Karisini baska erkeklerden koruyamayan koca

Sözlü kavgaya eşim benim kadar müdhale etmez ama üstüme yürüdü diyosunuz.
Üstüme yürüyen bi adam olursa eşim ağzını burnunu kırar.

Bu kadar olmasa da benim kocam da biraz boyledir... bir durum oldugunda ben atisirim milletle o pek ses cikartmaz ya da bana donup tamam sakin ol uzatma felan der karsisindakine agzini topla demek yerine... pisirikligindan degil fazlaca olan “efendiliginden” ama insani cok sinir ediyor

Ben de sahiplenen bir eş isterim mesela...
Ama sahip çıkan eş görüntüsünde hepsi...
Mühim olan adam bulmak galiba
Adam gibi adam bulmak

Karisinin uzerine yuruyen bi adam var karsisinda.
Ve sesini bile cikarmamis.
Normalmi sizce

Karisinin uzerine yuruyen bi adam var karsisinda.
Ve sesini bile cikarmamis.
Normalmi sizce

Her adam kavgacı/saldırgan olmak zorunda mı? Ya da ne idüğü belirsiz bir tip karşısında canını tehlikeye atmak zorunda mı? Hanginiz garanti verebilirsiniz adamın bıçak/silah çekmeyeceğine? Böyle durduk yere bulaşan bir insan sizce en fazla laf dalaşıyla mı kavga ederdi? Aranmış herif. Ve bir erkek başka bir erkeğe daha kolay saldırır kadına kıyasla. Burada bazıları "E tamam saldırmasın da bir ne diyosun lan deseymiş" diyor ama orada kavga çıkartacak bir cümle değil mi bu?

Konu sahibinin yaptığını doğru bulmadım ben. Kendine güvenmiyorsan adamla polemiğe girmeyeceksin, girmek zorunda değildi annemin bütçesi buna yetti bilmem ne diye. Duymazdan gelip yürüyüp gidebilirdi. Burada onuncu yazışım, benim başımda koca yok, baba yok, abi yok. Ben ne yapayım misal, sokaktaki adamlardan mı medet umayım? Kendine güveniyorsan kavga da edersin cıngar da çıkarırsın, yok güvenmiyorsan bulaşmazsın. Şahsen ben böyle bir tipi muhatap almazdım, o bana bulaşmaya devam ederse de "Şimdi polisi çağırıyorum" diye bağırırdım en kötü. Hem sataşıp hem de "Kocam beni kurtarsın" diye beklemek bana saçma geliyor.

Ne yapsın lafa göz dalsın mı? Satıcı laf almışsa atmış bu devirde muhattap bile olmam ben. Yürür giderim. Ürünü istediğim fiyata almışım. Madem görümcenizin kocasıyla öyle bir ortam oldu görüşmenin olsun bitsin. Kocanıza da saygısızlığa tahammülüm yok görüşmem dersiniz. Ha şiddet görürseniz de darp raporu alıp şikayet edersiniz sülaleye de rezil edersiniz. Kocanız evet biraz pasif gibi ama sinirli agresif kavga edip karakollardan toplanması mı iyi olurdu

Ben şunu çok merak ettim. Tanıdık tanımadık insanlarla neden tartışıyorsunuz? Eniştenizle nasıl bir kavga ettiniz de üzerinize yürüdü. Bunlar erkek tarafından olduğu kadar kadın tarafından da çirkin şeyler. Anladığım kadarıyla hararetli tartışmalara giriyorsunuz ve arkanızı eşinizin toplamasını bekliyorsunuz. Kendinize güveniniz yoksa yapmayın. Bu kadar stres de size zarar ayrıca.

esinin huyunu bilecen kendini savunucan . degismez bosnama .bnm esimde milletle tartısırım beni susturmaya calısır

Benim de bekarken hayatıma kim girdiyse hepsi atarlı kavgaya meyilli bana bakan birine dalacak tiptelerdi. En kavgayı sevmeyen biriyle evlendim. Çok dikkat çekici şeyler giymedğm halde bana bakıyolar dışardayken hamileyken bile öyleydi . Ben artk ne bakıyosun diye millete çatacak hale gelmiştim eşimde alıştığından mı yapısı böyle mi bilmiyorum "hatun dikkat çekicisin güzelsin napalım boşver baksınlar" diye beni sakinleştirmeye çalışır dışardakiler neysede ailesine karşı savunamayışından anlamıştım pasif biri olduğunu. Herseye dellenen ağzından çıkanı kulağı duymayan benim bizim ilişkimizde. O sevmez tartışmayı eskiden çok kavgacıymış bırakmış artk o huyunu sanki sigara bu . Biraz belalı tip olaydı keske o zamanda kesin birbirimize girerdik bende ne dertliymişim konu sahibi böyle konu açmanı bekliyodum heralde boşver kmsenin savunmasına gerek yok ve bu boşanmak için geçerli bi sebep değil .

artı yönleri kapatmıyo mu eksilerini ?

