Umudunu kırmak istemiyorum ama, eşinizde yok ki pişmanlık, yaptıklarını umursamayan, kendinden utanmayan adam değişmez. Eliyle vurmayı bırakır, diliyle döver. An gelir yine vurur ve siz başa dönersiniz. Şu halde bile siz "Nasıl düzelir daha, soğukluğum nasıl geçer" çabasındasınız. E ısınmanız için bir şey yapan yok ki. Hatalı, suçlu taraf niçin paşa gibi koltuğunda hala? Gayret, telafi, suçlu taraftan gelmedikçe, siz anca kendinizi daha da ezmesi için paspas gibi serer durursunuz. Boşa kürek çekiyorsunuz, canınıza, emeğinize yazık.

Canım ciddiye alınacak insan var alınmayacak insan var. Eşin bile olsa çok ciddiye alma her agzindan cikani dinleme derim. Boş konuşuyor adam sen de kafana takıyorsun. Cidden değmez.

Konuşsun al eline kitap oku.
Hee duymadım kitap okuyorum da de ilgilenme.

Niye dinlemiyorsun derse de boş lakirdilarla guzel beynimi yoramam de çatlasin.

Senin sorunun bu adamı fazla dinlemek fazla önemsemek..

Yorgunsam yorgundurum. Ne zaman sevismek istersem o zamann sevisirim. Esiminde bir tepkisi olmaZ. Neticede iki kisilik bir aksiyon birinin gonlu yoksa yoktur.Son soru bana abest geldi.

Yorgunsam yorgundurum. Ne zaman sevismek istersem o zamann sevisirim. Esiminde bir tepkisi olmaZ. Neticede iki kisilik bir aksiyon birinin gonlu yoksa yoktur.Son soru bana abest geldi.
Hayır normal olan bu . Sadece ben mi yanlış düşünüyorum diye sordu.

Allah yardımcın olsun kardeş

o soru şu nedenle sorulmuş belli
eşi kendisi istemediği zaman vajinismus diye şiddet uygulamış acaba adamı aklayacak bir yorum çıkar mı bir de eşimi oradan güzelleyeyim
yoksa bu leş gibi kişilikle evlilik nasıl devam eder konu sahibi kendini avutacak cümle arıyor

Alakası yok .
Aklayip paklayip güzelleştirmek isteyen biri olsaydim burda onu süslü cümlelerle ay şöyle böyle demesini bilirdim burdaki bir çok kadın gibi.
Ayrıca o evliliğimin ilk ayıydi ayrıldım sonrasında bir araya geldikten sonra şiddet görmedim.
Vajinismusu yeneli uzun zaman oldu ama daha yeni rahat ilişki yaşamaya başladım
Zaten her an istesemde istesekte insanalr gibi istedigimiz zaman pat diye ilişki olmuyordu bu yüzden sordum bilip bilmeden yorum yapmayın hanımefendi bilenmiş şekilde.

Güler yüze tatlı dile devam edin.ailesi size ne yaparsa yapsın onu yansitmayin seviyormuş gibi yapın.Alttan alttan sinsice işi götürün derim ben.mesela kv 'nin söylediği şeyleri sanki siz uzulmemissiniz gibi güzelce "ya annem de böyle dedi ama acaba neden dedi bi derdi mi varki" falan gibi sanki siz uzulmediniz gibi ona kinlendirin.esinizin davranışlarından çok hoşnutmuş gibi sık sık teşekkür edin mesela "hayatım onu oraya koymamami söylediğin için teşekkür ederim benim gözümden kaçmış sen hakliymissin" vs. İşi sinsice yürütün. "Bu ay senin memlekete mı gitsek özledim" deyip gittiğinizde de onu biktiracak şeyleri gozlemleyip yine sinsice sanki esinize uzuluyormus gibi söyleyin kinlendirin.yani işi sinsilikle çözün bence.tabi boşanmak istemiyorsanız.

Son soruya gelirsek;evet ben eşim ne zaman isterse birlikte oluyorum çünkü bende istiyorum.Ama siz istemiyorsanız da (tekrar söylüyorum boşanma seçeneğini dusunmuyorsanız) kendinizi zorlayın.biliyorum çok acı birşey ama kadınlığınızla onu elinize almayı deneyin.

Not:ben olsam bu kadar sorunlu bir evliliği devam ettirmezdim.Ama madem devam ettiriyorsunuz yapılacaklar bunlar diye düşünüyorum.

Bunlara sen müsaade ediyorsun
Yahu anladık gelecek kaygin var
Ama giden yine senden gidiyor.
Hayır nasıl katlanitorsun anlamıyorum ki...
Gerçi bağımlılık seninki
Sanki hamile kalmayı bekliyorsun
Çocuğum için ayrılamıyor un, babasını tanisin filan...

Beceriyorda yahu...

Alakası yok .
Aklayip paklayip güzelleştirmek isteyen biri olsaydim burda onu süslü cümlelerle ay şöyle böyle demesini bilirdim burdaki bir çok kadın gibi.
Ayrıca o evliliğimin ilk ayıydi ayrıldım sonrasında bir araya geldikten sonra şiddet görmedim.
Vajinismusu yeneli uzun zaman oldu ama daha yeni rahat ilişki yaşamaya başladım
Zaten her an istesemde istesekte insanalr gibi istedigimiz zaman pat diye ilişki olmuyordu bu yüzden sordum bilip bilmeden yorum yapmayın hanımefendi bilenmiş şekilde.

Beceriyorda yahu...
Bakınız cevap verdim baska bir üyeye. Öyle bir beklentim yok inanın.

Konuna ilk yorum yaptigimda eski konularini okumamistim ve ne yasadigina dair hicbir fikrim yoktu acikcasi. Ama su mesajini gordum demin. Bir sendrom var Stockholm sendromu deniyor. Kurbanin katile sempati duymasi. Sanirim senin sorunun bu. Yoksa baban kanserken seni babana gondermeyen.hakkinda dedikodu yapan. Sevismiyorsun diye seni doven biri icin seviyorum diyebilmenin mantikli bir aciklamasi yok. Bir an once psikolojik destek almani oneririm. Cunku ben boyle bir adamla birak sevismeyi yuzune bile bakamazdim tiksinmeden..

Allah'ım böyle hayat mı olur.

Buradan duymak istediğin itici güç cümleleri. Şöyle yap bu taktiği geliştri falan.. O kocaya değmez bunu sen de biliyorsun, düzenini bozmak zor geliyor ama yerinde olsam benimle anası yüzünden 6 ay konuşmayacak adamı boşardım net. Ömrünü çürütmeye devam et, ileride bu güne dönmek için her şeyini verecek duruma geleceksin.

Allah kocana vicdan, eşin kıymetini bilme duygusu versin inşallah diye dua edeyim sana. Çok samimi yazıyorum mutsuz olmayı hak etmiyorsun inşallah mutlu olursun kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…