam bir delikanlılık :) onu demek istedim bende hata canmOnun dedikleri için ayıp dedim, yanlış anlaşıldiysa pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?