Karisini baska erkeklerden koruyamayan koca

Erkekliğin %90 ı kaçmaktır diye cinsiyetçi bir gerçek var bence.

Kendi kendini koru ve savun kocandan bekleme bence.
Adam ne güzel sakin adam yahu

Evet içgüdüsel olarak korunmak istiyoruz. Bunu başaramayan erkeğin gözümüzde düşmesi çok normal.

Suan cok kotuyum sozde esim olan kisiye buyuk bir patlama yasadim elim ayam titriyor konu şu siz olsaydiniz napardiniz ..bugunki ornegi vereyim ..satici adamdan annem bisey alicakti fiyati 6 tl dedi adam annemde 5 e verirsen alayim abi dedi yan dukkanda 5e veriyor git ordan al dedi anneme bende gel anne oyle yapalim dedim gectik yana aldik ayni seyi 5 tlye..adam buna sinirlendi bizim cikmamizi bekledi benim gozum orda biyandan tam ciktik laf atti 5 tl deuince kosa kosa gidip aldiniz benimki kadar kalitelimi sanki dedi ben sinirlendim beyfendi kadinin ustunde 5 tl var butcesi neye yeterse onu alir kalite suan bizi ilgilendirmiyor dedim..ve adam birden ustume yurudu sinirle nerdeyse burnu burnuma degcekti bana boyle konusamassin falan diye zirvaladi geri adim atmasam belki baska seyler olcakti orda...ve sozde kocam olan kisi hicbir sekilde karisini savunmuyor seyrediyor...adamdan cok bu sinirimi alt ust etti...daha oncede gorumcemin kocasi hic yoktan bir sebeptej bana kafa tuttu nerdeyse siddete donucektiki kactim kendjmi kurtardim ve esimde ayni ortamdaydi o gun ahzibi acip bise demedi ..ufak tefek seyleri saymiuorim bile....hatta dun hastanedeydik temizlik gorevlisi adam esime kapi arkasinda durdu diye sinir bozucu bir laf soyledi benim sinirlerim ziplamisken kendisi adama siritip gecti ezik ezik...30 yasinda ve bu zamana kadar asla bir erkekle tartismasi olmadi biliyorum hep ana kuzusu yasadi...ben kendimi guvende hissetmiyorum bu sebepten bosanmak olurmu bilmiuorum ama suan gozumde yerlerde...siz olsaniz naparsiniz allah askina bana birseuler deyin haksizmiuim ben...bir koca karisina yapilan saygisizliklara nasil susar...arkadsslarimin eslerinden goruyorum agiz actirtmiyorlsr esleri icin köpuruyorlar ...ama ben yapayalniz ...

Su’dan bahanelerle bile milletin birbirini bıçakladığı bir memlekette eşinizin tedbirli davranması bence gayet normal

Kendisinden almadı diye 5 tl için bir kadına bunu yapan biri bir erkeğe neler yapmaz

Eşim beni savunmak için kavga edip hapse,mezara girdi veya hastanelik oldu demek yerine varsın sessiz kalsın

Ayrıca esnafa hesap vermek zorundamısınız

Beni koruyamıyorsa, sevişmek bile istemem...:KK12::63:
Aynı duyguları paylasiyoruz
Esimin zoruyla sevgililikten beri tasiyorum biber gazini. Cok sukur fazlaca faydasini gordum. Bi de sopamiz var Kamil :KK54: su siralar da bana şok aleti bakmakla mesgul. Onu da edinirsek tamam :KK14: Adamin Gecesi gunduzu olmadigi icin cogu zaman yalniz kaldigim icin tek basima idare etmeyi ogrendim. Adam sokaklarin adami. Beni senelerdir bizzat yetistirdi :KK70:Sayesinde cok pis biber gazi ve beyzbol sopasi kullanirim :KK51:imza: bir polis esi :KK25:
Sizi göreve hazırlıyor herhalde:)))))

madem sende iş yok ben kick boks öğreniyorum deyin ve bir kursa yazılın. güzel güzel öğrenin. hatta bulabilirseniz krav maga ya yazılın. çok sinirinizi bozduğunda eşinize de dalarsınız içiniz soğur.

