Karisini baska erkeklerden koruyamayan koca

Ya işte en yakın örnek. O kadar çok ruhsatlı silah alımına başvuran var ki, yani neredeyse herkeste bir silah vardır.

Valla benimkide aşırı tepki verebiliyor bende bundan sıkılıyorum ben kendimi koruyabilirim crvap verebilirim vs hemen bi müdahele
Hem eşiniz bişey dese işler kızışacak olay şiddetle sonlanacak
Bazen susmak uzaktan izlemek daha iyi gibi geliyor her zaman olmasada

Kısmen benim eşimde öyle, huyu böyle çok çok kötü bir şey olmadığı sürece asla tartışmaya atışmaya girmez, ilk zamanlar o hakkımızı savunmuyor diye ben asabilik yapıyordum , ama bana bunu yapma beni eziyorsun dedi, baktım oda tepki veremiyor, ben tepki verince de onu ezmiş oluyorum bende öyle olaylara sebebiyet vermemek için eşimin yanında elin serseri adamlarıyla laf dalaşına girmiyorum, yani korunmaya ihtiyacım yok şükür , zaten eşimin her şeye sinirlenip aşırı korumacı tavırda olmasını da istemem, öyle bir abim var ve bence gerçekten itici, garson bile birazcık laubali olsa abim tepki gösterir, trafikte bir şey olsa tepki, hele karısı kardeşi dışarıda bir erkekle tartışacak kan çıkar. Bence gerek yok, dağda yaşamıyoruz, sürekli korunmaya ihtiyacımı yok, adamın huyu bu ve İnan değişmez, siz de haliyle onu öyle görmek istemiyorsunuz o yüzden öyle ortamlardan kaçının, özellikle o varken esnafla şunla bunla tartışmaya girmeyin.. birde şu var, gerçekten böyle tartışmalarda insanlar öldürülüyor, o yüzden ben artık eşime valla en iyisini sen yapıyorsun bu devirde kimseye bulaşılmaz diyorum

Kesinlikle böyle düşünüyorum, ama bizim kadınımız kim ne derse desin, şiddet yanlısı erkek seviyor, hemen bir olay oldu mu diklenecek, kendisini öne çıkaracak, masaya yumruğunu koyacak vs. Neyden koruyacaklar bizi onu da anlamadım, çok şükür korunma ihtiyacı hiç duymadım, koca kadınlarınız, şehrin ortasında yaşıyoruz, zaten karşımızdaki serseri kendini bilmez bir tipse muhattap olmuyoruz, o yüzden eşim varsın beni korumasın sevsin yeter, dediğiniz gibi bu ülkede yol vermedi diye insanlar öldürülüyor. Acaba o pazarcı eşine bıçak çekse ne düşünür konu sahibi

Şiddet yanlısı, diklenen adamların %90 ı evde karısına da aynısını yapıyor. Fiziksel şiddet çok yaygın, onu geçtim en olmadı sözel-psikolojik şiddet uyguluyor. Karı aklınla benim işime karışma, sen anlamazsın vs vs

Kesinlikle katılıyorum, Türk kadını aksini görmediği bilmediği için bayılıyor o tiplere ama sonra üzülen kendisi oluyor .

Biber gazı taşımanım yasak olduğunu biliyor musunuz!

Biber gazı taşımanım yasak olduğunu biliyor musunuz!

Ünlem kullanarak saldırgan bir tavırla yazma nedeninizi anlayamadım. Tek başıma yaşayan bir kadın olarak kendimi korumak zorundayım, en azından biber gazıyla birini öldürme olasılığım silah taşıyan birine kıyasla daha düşük. Daha farklı bir öneriniz varsa alayım.

Herkesin başında "kendini koruyacak" bir erkek figürü yok. O erkek figürlerinin yanınızda her zaman olacağının bir garantisi de yok. Kendimizi korumayı öğrenmemiz gerekiyor. Konu sahibinin yaptığı tavır en baştan saçma. 5 liraya niye benden almadın diyen adamla polemiğe mi girilir annemin bütçesi falan gereksiz açıklamalar. Ne diye muhatap almış anlayabilmiş değilim.

"Karı gibi" mi !!
Sen de kavga eden bir tipsin, erkek gibi mi yetişmiş oluyorsun o zaman? Öyleyse senin yetiştirilme tarzında da bir sorun var

Benim esimle aramda altin bir kural vardir , o sinirlendiginde ben sakin kalirim , ben sinirlendigimde o sakin kalir
Ikimiz de fevri insanlariz , disarda bir sorun yasandiginda baktim ki o sesini yukseltiyorsa ben sakin kalip ortam yatistiririm , benim nevrim donerse o sakinlestirir , ikimizin de korunmaya ihtiyaci yok , ikimoz de kendimizi koruyabiliyoruz
Ama sizin anlattiginiz satici konusunda bana biri o kadar yaklasacak olsa esim tutar duvara yapistirirdi cunku bariz bir siddet var ortada , o konuda haklisiniz ama fiziksele donmeyen bir eylemde esinizin sakin kalmasi gayet anlasilir bir durum

Benimki de tam tersi bende şikayetçiyim bundan dede markette bişey tarif ediyo torunu için görevli abi de anlamıyo gittim yardımcı oldum e çocuğumdan biliyom anladım ne istediğini aman benimki kabardı hindi gibi bi surat fıs fıs kavga ediyo bana adama bakıyo ters ters aman iki dakika geçmedi dede yoğurtların fiyatını soruyo görevli de meşkul gitti benimki yardım etti senmisin bana kızan bu sefer de ben kızdım

Ama şu da var ki kişi kendini savunabilmeli onun arkamda olması farketmez ama orda o adamın yaptığı da yanlış eşin arkanda görünse iyi olurmuş

Bu arada bu esnafada bişey oldu geçen bayram arifesinde 1kilo alcaz diye vermedi bize adam biberi hatta seçtiydik 1kilo dwyince elimizden çekti aldı kovdu resmen bizi

Eşler ic güdüsel olarak tehditlere karşı birbirlerini korurlar.kocaniz kalıbının adamı değil.kaynananin bu konuda pembe gözlükleri çıkarması için benzer şeyler başına gelmeli.

Evet oyleymis gercekten..kendini bile savunamiyor şaban gibi siritiuor..bazen akrabalarda bile biri kendisine laf soksa dalga gecse ya gercekten alinacak seyler ama bu siritiyor
Insan sinir krizi geçirir böyle durumda. Vurdum-duymazlikta hatsafalara ulaşılmış.Oyle biri insanın ömrünü yer ,Düzelir inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…