Ben kendimi koruyorum kocama gerek yok bir erkegin beni korumasi sart degil..Lafımı ben soylerim..Buyuk ihtimal olay buyumesin istiyordur ezik degildir belki de..
Sırf bunun icin bosanmak ilginç olur ..

Hamileyken bile size bakma sebepleri başkadır belki de..Cennetten mi düstunuz cok mu guzelsiniz bilmiyorum ama birakin baksinlar sokaklar boyle bayanlar da bakiyor bayanlara ..Adam her bakanla kavga mi etsin yani
.

Hamileyken bile size bakma sebepleri başkadır belki de..Cennetten mi düstunuz cok mu guzelsiniz bilmiyorum ama birakin baksinlar sokaklar boyle bayanlar da bakiyor bayanlara ..Adam her bakanla kavga mi etsin yani
.
bayan bayan dedikçe içim bayıldı şuan. Kadın erkek genci yaşlısı dik dik bakınca insan bi der ne var diye. Ondan bahsediyorum size noldu ki cennetten düştüm veya cehennemden geldm ne alâka , yaşadığımı anlatıyorum şurda.

Adamlari zor durumda birakip beni.koruyamiyor demek ne denli mantikli? Su erkeklere yüklediğimiz bazi sorumluluklar da bir acayip. Sakin kalma mantikli.olma hakkı vermiyoruz. Kocam sakin biriyse boyle ortamlar yaratmam. Onune gelene efelenen trafikte aslan kesilen hoduklerdense senin.kocanin.profilinde biri daha makul gozumde.

Babacığımın bir lafı vardı kocama abilerime derdi bi anlık erkeklik yaparsın sonra 20 yıl karılık yaparsın diye. Allah rahmet eylesin sert mizaçlı ama kavgacı biri değildi tabi kızına laf atan oğlanları çevirip kulağını çekmişliği çoktur. :) Ama bana hep derdi kızım kocan öfkelensede yatıştır erkeğin kavga edeceği yerler bellidir bunun dışındakiler gereksiz diye. Eşiniz size çocuklarınıza ailesine laf atılıyorsa ya da canınıza kastedildiyse ya da malınızı çalıyorlarsa ve ses çıkarmıyorsa o zaman boşayın gitsin. Öyle adamdan koca olmaz.

Canim ailenle ayni memleket den misiniz ben adanali eşim balikesirli tabiki bu derece değildi ama eşim sadece sorunlu ortamlara karismazdi benim icin bile olsa bende cok üzülürdüm ama anladim ki kültür farki evleneli 3yil oldu benimle yasaya yasaya düzeldi suan tambi adanali allahin adami :)) kendi kendine duzelmesini bekleme surekli gerekirse tartış onla ama düzelt bendecokrahatsiz olurum esini her ortamda koruyup kollayacak erkek dedigin

Nasil yani? kocam beni baska bi erkege karsi koruyamayacaksa ne halta yariyo.
Ben kendimi o yokken korurum zaten ama esim yanimdaysa ve sucsuz yere bi adam uzerime yuruyosa evet korumak zorundaaaa
Canta diyemi gezdiricem yanimda onu.olduu
Dovsunler beni bide olmadi
Suclu veya sucsuz bi erkek esini baska bi erkekle muhattap etmemeli.yoksa her onune gelen ezer.konu sahibindede oldugu gibi
Erkek bayan farketmez hangisine yapilirsa yapilsin saygisizligin karsiligini verecek statude olmasi lazim eslerin ikiside.
Kocasina yapilan bi saygisizligi kadinda kaldirmayacak mesela.oda koruyacak esini.
Arkasini donup tin tin gitmeyecek gormemezlikten gelmeyecek.
Benim oyle esim olsa adam yerine koymam
Geri vitesten nefret ederim.
Bu arada burdaki herkes aaa napsin canm adam en iyisini yapmis kafasindalarda yahu nerdesiniz hepiniz ben bitane bile gormuyorum etrafta sizlerden.masallah herkes kadin erkek dokunsan patlayacak gibi geziyo.burdada sanki hepsi tatlis minnos ayaklari yapiyo.
Size gelince abiniz babaniz olmadigi icin bu srkilde alismissiniz ve normal geliyo.ama ilerde esiniz oldugunda ayni durumda karsilasirsaniz cok zorunuza gidece emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…