Koca yerine konmayacak bir koca baskalari da melake sanır.allahlık der böyleleri ne halbuki ezik boş insanlar.evlenmeden sevgili olsak dahi erkegin içinden insan çıkması piyango.ne diyim benimki de beni en gerzek insanlara karsi bile savunmaz.
Ne güzel yazmişsın ya erkeğin içinden insan çıkması piyango diye.sevgiliyken gerçek yüzlerini göstermiyorlar.beninkide evlenince içinden insan çıkmadı.bırak başka yabancı insanları kendi annesi kendi kardeşi eltim bana hakaret etsin sesini çıkarmaz bide onların tarafına geçer.tam bir ana kuzusudur.annesi okumamış görmemiş cahil geri bir kadın ama ona karşı dahi savunamaz beni.oturup aval aval annesinin cahil saçmasi laflarini dinler

Buarada esim trafikte bazen gereksiz yere gerer mesela. Adamin biri hakki olmadigi halde yola girmis. Ee yani? Trafikte tek sen olsan ok ole araba kullanmayi oglumda yapar.. muhim olan birlikte hep beraber yolu dogru kullanmaktir. Sen kurala uy uymayan olursada idare et o anda. Her zaman degil tabii, ama bi fevri cikislar el kol hareketleri. Kavga etmisligim vardir arabanin icinde bu sebeplerden. Bu tarz seyler karakter meselesidir bencede.

Ki ben normalde dobrayimdir hazir cevabimdir ama trafikte daha ilimliyim. Kadin olmamlada ilgisi yok, gereksiz artistlik geliyo bana

Bir erkek kavga sevmiyor esittir pasiftir diye birsey yok. Bu dediginiz tarzda seyleri cogu zaman hepimiz yasiyoruz, baktin anlamio he he de gec adama. Simdi araya girip kardesim hayirdir dese belki de 10 tane esnaf toplanip ustune dalacak. Diger konularda da karismak istememis olabilir, uslubu farklidir, mizaci kavgaci degildir vs. Benim esim yanimda olsa basi belaya girmesin diye daha cok dikkat ederim. Evrimini tamamlamamis, konusmaktan bir haber, kendini kas gucuyle ifade eden primatlarla basi belaya girmesin diye.

Pazardaki olayda esim olsaydı resmen kan çıkmıştı esin nasıl bisey demeden durmuş şaşırdım dogrusu

Şiddete eğimli olmaması güzel birşey ama tabi adam üstünüze yürüdüğünde de öyle böm böm bakmamalı. Hastane olayında yaptığı şey gayet normal.
Herşeye de atlayıp kavga etmesine gerek yok.
Ama üstünüze yürüyen adama karşı en azından sen napıyosun kendine gel demesi gerek.

Ayy okurken ben bile sinir oldum, nasıl koca o öyle ya. Valla aynı şeyi biz yaşasak büyük bi ihtimalle adamın bi kaç kemiği kırılmış olurdu, bizimkinde de öfke kontrolü mevcut değil. Bi ortası yok bunların heralde :/
Kusura bakmayin ama kocaniz övünülecek bisey yapiyor gibi konusmussunuz. Birkaç kemik kirmak marifet değil

Valla hiç avcı-toplayıcı yıllardaki gibi "Erkek güçlü olsun" derdim yok, gidip bizon avlamayacak sonuçta adam. Kavga etmeyen, belaya bulaşmayan erkek akıllı erkektir. Ota moka diklenen erkek salaktır, kimse kusura bakmasın. Devir berbat, yol vermediği için öldüren mi ararsın tartışma sırasında bıçak çeken mi? Ne gerek var pisi pisine kendine zarar verdirtmeye, ortalık manyak kaynıyor artık. 5 liraya niye benden almadın diyen adama bulaşılır mı? Belli ki manyak.
Ya o manyak adam karısına bir şey yapsaydı?
Bana adamın davranışı çok saçma geldi çünkü karısı ve hiç böyle bir insan görmedim daha önce. İnsan karısına birisinin böyle yapmasını ister mi? Adam eğer pasif olmasaydı belki bakkalcı da diklenme cesaretini bulamayacaktı!

