- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...