• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karma karışık bir durum içerisindeyim yardım istiyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Annanedir dovebilir diye bir sey yok dovemez. Bence anneniz bakamiyor. Ben olsam asla baktirmam. Bakici isini bir daha dusunun biraz kissaniz masraflardan? Kv fikri de pek sicak gelmedi. En olmadi eve kamera yerlestirip takip edin.

Esinizin ofisi kendine aitmis musait bi alani varsa bi tane yardimci abla alin oraya bir de bu fikir geldi aklima.

Ya krese verin ya da eşini dinle bence
Annen cocuk bakimindan zerre anlamıyor bunda alınacak kızacak üzülecek birşey yok. Hele dayak mevzusu çikolata kek mevzusuna girmeyeyim.

Nasıl bir evlilik hayatınız var öyle. Yıllardır birlikte yaşamışsınız resmen. Aynı şehirde olup gündüz gelip gitse bakmak için neysede böyle nasıl karı koca hayatınız var. Allah sabır versin.

İkimizinde çalışması lazım ama o çocuklara yazık doğurup kendi hallerine bırakamazsınız büyüdükleri zaman nasıl yüzlerine bakacaksınız. İlgisiz büyüyorlar sanki. Ya işi bırakıp siz bakacaksınız yada bakıcı diyeceğim. O da olmaz diyorsunuz. Ama borç ödediğiniz her neyse ondan vazgeçeceksiniz böylece bakıcı parası çıkacak.

Yeniden anne getirmek bilemedim mantıklı değil. Kadının kocası hasta niye anlayışsız davranıyorsunuz. Ayrıyeten anneniz açık açık bakamıyor eşiniz laf söyledi diye hemen savunmaya geçmeyin görünen köy ortada.

kreşleri araştırın, bakıcı soruşturun, iki çocuk olduğu için indirimli kreş bulabilirsiniz belki, veya tanıdık bir yardımcı olabilir.

şu durumda gelen kişi kendi masraflarını kendi görmüyorsa ona da zaten baya para harcıyor olmalısınız, biraz daha fazla harcayıp daha düzenli hale gelebilirsiniz aile olarak diye düşünüyorum.

bilmeyenler için söylüyorum arkadaşlar 3 çocuk annesiyim.2 ci dogumum ikiz.Kendi memleketimizde ve Ankarada da çalıştıgım dönemde oğlum küçük iken annem baktı o 10 yaşında.Memlekete gittikten sonra annemin ihmalkarlıgına geldi ve o zaman 4 yaşındaki oğlum annemin evini yaktı :KK43: .Sonra İkizlerim doğduktan sonra Antalya ya yerleştim.Annem memlekette kaldı.İkizlerim dogunca da eşim kv leri çağırdı Ben o zaman doğum iznindeydim.6 ay kadar Kv benimle baktı ikizlerime aslında cocuklar büyüyene kadar kv bakacaktı Kayınbabam beyin felci geçirdi apar topar döndüler memlekete şimdi kısmen iyi kayınbabam.Bizde annemi getirdik eşimle 2 yaşına kadar beraber baktılar işi gücü bıraktı eşim.Şimdi bürosunu açtı kendi eşini yapıyor .Çocuklar 2 bucuk yaşında ve yine annem bakıyor.Annem sarı nokta hastası kolu platinli ve şişman kendini zor kaldırıyor.Eşim annemin cocuklara iyi bakmadıgını doyurmadıgını söylüyor nerdeyse bundan emin.Allah razı olsun elinden geleni yapıyor annem fakat çocuklara kahvaltı yaptırmak yerine kek çikolata verdiği oluyormuş.Bir defa da döverken yakalamış.(anneanne biz bile sabredemiyoruz olabilir) Güdü z aklımız cocuklarada kalıyor borçlarımız var ev kira bakıcı tutma imkanımız yok.Eşimde anne babasını çağırma kararı aldı (bende kızdım benim annem o istmiyorsan anneme yardımcı tut dedim)ev üstüne ev olmaz .Kv eşimle tartışırken araya girer küser gider vs.Kayınbabamda hasta zaten .Bir yandan da çocukların hayatı söz konusu birgün başlarına bişey gelirse diye içim içimi yİyor ahhh bu parasızlık :KK43: Ev işi de zaten akşam 3 yaşlı ve 2 cocukla beni bekliyor olacak.Ben sinirli bir insanım kafam allak bullak ne olur bir akıl verin.Ne yapacağımı şaşırdım.

