Aynı kişi değilse hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz bir önceki nişanlı mevzusu 1 ay önceki konuydu. Bizim de beynimiz yandı şu anAynı kısı deıl hanımefendı
+1Bu sizin birkaç gün önce açtığınız konudaki adamla aynı değil mi? Bence aynı. Aynı değilse bile bu kadar benzer olayları nasıl hep siz kendinize çekiyorsunuz ilginç gerçekten. Adamın davranışındaki karaktersizlik tartışmaya açık değil o ayrı da bu konularda kandıran varsa bir de göz göre göre kandırılan taraf var. Evet göz göre göre çünkü 7 yıldır tanıyorum dediğiniz ve sevgili olduğunuz adamın evli olmadığını bilmeniz hiç inandırıcı değil. İnternet çağındayız atla deve değil adamın ismini soyismini google’a yazmanız yeterliydi. 7 göbek sülalesi çıkıyor zaten internette.
Burada tek bir masum var o da aldatılan kadın. Sizin de kadına ulaşmaya çalışmanızdaki amacın iyi niyetli olduğuna hiç inanmıyorum. Kadın bu adamın ne olduğunu öğrensin diye değil de araları bozulsun diye kadına ulaşmak istiyorsunuz. Sırf adamdan intikam almak için. Kusura bakmayın ama yıllardır tanıdığınızı iddia ettiğiniz adamın evli olmadığını bildiğinize kimse inanmaz. Kadın da inanmaz. Onlar yolunu bulur siz yine evli adamla sevgili olan kadın olarak anılırsınız.
Sizde hatalisiniz.Bumu erkeklık.Ben evlendıgım zaman nısanlı oldugum zaman gorusmedım.
Orda adamın nişanlısına yazdı zaten adam da benim nişanlım kim sen kimsin diye bu kadını öldürüp gömdü daha nasıl intikam alacak anlamıyorum kiBence bu anlattığınız adam eski adam. Tepki almamak için yeni biriymiş gibi anlattığınızı düşünüyorum.
Kendini rezil eder sadeceOrda adamın nişanlısına yazdı zaten adam da benim nişanlım kim sen kimsin diye bu kadını öldürüp gömdü daha nasıl intikam alacak anlamıyorum kiadamla kadının yatağında yatıp kadına basılmak ve adamdan intikam almak? Harika bunu deneyebilir
yalan ya 7 yıllık arkadaşının evli olduğunu bilmiyorsan o arkadaşın değildir ki..Çok saçma...Yedi yillik arkadasiniz dostunuz sirdasinizin evli oldugunu nasil bilmiyordunuz? Ilk mesaji siz atmissiniz cunku
İçine şüphe düştü mü isterse sizi suçlasın öyle bi adamla ömrünü geçirsinKarısı ya umursamazsa ya benı suclarsa
Sizi seven fakat istemediğiniz biri, 7 yıllık sırdaş dost oluyor.
Evleniyor ve siz sırdaş dost dediğiniz insanın evli olduğunu bilmiyorsunuz.
Bu dostluk sırdaşlıkta gariplik yok mu?
Siz aramışsınız, neden istemediğiniz şans vermediginiz birini arıyorsunuz boşanınca?
Söyleyip söylememek size kalmış.
Delillerle ispatlarla çıkın eşinin karşısına bari ki.
Aldattığı ortaya çıksın.
Adam karısını o kadar düşünüyor, değer veriyor ki. Sizi engelliyormuş karısının yakında.... Pes erkek gibi erkek de bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?