karmakarışığım

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
slm hanımlar çok karışığım biraz dertleşmek istiyorum sizlerle belki bazı şeyleri farklı görmeme yardımcı olursunuz eşimle çok kavgalı barışık evlendik tanışma nişan o süreçte hep kayınvalide çok arabulucu ve ısrarcı oldu sorun ettiğim ne varsa çözüm buldu bu iş olsun diye elinden geleni yaptı çok hırslı ve kıskanç. biridir ev meselesi vardı biz daha bişey demeden kendi başta dedi ki arsamız var ev yapılacak birin size vereceğiz bunu bile kfaya takmıştı o derece ısrarcı olmuştu evlendik bikaç yıl spnra ev yapıldı benim çocuğum oldu zaten çocuktan sonra kayınvalide çok değişti çok soğuk mesafeli kıskanç olmaya başladı neyse bizde o ara evlendik arba taksi di ödedik sonrada hala bekliyoruz kaynana bişey diyecek ev ile ilgili sonra kaynana evi üzerine yaptı bide yarım verdiler ama çok az para eden bi yer daha para ortada yok
birgünde ben işte dedim ki kiramızda arrtı iyce artık bi ev alsak falan napayım satılmadı yarı daire kredi çekin alın dedi ben nişanlyken bu iş olsun diye ok dar dil döken oyunlar yapan herşeye tamam diyen kaynana şimdi geri vites yapıyor çok üzülüyorum onların yüzünden hayata hep geçkaldım herşeyi ertledim hep eşimle gelgitli bi lişikim var eşim iyi biri ben iyi olduğumda bana karşı dahada iyi olan biri ama ailesine karşı çok pasif çok artık sıkıldım sanki param maaşım herşey boşa gidiyor bana o kadar sözler verildi şimdi salak gibi hissediyorum hepsiyle aram limoni ev meslesinden değil ama iş işten geçince hepsi değşişti bi mutlu değilim sürekli kaygı huzursuzum

Baştan hata üçüncü kişinin lafı ile sorunlu ilişkiyi evliliğe taşımak. Kayınvalide ev vereceğim dediyse oğlunun sorması lazım neden vermediğini. Artik vermek istemiyorsa yapacak birşey yok. Kendi yolunuzu çizin. Hayatınızın akışı için onlari sorumlu tutuyorsunuz, ama biz çoğu zaman en büyük kötülüğü kendimize yapıyoruz

Evi vericem diyince garanti mi sandınız? Vermek zorunda değil zaten, diğer konular da da sizin ikna olasınız varmış bence o zamanlar.

farkındayım en büyük kötlüğü ben yaptım kendime kendimi yemelerimde bu yüzden

şu yazdığınız şeyi baştan bi okuyun yabancı gözüyle.

Şuan hayatınızdan memnun değilsiniz ve bunun faturasını kayınvalidenize kesiyorsunuz.

Evet verdiği sözde dursa güzel olurdu ama şuan yapabileceğiniz birşey yok. Bunun için üzülüp mutsuz olacağınıza önünüze bakın, kendi hayatınız kendi kararlarınız olsun.

İnsan kendi kararlarının sonucunu yaşıyor kimseyi suçlamayın bu konuda.

Smdi sni acaip gomerler burda kaynanadan para alacaksın dıye ama ben sana hak verıyorm sonucta yapıyorsa evladına yapıyor sana söz vermis okdr smdi caymak nye ? Buyuk haksızlık

Kimseye karşı beklenti içine girmezseniz daha mutlu huzurlu olursunuz inanın, karı koca destekle bişeyler yapmak hem size iyi gelir hem başkalarının çenesini kapatır ...

maaşım boşa gidiyor gibi demişsin, kendinize harcadığınız halde...bedava mal mülk istiyorsunuz, kaynanız kendisine aldıysa bile yarın öbür gün yine size kalıcak...ayrıca kayınvalide çocuktan sonra değil, sizin davranış şeklinizden değişmiştir..
kadın nişanınız bozulmasın diye çaba sarfetmiş, şimdi bu bile suç olmuş...kızacaksanız kendinize kızın bence, kendi kararlarımı, kendim alamamışım diye...ayıca ev felan değilde,içinizde mutsuz biri gibi geldiniz bana...

Gaygana ile sorun var anladık ama eşiniz normal gibi.
Ayrıca onların arsası onların parası vs. sizi ilgilendirmez, ha söz vermiş tutmamışlardır o kendi bilecekleri iş.
Siz tuzsuz aşım dertsiz başım deyip kocanızla iyi olacaksınız başka çareniz yok.

Verilen sözler tutulmamış,insanların tavırları değişmiş,onu bunu boşverin.
Eşinle iyiysen gerisi önemli değil.
Kapat kapını,herkesle mesafeli ol,eşinle evladınla hayatını yaşa.

Oo bunu kafanıza mı taktınız nişan evresinde kayın pederin çocuklara ev alırız, dedesi meyve bahçesi bağışladı benim oğluma diyordu. Nişan arefesinde bizi dolandırıp ortadan kayboldu ulaşamadım, dedesi birşey de bağışlamamış hepsi yalanmış boşansa mıydım? Hayata bir sıfır yenik başladım mı deseydim? Kimsenin parasına pulun itibar edip evlenmiyoruz. Kocanız pasif ise bu olumsuz birşey ama ev vermemiş diye kendimi kötü hissediyorum demek ne demek saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…