- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Bizim fakülte mezunu erkekler okul biter bitmez, ruhsatlı silaha başvuruyor. Benim sevgilim de aldı bir tane. Kızdım ne yapacaksın diye, devir kötü, millet kafamızda taş parçalıyor adamın çocukları sahipsiz kaldı diye suçlu biz oluyoruz. Trafikte, orda burda en azından tırstırır. yoksa havaya ateş ederim kaçar falan diyor. Daha geçen yemeksepetinden sipariş vermiş, restoran arayıp tehdit etmiş niye düşük puan veriyorsun diye, evini falan basmaya kalkmışlar. Ne yapayım bir güvencem olsun diyor. Millet iyice kafayı yedi.
Valla hiç avcı-toplayıcı yıllardaki gibi "Erkek güçlü olsun" derdim yok, gidip bizon avlamayacak sonuçta adam. Kavga etmeyen, belaya bulaşmayan erkek akıllı erkektir. Ota moka diklenen erkek salaktır, kimse kusura bakmasın. Devir berbat, yol vermediği için öldüren mi ararsın tartışma sırasında bıçak çeken mi? Ne gerek var pisi pisine kendine zarar verdirtmeye, ortalık manyak kaynıyor artık. 5 liraya niye benden almadın diyen adama bulaşılır mı? Belli ki manyak.
Kesinlikle böyle düşünüyorum, ama bizim kadınımız kim ne derse desin, şiddet yanlısı erkek seviyor, hemen bir olay oldu mu diklenecek, kendisini öne çıkaracak, masaya yumruğunu koyacak vs. Neyden koruyacaklar bizi onu da anlamadım, çok şükür korunma ihtiyacı hiç duymadım, koca kadınlarınız, şehrin ortasında yaşıyoruz, zaten karşımızdaki serseri kendini bilmez bir tipse muhattap olmuyoruz, o yüzden eşim varsın beni korumasın sevsin yeter, dediğiniz gibi bu ülkede yol vermedi diye insanlar öldürülüyor. Acaba o pazarcı eşine bıçak çekse ne düşünür konu sahibi
Şiddet yanlısı, diklenen adamların %90 ı evde karısına da aynısını yapıyor. Fiziksel şiddet çok yaygın, onu geçtim en olmadı sözel-psikolojik şiddet uyguluyor. Karı aklınla benim işime karışma, sen anlamazsın vs vs
Biber gazı taşımanım yasak olduğunu biliyor musunuz!Ayrıca kızlarcım, yanınızda biber gazı taşıyın. Böyle tiplerin gözüne sıkıverirsiniz, hiç yanınızda dayak yiyecek erkek taşımanıza gerek yok. Kendi kendinizi korumayı öğrenin, şahsen benim başımda her daim beni koruyacak bir erkek yok.
Biber gazı taşımanım yasak olduğunu biliyor musunuz!
Kesinlikle böyle düşünüyorum, ama bizim kadınımız kim ne derse desin, şiddet yanlısı erkek seviyor, hemen bir olay oldu mu diklenecek, kendisini öne çıkaracak, masaya yumruğunu koyacak vs. Neyden koruyacaklar bizi onu da anlamadım, çok şükür korunma ihtiyacı hiç duymadım, koca kadınlarınız, şehrin ortasında yaşıyoruz, zaten karşımızdaki serseri kendini bilmez bir tipse muhattap olmuyoruz, o yüzden eşim varsın beni korumasın sevsin yeter, dediğiniz gibi bu ülkede yol vermedi diye insanlar öldürülüyor. Acaba o pazarcı eşine bıçak çekse ne düşünür konu sahibi
Boşan o zamanSen napiyosun kenndine gel lafini bir kere duysam saygim articak ama o lafi demek onun icin buyuk yurek iater...kizkardesine annesine bile kendini savunmuyor anlatilcak hibi degil boyle bir erkek dunya yuzunden yokturrrr
Aynen oyle..birde kv de cok guzel yetostirdim oglumu kizimi diyor ve kimsenin yetistirmesini begenmiyor..cok.buyuk yanlis yetistirmis halbuki oglunu kari gibi buyutmus dizinin dibinde ...bende kalibina aldandim kim.olsa aldanir boylu poslu kasli omuzlu bise inanamiyorum ya fos cikti
Insan sinir krizi geçirir böyle durumda. Vurdum-duymazlikta hatsafalara ulaşılmış.Oyle biri insanın ömrünü yer ,Düzelir inşallah ...Evet oyleymis gercekten..kendini bile savunamiyor şaban gibi siritiuor..bazen akrabalarda bile biri kendisine laf soksa dalga gecse ya gercekten alinacak seyler ama bu siritiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?