Karısını benımle aldatmış .Siz olsanız karısına soylermıydınız ?2018 den beri evlıymış .

Siz olsanız karısına anlatırmıydınız?

• Anlatırdım

OY: 143 71,1%
  • Anlatmazdım

OY: 58 28,9%

• Ankete Katılan
    201
Büyük konuşmayı sevmem ama bir insan sevgilisinin evli olup olmadığını anlayabilir kesinlikle sosyal medya denen bişey var kardeşim hiç mi deşmedin stalk yapmadın yada gece mesajlaşmalar, telefon konuşmaları falan hiç mi kuşkulanmadın bana çok garip geldi bu olay.

Bu sizin birkaç gün önce açtığınız konudaki adamla aynı değil mi? Bence aynı. Aynı değilse bile bu kadar benzer olayları nasıl hep siz kendinize çekiyorsunuz ilginç gerçekten. Adamın davranışındaki karaktersizlik tartışmaya açık değil o ayrı da bu konularda kandıran varsa bir de göz göre göre kandırılan taraf var. Evet göz göre göre çünkü 7 yıldır tanıyorum dediğiniz ve sevgili olduğunuz adamın evli olmadığını bilmeniz hiç inandırıcı değil. İnternet çağındayız atla deve değil adamın ismini soyismini google’a yazmanız yeterliydi. 7 göbek sülalesi çıkıyor zaten internette.

Burada tek bir masum var o da aldatılan kadın. Sizin de kadına ulaşmaya çalışmanızdaki amacın iyi niyetli olduğuna hiç inanmıyorum. Kadın bu adamın ne olduğunu öğrensin diye değil de araları bozulsun diye kadına ulaşmak istiyorsunuz. Sırf adamdan intikam almak için. Kusura bakmayın ama yıllardır tanıdığınızı iddia ettiğiniz adamın evli olmadığını bildiğinize kimse inanmaz. Kadın da inanmaz. Onlar yolunu bulur siz yine evli adamla sevgili olan kadın olarak anılırsınız.

+1
Bir yazıyı öpebilsem bunu öperdim. Tek amacı milletin evliliğini bitirip herifleri dizinin dibine çekmeye çalışmak.

Bumu erkeklık.Ben evlendıgım zaman nısanlı oldugum zaman gorusmedım.
Sizde hatalisiniz.
Şans vermediginiz, istemediğiniz, sevmediğiniz, red ettiğiniz insanları boşanınca arayan kadınları hiç karakterli bulmuyorum.
Belki ekmek yerim diye sizinle konuşmuş.

Eşiyle konusacaksaniz bari baya planlı haraket edin.
Bu olaydan da iyi bi ders çıkarın.

Bence söyleme ilkinde söyledin bunu da söylersen duyulursa adın kötüye çıkar kötü olan sen olursun ilk değil çünkü bazı kadınlar eşimi ayartti diye öteki kadını suçlu buluyor sadece . Bilmiyorum ben kendim için söylemezdim kadının beni suçlayıp yakınlarıma söylememesi ne malum ayrıca ilkini de bilen varsa hakkınızda sürekli evlilerle ya da ilişkisi olanlara çıkıyor diye bir önyargı olabilir

Bence bu anlattığınız adam eski adam. Tepki almamak için yeni biriymiş gibi anlattığınızı düşünüyorum.
Orda adamın nişanlısına yazdı zaten adam da benim nişanlım kim sen kimsin diye bu kadını öldürüp gömdü daha nasıl intikam alacak anlamıyorum ki adamla kadının yatağında yatıp kadına basılmak ve adamdan intikam almak? Harika bunu deneyebilir

Kendini rezil eder sadece

Sizi seven sizin arkadas olarak gördüğünüz insanı siz neden arıyorsunuz? Adam sizi sevmiş, sans istemis ama siz istememissiniz yılların arkadaslıgı diyip ararsanız o da size öyle bir yaklaşım sunar. Ben adamda bir hata göremedim hata sizde bence. Aramanız çok yanlıs. Ayrıca sizi engelleyip açan bir adamı anlamamakta ne bileyim.

Son düzenleme:
Ben bu tür konularda kadınların, "karısına anlatayım onuda kandırmasın ikimizide kandırdı, karısına acıyorum bunu bilmek hakkı" samimiyetine inanmıyorum. Aslında erkekden intikam, hırs alma çabası. Adamın yalanı ortaya çıkmış, bu saatten sonra siz kendi tutum ve kararlarınızdan sorumlusunuz. Karısınında adamın vukuatlarından bir gün haberi olursa oda ozaman düşünür.

Profilini gizlemişsin ama arkadaşlar hatırlamış önceki konunu. Ya sen evli yada nişanlı adam miknatisisin yada aynı adamdan bahsediyorsun.,evli olduğunu biliyorsun halen o adamla ilgili umut besliyorsun ve takıntı yapmışsın. Ciddi ciddi soruyorum ne yapmaya calisyorsun bildiğin halde neden bazı şeyleri sürdürme çabası içindesin?Sen bu adamı ve bu adamın karısını takıntı haline getirmişsin soyleyim mi söylemeyin mi?önceki konunda bunun üstüne kuruluydu.söyleyeceksen söyle insanların yakasınıda bırak ne yapacaklarsa yapsınlar.bi kadın olarak korkmuyor musun?aynı şeyler bigün benim başıma da gelir mi diye.bu kadarı da terbiyesizlik bence tamam adam şerefsiz,seni de karısını da kandırmış ama halen ısrarın ne için?

Evliyeee gönüüül vermeee evee giderrr unuturrrr (diye türkü var)
Eğer aynı kişiden bahsediyorsan unut artık adamı valla üzülmeye değmez bir ara ver yalnızlık da güzeldir sana göre birisi çıkar intikamla uğraşıp kafanızı bozmayın zaten aynı kişi ise söylemiştin ve sonuç düğün yapmışlardı

Konudan bağımsız yazıyorum birkaç arkadaş mutlaka evli olduğunu anlayabilirsin, sosyal medya davranış ve mesajlardan demiş. Öyle güzel rol yapıp, hiçbir şekilde açık vermeyen insanlar var ki.. Şimdi size 3 instagram hesabı atabilirim 3'ününde çocuğu var. Fotoğraflarından takip ettiklerinden hiçbir şekilde anlayamazsınız zira hiçbiri eşini paylaşmıyor. Karı koca iletişimleri kopuk, aynı ev içerisinde ayrı hayatlar yaşıyorlarsa anlaşılmaması gayet normal. Siz böyle "gayet anlaşılırdı, anlayabilirdin" diyerek kadınları suçlamış oluyorsunuz bana göre.

Ya he he. Evli olduğundan haberin yoktu!?

7 yıllık arkadaşın sırdasın!

Muhakkak ortak arkadaşınız vardı ve evlilik haberini almaman iskânsız gibi bi şey.

Kendini mahsun gösterme çabalarından başka bi şey değil.

Sevgili olduktan sonra engellemiş. Bu mu karısına verdigi değer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…