karmakarışığım

Bazen planlar tutmaz,demek ki artik ev mev vermek istemiyor kadin. Siz de ona gore yolunuzu cizin,hesap sormayin zaten size dusmez. Cok merak ediyorsa oglu sorsun neden vermedigini

siz nerden biliyorsunuz benim davranılşlarımdan dolayı değiştiğini

Konuyu okuyup aklına Müge Anlıda ki mehir davası gelenler?
betül sen misin yoksa konuyu yazan?

kaç yıldır kira ödediğim ve hiçbir şey yapamadığım için öyle dedim

şimdi ev almaya kalksak şuan çok uçuk ev fiyatları o zamanki ifyatlar ile şimdi çok farklı

tabi kesinlikle ben sormam oğlu görsünü ikiyüzlüğü
İkiyuzluluk olmayabilir
Artik vermek istemiyor da olabilir. Benim de bir oglum var,ileride ne gelin ne de baska birisi onemli degil,ben oglumun davranislarina bakarim. Ne kadar ne yapiyor oglum ona bakarim. Evini,evliligini nasil idare ediyor mesela,pisirik mi,aptal mi ona bakarim. Ogluma ev vermek zorunda degilim,verirsem benim yuce gonullulugumden yani. Oglumun davranislari,secimleri,bakis acisi hosuma gitmezse asla vermem. Sizinle alakali olmayabilir kvnizin davranislarinin degismesi, belki derdi ogluyladir,oglunu begenmemistir ondan vermiyordur

kaç yıldır kira ödediğim ve hiçbir şey yapamadığım için öyle dedim
Ama herkes maas aliyor ve kirasini oduyor,gecimini sagliyor. Bu hepimizin gorevi neden size fuzuli masraf gibi geliyor mesela? Belki de kadin boyle dusundugunuzu gordugu icin vermiyordur olabilir yani

oğluyla bal kaymaklar bi görseniz ona mal tatlı geldi

Canım bizede kaynvalidemler diyor yapılan evleri arsaları vs var size ev alıcaz diye. Ama ben nedense çok rahatsız oluyorum onu dediklerinde bile. Kendimiz çalışmadan emek vermeden biseye hazır olarak konma düşüncesi bile rahatsız ediyor beni. Arada mutfak icin biseyler aliyolar onda bile istemeyerek kabul ediyorum kiziyolar bana biz evladimiza getiriyoruz yabanci degiliz bi anlayamadin sunu kendini geri tutma diye. Yani bence kv ev verecek diye Ona bel bağlamamak lazım kimse kimseye bisey vermek zorunda değil.

Bu tarz konular yeni evleneceklere ibret olsun. Öncelikle mevcut sorunları çözmeden evlenmeyin. Sonra, size çok iyi görünüyorlar, melek gibiler diye daha insanları tanımadan etmeden hemen evliliğe karar vermeyin. En az 1 yıl nişanlı kalın. Baktınız nişan döneminde problemleri çözemiyorsunuz ve kötüye gidiyor evlenmeyin. Çünkü evlendikten sonra insanlar düzelmez, tam tersi belirli oranda kötüye giderler. Herkes kötü olur demiyorum sadece artık evlenildiği ve olayın bir cazibesi kalmadığı için insanların asıl yüzlerini görmeye başlarsınız...

Konu sahibi, kv'lerin tek kuruşu olmadan dağ gibi bir borçla evleniyoruz. Bana takacagi takilari bile ogluna aldirdi. Zaten sonradan bir sekilde yuzumuze vuracaklarina hic yardim etmesinler daha iyi. Ben esimle mutlu olayim da....
Diyeceklerim bu kadar

Ha bir de mümkün mertebe kv'den coooook uzak oturacaksin.

taktığın konu bumu şimdi kaç yaşındasın bilmiyorum ama her evlilikte başta böyle oluyor sen onların verdiği söze bakma kaynanan söz vermiş ama sözünde durmamış insan başına neler geliyor benim olduğum durum daha kötü çaresizim kaynanamda bana neler etti ama şimdi onun dairesinin kirasını ben alıyorum bazen herşey değişebiliyor mesafeli ol ama iyi niyetle yaklaş ev diye tutturma eşin düşünsün bunları sen değil kirada artış olmuş sanane eşin düşünsün zorlanıyorsa ailesine söyler sen bunları düşünüp eşine negatif elektirk verip başının etini yersen senden soğar sana diyim 10 yıllık evli olarak söyliyim

yani tatlım ben anlatsam oturur ağlarsın o zaman
evlendiğimde kendim 15 bin lira harcadım çeyizime benim almadığım geri kalan eşyalar hep borçla alındı evimin mobilyalarını ödediler toplamda 6 bin lira o da ki 2 sene önce evlendim en ucuzunu aldım bana 10 bin liralık bilezik yapıldı bi de bu kadar. Ki bilezikleri düğünün ertesi günü sattık. Evi vardı eşimin kaynanaın altında ma bakımsız bi kiracısı vardı ben ilk 1 yıl oturmadım orda kirayı bile vermediler ben birsrü kira ödediğimle kaldım. Şimdi o evdeyim eve 50 bin lira harcadım bi çivi bile çakmadılar üstüne araba aldım eşimle köpek gibi çalışıyoruz sabah akşam lafın tam anlamıyla ama ben bir gün bile sorun etmedim niye yapmadılar etmediler bırak evi gelinliğimi sabahlığıma kadar eşimle aldık ve eşim tek çocukları kime anlatsam şaşıp kalıyor

yani diyeceğim boşver bunları ev mi istiyorsun eşinle çalış al kimseden hiçbişey beklmezsen daha güçlü olursun ve kimse karşına geçip şunu yaptık bilmem ne diyemez aksine mahcup olrlar

eşinle geçinmeye bak bunları evliliğine yansıtıp kaynanayı daha çok sevindirme

Kendi annesinin, babasının, sevgilisinin ısrarı ile evlenen çok duydum ama kayınvalide adayının ısrarı ile, üstelik maddi vaadlerine bakıp evlenen daha önce hiç duymamıştım :/
Olan adama olmuş yazık...
Bari bir iyilik yapın ve ayrılında adamcağız kendisine maddiyat peşinde olmayan bir eş bulsun. O sevgili maaşınızda size kalmış olur. Hem belki ilerde daha zengin bir kaynana bulursunuz belli mi olur... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…