- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Detay vermeden konuya girecegim bir kadın uyusturucu bagimlisi eş tarafindan surekli dayak ve hakarete maruz kaliyorsa herkes yaninda gibi gorunup yinede bisey yapamiyorsa bu kadin benden akil istediyse. Ona boşan demelimiyim ve bu boşanma surecinde gerek sahitlik gerekse psikolojik destek vermelimiyim ?
Yakınim olur ifşa olmamak icin yakınlık derecemi soylemek istemiyorum.
Bu kadin daha oncede bu tur konuda benden destek istedi oldumda herkesi karsima da aldim ama bosanmaktan vazgecti.
Not. Kadinin 1 de oglu var....
Bir kere denemişsin hala niye uğraşıyorsun ? Kendi istemedikten sonra boş yere ortaya çıkıp harmandalı oynamanın bir anlamı yokDetay vermeden konuya girecegim bir kadın uyusturucu bagimlisi eş tarafindan surekli dayak ve hakarete maruz kaliyorsa herkes yaninda gibi gorunup yinede bisey yapamiyorsa bu kadin benden akil istediyse. Ona boşan demelimiyim ve bu boşanma surecinde gerek sahitlik gerekse psikolojik destek vermelimiyim ?
Bu kadin daha oncede bu tur konuda benden destek istedi oldumda herkesi karsima da aldim ama bosanmaktan vazgecti.
Psikolojik destek almasını sağlayın,koşullarını tam olarak idrak edebilmesi için gerçekçi bakış açısı kazanması gerekiyor.
Boşan deseniz,ileride boşandığında zorluklar karşısında baş edemeyip size suçu yükleyebilir.daha öncesinde zaten boşanmaktan vazgeçmiş biri karşınızdaki,kişilik olarak güçlü değil,bu nedenle yardım alsın.
geri kalan konularda öncülük etmeyin,sorun teşkil edebilir
Size soyle boyle yapin diyemem vebalde almak varDetay vermeden konuya girecegim bir kadın uyusturucu bagimlisi eş tarafindan surekli dayak ve hakarete maruz kaliyorsa herkes yaninda gibi gorunup yinede bisey yapamiyorsa bu kadin benden akil istediyse. Ona boşan demelimiyim ve bu boşanma surecinde gerek sahitlik gerekse psikolojik destek vermelimiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?