Madem dostunuz, sırdasdiniz nişanlı ve evliyken neden görüşmeyi bıraktınız birden anlamadım?Bumu erkeklık.Ben evlendıgım zaman nısanlı oldugum zaman gorusmedım.
Hiç bir şey .Bugun ogrendım. .Ne yapmalıyım dıye dusunuorum
Aynı kısı deıl hanımefendıSiz zaten intikam için eşine söylememişmiydiniz? Eski konunuzu çok iyi hatırlıyorum. Kaç ay geçti hala bu adamımı düşünüyosunuz. Adamın ne mal olduğu belli nişanlıyken aldatan evliyken aldatmaz mı. Eşini sizle aldatmış işte bunu zaten biliyodunuz. Sonradan evlendiklerini öğrenmediniz mi? Anlamadım siz neden bu adamı bırakıp yolunuza bakmıyorsunuz hala?
Onun bana duyguları vardı benım yoktuMadem dostunuz, sırdasdiniz nişanlı ve evliyken neden görüşmeyi bıraktınız birden anlamadım?
Aynı kısı deıl hanımefendı
Ne yalan söyleyeyim daha önceki konunda tepki aldığın için aynı olayı değiştirip yazdığını düşünüyorum. Her şey çok benzer, sadece o olayda adam evli değildi. Sana umut vermeden canı sıkıldıkça seninle görüşüyor sonra birden ben nişanlanacağım deyip başkasına gidiyor ve nişanlanıp evleniyordu. Ya aynı olayı değiştirip evli diye yazdın ya da sürekli yanlış kişilerle benzer yanlış ilişkiler içine giriyorsun. Önceki konunda çok üzerine gelmiştim. Bu sefer öyle yapmayacağım. Bir psikolog olarak tavsiyem eğer almıyorsan psikolojik destek almaya başla. Sadece kendine ediyorsunAynı kısı deıl hanımefendı
Sana güveniyorum ama musmusuya güvenmiyorum katipDiğer konularındaki adamla aynı diyenler olmuş. Bence değil. Bence yani. Bana güvenin.
Musmusu, biraz erkeklere ara mı versen canım? Bi psikolojik yardım mı alsan? Karısına da söyleme, belki biliyor da susuyor. Bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?