- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Karışmayın zaten karışıcak bişey de yok ortada sizinle alakası olmayan bir durum
Karışırsanız olay size bir şekilde bağlanır ama karışmazsanız sıkıntı olmazAynen öyle ama iki taraf da bana anlatınca ve benim arkadaşım olunca olay bana bağlanmasın diye çekindim
Karışırsanız olay size bir şekilde bağlanır ama karışmazsanız sıkıntı olmaz
Aynen öyle ama iki taraf da bana anlatınca ve benim arkadaşım olunca olay bana bağlanmasın diye çekindim
İki tarafın sorunu, sizin aracı olmanızı istiyorlarsa söyleselerdi, "sen ona şumu iletir misin" derlerdi. Böyle birşey dememişler, o zaman en doğrusu işin dışında durmak.
Yetişkin, profesyonel insanlar. Yüzyğze gelip konuşup çözmelerini önerebilirsiniz sadece.
Ben bu konuya müdahil olmak istemiyorum diyin iki tarafa da en iyisi
Bana da arkadaşınızda sıkıntı var gibi geldi. Siz hiç karışmayın. Kendileri çözsünler problemlerini.
Böyle olacağını bilemezdiniz ki sonuçta. Siz arkadaşınıza iyilik yapmışsınız sadece. Bundan sonraki sürece dahil olmayın, hiç yorum bile yapmayın.Arkadaşımı severim ama şu ana kadar çalıştığı yerlerde çok uzun süre kalmamış ve bana sebep olarak hep karşı tarafı suçlamıştı. Hatta benim çalışma grubuma ilk geldiğinde neden sürekli oradan oraya atladığı sorulmuştu ve buna inanılmaz kızmıştı, bana gelip 'Biraz daha bu konuda üstüme gelirlerse valla buradan da giderim' demişti.
Biri en ufak hoşuna gitmeyen bir şey söylese bütün gün surat asıyor ve gelip bana anlatıyor, çok bunaldım gerçekten. Şimdi diyorum acaba vesile olmam da mı hataydı.
arkadasinizin size anlatmasi neyse de,
diger kisi neden size anlatiyor, o kismi anlamadim.
eger sizden iletisim problemini cozmenizi istiyorsa, bence yardimci olabilirsiniz.
tarafsiniz cunku siz de istemeseniz de,
eger sorun iletisim problemi kaynakli ise iki tarafi da bilgilendirebilirsiniz. bunda yanlis bir sey yok.
ancak elbette karismamayi da secebilirsiniz,
ancak bu durumda ikisini de bundan sonra dinlememeniz gerekir, ben bu konuya mudahil olmak istemiyorum diyebilirsiniz.
Ancak su asamada, iki tarafla da konusup, ben karismiyorum demek bana garip geldi, yanlis anlamazsaniz eger.
Şimdi şöyle anlatayım ben iki tarafla da konuşmadım, kendileri gelip anlattığında yalnızca dinledim ama kesinlikle iyi-kötü yorum yapmadım. Dinlememe gibi bir şansım yoktu biri arkadaşım diğeri ise benim aynı projede çalıştığım üstüm. Ben onlara gidip ne oldu diye sormadım, sormam da zaten.
Evet haklısınız, ben zaten laf taşımıyorum hiçbir şekilde ama birinden biri söze başlarken 'X sana anlattı mı bilmiyorum ama.... X ile konuştun mu bilmiyorum ama...' diye başlıyorlar, rahatsız oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?