Karısını benımle aldatmış .Siz olsanız karısına soylermıydınız ?2018 den beri evlıymış .

Siz olsanız karısına anlatırmıydınız?

• Anlatırdım

OY: 143 71,1%
  • Anlatmazdım

OY: 58 28,9%

• Ankete Katılan
    201
Siz o eşin yerinde olmanız..
Duymak mi isterdiniz yoksa ayakta uyutulmak mi

Zaten sizi kandırmış s....fsiz

Valla bence konu sahibi hızını alamamış. Bu kesinlikle eski konunun devamı hala intikam alma peşinde ama kötülük isteyen kötülük bulur. Bence o adamı hala arayarak ve tehdit ederek ulaşıyor ama karısına söyleyemediği için içi yanıp Burda bizden akıl istiyor...

Önceki konularınıza istinaden boşanma travması yaşadığınızı,kendi mutsuzluğunuza başkalarını da ortak etmeye çalıştığınızı görüyorum.
Evet adamın yaptığı ş...sizlik evet eşine de kesinlikle yazık böyle bir pislikle olmayi hak etmiyor ama sizin amacınız kadının gözünü açmak degil de sanki kadının canını yakmak...
Alt metinde bu var net olarak

Hala aynı adam.. Bırakır mısın artk şu adamın peşini. Niye bu kadar takıntı yaptn Allah aşkına.. Herkes hayatına dönmüş sen de artr hayatına bakıp kendine bir uğraşlar bulup.meşgul olup psikoyojik destek alır mısın ? Gerçekten bu takıntına üzülüyorum ne yapıyorsan kendine yapıyorsun

Bu adam daha önce konu açtığın adam bence.

Konuyu değiştirerek yazmışsin.

Sen kadına söyledin ama o evlendi ya yediremiyorsun bunu.

Artık bir yerden sonra kötülüğe giriyor senin ki.

O adam sucluydu ama aranızda adı konmuş birşey yoktu zaten. Çağırınca gidiyor görüşüyordun.

Sen mutsuzsun diye insanları sürekli rahatsız etme, mutsuz etmeye çalışma hakkın yok.

Kendine gelmelisin.

Ben Karısının yerinden olsam duymak ısterdim ya boynuzlarım arşa değmiş bir şekilde elalem benimle dalga geçerken yaşamak istemezdim. Rezalet.

Hiç bir şey .Bugun ogrendım. .Ne yapmalıyım dıye dusunuorum

Siz zaten intikam için eşine söylememişmiydiniz? Eski konunuzu çok iyi hatırlıyorum. Kaç ay geçti hala bu adamımı düşünüyosunuz. Adamın ne mal olduğu belli nişanlıyken aldatan evliyken aldatmaz mı. Eşini sizle aldatmış işte bunu zaten biliyodunuz. Sonradan evlendiklerini öğrenmediniz mi? Anlamadım siz neden bu adamı bırakıp yolunuza bakmıyorsunuz hala?

Aynı kısı deıl hanımefendı

bana aynı kişi gibi geldi kusura bakmayın olay çok benziyor ailem istemiyor filan demişti o da. Ki zaten siz bu olayı bi kez tecrübe ettiniz ne oldu? Kendiniz daha çok üzülmediniz mi? Boşverin yahu 2 yıl önce olmuş. Ayrıca hala bana aynı adam gibi geliyor bu kadar benzer olayların üst üste bu kadar kısa sürede yaşanması tuhaf
kendinize bunu yapmayın lütfen bırakın ne hali varsa görsün kurtuldum diyeceğinize uğraşıyorsunuz

Gel de sinirlenme sabah sabah .
Sizi ve karısını kandırmanın bedelini ödemeli. Karısı bilmeli diye dusununelerdenim.
En azından bu huyu devam edip başka masumların cani yanmasın

Ne yalan söyleyeyim daha önceki konunda tepki aldığın için aynı olayı değiştirip yazdığını düşünüyorum. Her şey çok benzer, sadece o olayda adam evli değildi. Sana umut vermeden canı sıkıldıkça seninle görüşüyor sonra birden ben nişanlanacağım deyip başkasına gidiyor ve nişanlanıp evleniyordu. Ya aynı olayı değiştirip evli diye yazdın ya da sürekli yanlış kişilerle benzer yanlış ilişkiler içine giriyorsun. Önceki konunda çok üzerine gelmiştim. Bu sefer öyle yapmayacağım. Bir psikolog olarak tavsiyem eğer almıyorsan psikolojik destek almaya başla. Sadece kendine ediyorsun

Kendi iyiliğim için anlatmazdım. Konuyu kapatır hayatıma bakardım. Bundan sonra kiminle görüştüğünüze dikkat edin. Adamın en azından medeni halini öğrenin.

Sana güveniyorum ama musmusuya güvenmiyorum katip

Aynı adamdan bahsetse tepki alacağını düşündüğü için konuyu değiştirdi bence.

Öyle olmasa bile adam 2 defa evliyim sonra değilim demiş. Evli olanlar saklarken bekâr hangi erkek evliyim der 2 defa ? İşine gelen cevaba inanmak istemiş.

Psikojik destek almalı konusuna katılıyorum kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…