Bakıcı tutma imkanım olsa zaten bu kadar düşünmezdim arkadaşlar.
benimde 2. ikiz oldu nerdeyse aldığım tüm parayı kreş bakıcıya harcadım ama ev ev üstünde nasıl böle anne kv evde rahat oldunuz aklım almadı evlilik hayatınızda kalmamış antalyada en son bakıcı yardımı bardı oraya başvurdunuzmu pilot il şuan orası ama bakıcı yada kreş düşünün kafanız rahatlar

3-4 saatliğine birini bulamazmısınız sizi zorlar mı maddi açıdan
Veya kahvaltılarını yemeklerini hazır bırakıp çıkın anneniz sadece ısıtıp yedirsin
Kahvaltıda arada kek yesinler ne olacak diyorum eğer muhtaçsanız idare etmeye çalışın
öyle yapıyorum genelde canım daha fazla hassas davranıcam artık

benimde 2. ikiz oldu nerdeyse aldığım tüm parayı kreş bakıcıya harcadım ama ev ev üstünde nasıl böle anne kv evde rahat oldunuz aklım almadı evlilik hayatınızda kalmamış antalyada en son bakıcı yardımı bardı oraya başvurdunuzmu pilot il şuan orası ama bakıcı yada kreş düşünün kafanız rahatlar
evet ama memurları kapsamıyor bakıcı parası canım

kreşleri araştırın, bakıcı soruşturun, iki çocuk olduğu için indirimli kreş bulabilirsiniz belki, veya tanıdık bir yardımcı olabilir.

şu durumda gelen kişi kendi masraflarını kendi görmüyorsa ona da zaten baya para harcıyor olmalısınız, biraz daha fazla harcayıp daha düzenli hale gelebilirsiniz aile olarak diye düşünüyorum.
canım eşime kalsa hem bedava bakıcı arıyor (annemi bulmuş)bide bunuyor kusura bakmasn.

Umarım şartları zorlar kreş bulursunuz.
Bulamazsaniz anneniz bakmasın. Zaten hastaymış Üstelik ikiz bebek çok zor Benim de var 11 aylıklar.

İnşaallah hayırlı bir çıkış yolu bulursunuz.zor bir durum.
inşallah canım amin allah o hasta dın ve çocuklar için bir yol göstersin

Nasıl bir evlilik hayatınız var öyle. Yıllardır birlikte yaşamışsınız resmen. Aynı şehirde olup gündüz gelip gitse bakmak için neysede böyle nasıl karı koca hayatınız var. Allah sabır versin.

İkimizinde çalışması lazım ama o çocuklara yazık doğurup kendi hallerine bırakamazsınız büyüdükleri zaman nasıl yüzlerine bakacaksınız. İlgisiz büyüyorlar sanki. Ya işi bırakıp siz bakacaksınız yada bakıcı diyeceğim. O da olmaz diyorsunuz. Ama borç ödediğiniz her neyse ondan vazgeçeceksiniz böylece bakıcı parası çıkacak.

Yeniden anne getirmek bilemedim mantıklı değil. Kadının kocası hasta niye anlayışsız davranıyorsunuz. Ayrıyeten anneniz açık açık bakamıyor eşiniz laf söyledi diye hemen savunmaya geçmeyin görünen köy ortada.
krei ödüyorum son 5 taksit daha sonra şartları zorlıycam.

Bakıcı tutma İmkanın yoksa çalışma bence. Benim de bebeğim var annem bakıyor, benden iyi bakıyor. Dövse valla yanına yaklaştırmam çocuğun. Annen hem hastaymış yorma artık kadını. Büyük oğlun da kadının evini yakmış zamanında dikkat edemiyor demek ki. Ne bileyim ben olsam telaşlanır bırakamazdım.

