- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
Karisinin uzerine yuruyen bi adam var karsisinda.Valla hiç avcı-toplayıcı yıllardaki gibi "Erkek güçlü olsun" derdim yok, gidip bizon avlamayacak sonuçta adam. Kavga etmeyen, belaya bulaşmayan erkek akıllı erkektir. Ota moka diklenen erkek salaktır, kimse kusura bakmasın. Devir berbat, yol vermediği için öldüren mi ararsın tartışma sırasında bıçak çeken mi? Ne gerek var pisi pisine kendine zarar verdirtmeye, ortalık manyak kaynıyor artık. 5 liraya niye benden almadın diyen adama bulaşılır mı? Belli ki manyak.
Karisinin uzerine yuruyen bi adam var karsisinda.
Ve sesini bile cikarmamis.
Normalmi sizce
Ne yapsın lafa göz dalsın mı? Satıcı laf almışsa atmış bu devirde muhattap bile olmam ben. Yürür giderim. Ürünü istediğim fiyata almışım. Madem görümcenizin kocasıyla öyle bir ortam oldu görüşmenin olsun bitsin. Kocanıza da saygısızlığa tahammülüm yok görüşmem dersiniz. Ha şiddet görürseniz de darp raporu alıp şikayet edersiniz sülaleye de rezil edersiniz. Kocanız evet biraz pasif gibi ama sinirli agresif kavga edip karakollardan toplanması mı iyi olurduSuan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
Ben kendimi koruyorum kocama gerek yok bir erkegin beni korumasi sart degil..Lafımı ben soylerim..Buyuk ihtimal olay buyumesin istiyordur ezik degildir belki de..Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
Hamileyken bile size bakma sebepleri başkadır belki de..Cennetten mi düstunuz cok mu guzelsiniz bilmiyorum ama birakin baksinlar sokaklar boyle bayanlar da bakiyor bayanlara ..Adam her bakanla kavga mi etsin yaniBenim de bekarken hayatıma kim girdiyse hepsi atarlı kavgaya meyilli bana bakan birine dalacak tiptelerdi. En kavgayı sevmeyen biriyle evlendim. Çok dikkat çekici şeyler giymedğm halde bana bakıyolar dışardayken hamileyken bile öyleydi . Ben artk ne bakıyosun diye millete çatacak hale gelmiştim eşimde alıştığından mı yapısı böyle mi bilmiyorum "hatun dikkat çekicisin güzelsin napalım boşver baksınlar" diye beni sakinleştirmeye çalışır dışardakiler neysede ailesine karşı savunamayışından anlamıştım pasif biri olduğunu. Herseye dellenen ağzından çıkanı kulağı duymayan benim bizim ilişkimizde. O sevmez tartışmayı eskiden çok kavgacıymış bırakmış artk o huyunu sanki sigara bu . Biraz belalı tip olaydı keske o zamanda kesin birbirimize girerdik bende ne dertliymişim konu sahibi böyle konu açmanı bekliyodum heraldeboşver kmsenin savunmasına gerek yok ve bu boşanmak için geçerli bi sebep değil .
artı yönleri kapatmıyo mu eksilerini ?
Hamileyken bile size bakma sebepleri başkadır belki de..Cennetten mi düstunuz cok mu guzelsiniz bilmiyorum ama birakin baksinlar sokaklar boyle bayanlar da bakiyor bayanlara ..Adam her bakanla kavga mi etsin yani
.
Canim ailenle ayni memleket den misiniz ben adanali eşim balikesirli tabiki bu derece değildi ama eşim sadece sorunlu ortamlara karismazdi benim icin bile olsa bende cok üzülürdüm ama anladim ki kültür farki evleneli 3yil oldu benimle yasaya yasaya düzeldi suan tambi adanali allahin adami :)) kendi kendine duzelmesini bekleme surekli gerekirse tartış onla ama düzelt bendecokrahatsiz olurum esini her ortamda koruyup kollayacak erkek dediginSuan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...
Nasil yani? kocam beni baska bi erkege karsi koruyamayacaksa ne halta yariyo.Her adam kavgacı/saldırgan olmak zorunda mı? Ya da ne idüğü belirsiz bir tip karşısında canını tehlikeye atmak zorunda mı? Hanginiz garanti verebilirsiniz adamın bıçak/silah çekmeyeceğine? Böyle durduk yere bulaşan bir insan sizce en fazla laf dalaşıyla mı kavga ederdi? Aranmış herif. Ve bir erkek başka bir erkeğe daha kolay saldırır kadına kıyasla. Burada bazıları "E tamam saldırmasın da bir ne diyosun lan deseymiş" diyor ama orada kavga çıkartacak bir cümle değil mi bu?
Konu sahibinin yaptığını doğru bulmadım ben. Kendine güvenmiyorsan adamla polemiğe girmeyeceksin, girmek zorunda değildi annemin bütçesi buna yetti bilmem ne diye. Duymazdan gelip yürüyüp gidebilirdi. Burada onuncu yazışım, benim başımda koca yok, baba yok, abi yok. Ben ne yapayım misal, sokaktaki adamlardan mı medet umayım? Kendine güveniyorsan kavga da edersin cıngar da çıkarırsın, yok güvenmiyorsan bulaşmazsın. Şahsen ben böyle bir tipi muhatap almazdım, o bana bulaşmaya devam ederse de "Şimdi polisi çağırıyorum" diye bağırırdım en kötü. Hem sataşıp hem de "Kocam beni kurtarsın" diye beklemek bana saçma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?