Konu sahibi eski sevgilisini stalkladi anladigim kadariyla. Esinin adresinden stalklayacak kadar esini tinlamiyor yani esi demekki son derece silik ve pasif bir karakter. Adam esini koruyamayan bir karakter oldugu icin kadinin saygisi kalmamista olabilir.
Evet kesinlikle kalmadi ..benide hu hale getiren o

Tatlım kendi ağzınla söylemişsin ezik diye. Seni geçtim adam kendini bile savunmuyo baksana. Korkak birisi galiba. Tamam kavga kötü bişey ama insan sinirli bakar yada öyle konuşma der ne bileyim tuhaf geldi
Evet kenduni bilw koruyamiyor sanirim bu artik degismez bosuna cabaliyorum kendi basimin caresune bakmaliyim

Bir erkek kavga sevmiyor esittir pasiftir diye birsey yok. Bu dediginiz tarzda seyleri cogu zaman hepimiz yasiyoruz, baktin anlamio he he de gec adama. Simdi araya girip kardesim hayirdir dese belki de 10 tane esnaf toplanip ustune dalacak. Diger konularda da karismak istememis olabilir, uslubu farklidir, mizaci kavgaci degildir vs. Benim esim yanimda olsa basi belaya girmesin diye daha cok dikkat ederim. Evrimini tamamlamamis, konusmaktan bir haber, kendini kas gucuyle ifade eden primatlarla basi belaya girmesin diye.
Ya canim boyoe buyuk olaylar olsun istermiyim hic ? Sadece cok garibime gifiyor nasil kendine yediriyor nasil seyrediyor nasil yatistirmiyor elaelmjn adaminj...simdi ben bunla evli kalsam ne kalmasam ne

Merhaba hepmi boyleydi, yoksa siz daha baskinsinuz boyle problemler surekli sizden kaynakli oldugu icin biktida geridemi dutuyor
Hep boyle canim.hep bekarken anlamiyorumdum boyle durunlar basima gelnedi zaten bekarken..keske ozaman gorseydim ve vazgecseydim nolursa olsun bir erkek biraz da olsa yurekli olmali

Evet haklısın anlattığın kadarıyla eşiniz pasif...
Ben bayan olduğum halde sizin olayınıza şahit olsaydim adamın üzerine uçardım sanırım terbiyesiz herif...
Eşiniz siz patlayınca birşey söylemedi mi?
Ben evde ona patladim orda dehil...bisey soyelniyor pek yok ben konuyu anlamadim diyor peki goruntuyu gormedinmi diyorum adam burnuna dayadi suratima netdeyse diyorum ses etmiyor ...bi aciklamasi yok iste adam ödlek yürek sifir

Koca yerine konmayacak bir koca baskalari da melake sanır.allahlık der böyleleri ne halbuki ezik boş insanlar.evlenmeden sevgili olsak dahi erkegin içinden insan çıkması piyango.ne diyim benimki de beni en gerzek insanlara karsi bile savunmaz.
Evet evet bu melakelik durum bizdede var...babamla aramaiza girdi zaten melakelik hareketleriyle bende baskin bi tio oldugumdan benim onu ezdigimi saniyilar bu da ayri bir konu zaten....sizin esinizle yasadiklarinizi anlatirmisin belki rahatlarim bitek ben degilmisim derjm:(?

Back
X