Annanedir dovebilir diye bir sey yok dovemez. Bence anneniz bakamiyor. Ben olsam asla baktirmam. Bakici isini bir daha dusunun biraz kissaniz masraflardan? Kv fikri de pek sicak gelmedi. En olmadi eve kamera yerlestirip takip edin.

Esinizin ofisi kendine aitmis musait bi alani varsa bi tane yardimci abla alin oraya bir de bu fikir geldi aklima.
eşim kendi bildiğini okuyan biirisi 5 taksitlik bir ödemeden sonra bakıcı fikrine sıcak bakmıyor ev alalım annem baksın diyor anlaşamadık bir türlü

Bakıcı tutma İmkanın yoksa çalışma bence. Benim de bebeğim var annem bakıyor, benden iyi bakıyor. Dövse valla yanına yaklaştırmam çocuğun. Annen hem hastaymış yorma artık kadını. Büyük oğlun da kadının evini yakmış zamanında dikkat edemiyor demek ki. Ne bileyim ben olsam telaşlanır bırakamazdım.
memurum cnm özel iş olsa kendim bakardım zaten.ya da borç bitsin yarım gün çalışma işinü düşünürüm artık

memurum cnm özel iş olsa kendim bakardım zaten.ya da borç bitsin yarım gün çalışma işinü düşünürüm artık
Orta halli bir kreşe ver. Çok pahalı olmayan bir yer vardır mutlaka. Bizim bir öğretmen arkadaş 250 liraya kreşe yolluyor haftanın 3 günü. Yani ne bileyim hem borç var diyorsun, hem çocuk yapmışsınız tekrar. Eşin ev alalım diyormuş. Ev alma gücü var ama çocuklara verdiği para mı batıyor? Demek ki cebren ve hile ile istediğini yaptıracaksın bu durumda. O olmaz, bu olmaz diyormuş eşin. Eee herkes onun ve çocuklarının hizmetçisi mi? İnsan ne için çalışıyor bir yaştan sonra? Çocuklar için. Çocuklar rahat edemeyecekse ne anladım o kalkınmadan, paradan, evden.

Orta halli bir kreşe ver. Çok pahalı olmayan bir yer vardır mutlaka. Bizim bir öğretmen arkadaş 250 liraya kreşe yolluyor haftanın 3 günü. Yani ne bileyim hem borç var diyorsun, hem çocuk yapmışsınız tekrar. Eşin ev alalım diyormuş. Ev alma gücü var ama çocuklara verdiği para mı batıyor? Demek ki cebren ve hile ile istediğini yaptıracaksın bu durumda. O olmaz, bu olmaz diyormuş eşin. Eee herkes onun ve çocuklarının hizmetçisi mi?
ite esas sorun eşim oldugundan çözümü de o bulmalı hem karnım doysun hem pastam dursun misali bende dail herkesi parmağında oynatıyor.

Çok bencilsiniz
Çoğul kullandım ama lafım size eşinize değil

Anneniz bakamıyor ama sizin anneniz ya sorun etmiyorsunuz
Kv bakamasa ıkı tokat atsa bagırsa aynı tavrı gösterecek misiniz ?
Hiç sanmıyorum çünkü siz kavga ederken araya girip küsüyor gidiyor diye çocuklarınızı bile ihmal ederek evde istemiyorsunuz
Bir de çocuklarınıza bagırsa ne olur düşünemiyorum

Çocukların menfaatini düşünerek karar vermenizi dilerim

ite esas sorun eşim oldugundan çözümü de o bulmalı hem karnım doysun hem pastam dursun misali bende dail herkesi parmağında oynatıyor.
Valla benim çocuğumun rahatı yerine parayı pulu düşünen adamı boşarım ben. Ne diye evli kalayım? Aileye, çocuğa faydası yok adamın. Boşar, Kendi maaşımla çatır çatır bakarım çocuğuma. Ama O yöntem de sana gelmez.

Back
X