Tesekkur ederımMerhaba , sizin adınıza sevindim. Yol yakınken anlamışsınız. Eşi adına ise çok üzüldüm. Eşini ve sizi değil, kendini aldatmış en başta. Eşinin ne olursa olsun bunu bilmeye hakkı var. Ayrılıp ayrılmamak kadının kararı ama bilmesi hakkı diye düşünüyorum. Yani ben olsaydım söylerdim. En azından yol yakınken kadında kurtulur. Ama başınıza bela açacak biriyse kendinizi tehlikeye atmadan tamamen çıkartın hayatınızdan. Dilerim bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur. Mutlu geceler
Hiç bir şey .Bugun ogrendım. .Ne yapmalıyım dıye dusunuorumEe sonuç olarak ne yaptınız adama ne dediniz
Saol teşekkür ederim harika desteğiniz için .Uyuma o zaman ayakta
Senin sorunun bu kimseyi suclama
Tabi ki ayrılmalısınız iğrençlik.Hiç bir şey .Bugun ogrendım. .Ne yapmalıyım dıye dusunuorum
Git anlat karısına elinde de delil varsa daha kolay olur.yılanın başını ezmek lazım....Merhaba ben 2017 de boşandım .Bahsettıgım kişi eskıden benı cok seven fakat benım arkadas olarak gördüğüm şans vermedıgım bir insan .Boşandıktan sonra aradım ben aradım .Evlı oldugunu bılmıyordum .7 yıllık arkadaslıgım dostlugum sırdaslıgım vardı kendısıyle .Bana yardımcı oldu .Ayaga kalk dedı .Yanımda oldu .Sonra sevgılım olmak ıstedıgını soyledı .Bir şeyler vardı anlıodun.Fakat ben boşandım diye aılesı ıstemıyo sanıyordum.Megersem ne cıngıraklı yılanmış .Ayakta uyuttu benı.Sevgışı olduk bır gun gece bana aılem eger onunla evlenırsen kapıdan bıle gıremezsın dedıler deyıp engelledı benı .Sonra ara ara yazdı .Birşeyler bardı .Ders calısıorum o yuzden engellıyorum dedı .Ayakta uyutmuş benı .Daha sonra arkadasım karısıyla tanışmış .Kızla ekleşmişler şok olmuş .Bana bugun anlattı .Hala çok kotuyum.Yılan ayakta uyuttu ıkımızıde .
Ben sonra evlendım .O surecte gorusmedık .Ben boşandıktan sonra aradım .Oda evlendım demedıYedi yillik arkadasiniz dostunuz sirdasinizin evli oldugunu nasil bilmiyordunuz? Ilk mesaji siz atmissiniz cunku
Teşekkur ederımMusmusu az önce konularına baktım.
Birincisi boşanmış olmak suç değil artık kendini suçlamayı bırak.
1 yıl içinde bu ya 3 ya 4. Olay Bundan önce de nişanlı olan bir bey vardı nişanlısına seni onunla aldattığını anlatacağını söylüyordun ve birkaç farklı olay daha.
Önce bir sakinleş .zaten yaralısın ordan oraya koşup durma. Erkeklere sığınma şu süreçte. Bekle yaraların iyileşsin sonra sağlıklı ilişki kur
Erkekler yaralı kadınlardan sadece faydalanmaya çalışan kan emici varlıklar. O yüzden intikam almak yerine kendi hayatına odaklan. Yoksa seni oldukça zor ve yalnız bir hayat bekliyor bilgin olsun.
Karısı ya umursamazsa ya benı suclarsaGit anlat karısına elinde de delil varsa daha kolay olur.yılanın başını ezmek lazım....
Bumu erkeklık.Ben evlendıgım zaman nısanlı oldugum zaman gorusmedım.Sizi seven fakat istemediğiniz biri, 7 yıllık sırdaş dost oluyor.
Evleniyor ve siz sırdaş dost dediğiniz insanın evli olduğunu bilmiyorsunuz.
Bu dostluk sırdaşlıkta gariplik yok mu?
Siz aramışsınız, neden istemediğiniz şans vermediginiz birini arıyorsunuz boşanınca?
Söyleyip söylememek size kalmış.
Delillerle ispatlarla çıkın eşinin karşısına bari ki.
Aldattığı ortaya çıksın.
Adam karısını o kadar düşünüyor, değer veriyor ki. Sizi engelliyormuş karısının yakında.... Pes erkek gibi erkek de bugün...
Nerden bıleyım .Ben nısanlandım gırusmeyı kestım.Ayrıldıgımda aradım hiç evlendım demefı .Bir 2 kere evlıyım ben dedı mutluluklar dedım.Hayır ne evlılıgı ben evlanmıcem dedıYedi yillik arkadasiniz dostunuz sirdasinizin evli oldugunu nasil bilmiyordunuz? Ilk mesaji siz atmissiniz cunku
Evli olduğunu söyledi mi söylemedi mi karar verNerden bıleyım .Ben nısanlandım gırusmeyı kestım.Ayrıldıgımda aradım hiç evlendım demefı .Bir 2 kere evlıyım ben dedı mutluluklar dedım.Hayır ne evlılıgı ben evlanmıcem dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?