Karısını Memnun Etmek İsterken Yalnız Kalan Adam

adam haklı

her türlü adam haklı.

sanki biz bazen istemeye istemeye iş yapmıyoruz. sonuçta laf mı söylemiş napmış adam. karısı istedi diye götürürüm demiş.

ottan *** sebeplere kavga aramaya yer aramayı bırakın.

+1

Gözünüzle görmüs gibi anlatmissiniz. O kisiler kavga ederken siz orda miydiniz? Ayrica bu tur kavgalarda iki tarafi da dinlemek gerek. Belki altinda farkli sebepler vardir cunku cok karsilastim kendi cevremde. Iki tarafta kendi hakli oldugu sekilde anlatir olayi...

Net erkek haklı.Isteksiz demiş olsa bile erkek haklı.Uzun zamandır hiç bir erkegi bu kadar haklı bulmamıştım kendisine allahtan sabır dilerim.

kadın da kocasına sonra hak verdi ama sonrasında da bu türden çok anlayışsız durumla karşılaşan adam, üstüne üstlük birçok kavgada darba maruz kalınca evi terk etti. şimdi kadın eve dönmesini bekliyor. kucağındaki çocuğuyla. mesajlar, geçmişi bırakalım demeler, ben hatamı anladım demeler ama adam elimizi kaldırmıyoruz diye dövemeyeceğimizden değil diyor, bu kadar kötüleşemediğimden diyerek çocuğumun ilerideki mutluluğu adına bu kararı aldım diyor. ikisi de çok yakın arkadaşım. ikisini de ben tanıştırdım. erkeğin haklı olduğu, kadının haklı olduğu olaylar da var ama dinlediğim birçok soruna bakılırsa adam biraz daha haklı.

kadın daha ne istiyor anlamadım yani. Adam Allah'ın kadına lütfu (tabii adam hep böyle anlayışlı ve dediği gibi kadını her zaman memnun ediyorsa)

O zaman kadinin psikolojik sorunlari olabilir. Bana hic normal gelmedi bu davranislar.

Nasıl yani kadın kocasını mi darp etmis

Şimdi dikkat ettim ,
adam sen gitmek istiyorsan seni götürüm demiş ( meali: ben gitmek istemiyorum çok istiyorsan ille öf tamam dır dır etme götürürüm)
Bunun üzerine kadın abimleri arayayım eğer gidecekse onlarla gideyim (meali: sana da iki adım yola gidelim demeye gelmiyor başıma kakacaksan abimi arayımda onlarla gideyim sana kalmadım)
Abiside gitmeyeceğini belirtince kadın dönüp kocasına ,gözün aydın istediğin oldu gitmiyorum işte diyor ,kocasıda yav tamam caz yapma götüreyim diye gıcık bir ifadeyle kadını dellendiriyor,ve sonrasında tipik karı koca inatlaşmasına dönüyor ,kadın gurur yapıp gitmek istemiyor;
Yoksa kadının gözün aydın demesinde mantık bulamadım,adam bence konu sahibi kendi tavırlarını örtbas ederek konuyu anlatmış arkadaşlar ,hak vermeyin boşuna ,birde inadından burada konu açmışki baaak ben haklıymışım diye eşine göstersin, ay böyle inat kadından daha tripli adamlarda var işte ,kadına geçmiş olsun!

Ben hala sizi ilgilendiren kısmı anlamadım. Kendi dertlerimiz bitti başkasının dertleri için mi konu açıyoruz artık

Adam hakli amma ve lakin orda biri bisey diyor oteki parlyor kisminda kim ne demis digeri nasil parlamis o da onemli. Yani kadin bi laf daha edince adam bir tokat atarak parladiysa. Adam artik haksizdir.

Ne yazdin yaa ama cok sacmaydi kabul et

Bu kadın bu adama ikramiyeden falan mı çıkmış ya insanı sinir hastası eder resmen kavga çıkartıp anasının evine gitmeye uğraşmış

Bu kadın sizmişsiniz gibi geldi bana.. çünkü adamın haklılığı gün gibi ortadayken sizce kim haklı diye sormak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…