siz nerden biliyorsunuz benim davranılşlarımdan dolayı değiştiğinimaaşım boşa gidiyor gibi demişsin, kendinize harcadığınız halde...bedava mal mülk istiyorsunuz, kaynanız kendisine aldıysa bile yarın öbür gün yine size kalıcak...ayrıca kayınvalide çocuktan sonra değil, sizin davranış şeklinizden değişmiştir..
kadın nişanınız bozulmasın diye çaba sarfetmiş, şimdi bu bile suç olmuş...kızacaksanız kendinize kızın bence, kendi kararlarımı, kendim alamamışım diye...ayıca ev felan değilde,içinizde mutsuz biri gibi geldiniz bana...
tabi kesinlikle ben sormam oğlu görsünü ikiyüzlüğüBazen planlar tutmaz,demek ki artik ev mev vermek istemiyor kadin. Siz de ona gore yolunuzu cizin,hesap sormayin zaten size dusmez. Cok merak ediyorsa oglu sorsun neden vermedigini
çok komiksiniz ya aynı şey mi tövbe tövbeKonuyu okuyup aklına Müge Anlıda ki mehir davası gelenler?
betül sen misin yoksa konuyu yazan?
kaç yıldır kira ödediğim ve hiçbir şey yapamadığım için öyle dedimmaaşım boşa gidiyor gibi demişsin, kendinize harcadığınız halde...bedava mal mülk istiyorsunuz, kaynanız kendisine aldıysa bile yarın öbür gün yine size kalıcak...ayrıca kayınvalide çocuktan sonra değil, sizin davranış şeklinizden değişmiştir..
kadın nişanınız bozulmasın diye çaba sarfetmiş, şimdi bu bile suç olmuş...kızacaksanız kendinize kızın bence, kendi kararlarımı, kendim alamamışım diye...ayıca ev felan değilde,içinizde mutsuz biri gibi geldiniz bana...
İkiyuzluluk olmayabilirtabi kesinlikle ben sormam oğlu görsünü ikiyüzlüğü
Ama herkes maas aliyor ve kirasini oduyor,gecimini sagliyor. Bu hepimizin gorevi neden size fuzuli masraf gibi geliyor mesela? Belki de kadin boyle dusundugunuzu gordugu icin vermiyordur olabilir yanikaç yıldır kira ödediğim ve hiçbir şey yapamadığım için öyle dedim
oğluyla bal kaymaklar bi görseniz ona mal tatlı geldiİkiyuzluluk olmayabilir
Artik vermek istemiyor da olabilir. Benim de bir oglum var,ileride ne gelin ne de baska birisi onemli degil,ben oglumun davranislarina bakarim. Ne kadar ne yapiyor oglum ona bakarim. Evini,evliligini nasil idare ediyor mesela,pisirik mi,aptal mi ona bakarim. Ogluma ev vermek zorunda degilim,verirsem benim yuce gonullulugumden yani. Oglumun davranislari,secimleri,bakis acisi hosuma gitmezse asla vermem. Sizinle alakali olmayabilir kvnizin davranislarinin degismesi, belki derdi ogluyladir,oglunu begenmemistir ondan vermiyordur
Mal da tatli gelebilir sonucta herkesin mali kendine tatli. Siz de mal edinince goreceksiniz, kimselere veresiniz gelmeyecekoğluyla bal kaymaklar bi görseniz ona mal tatlı geldi
slm hanımlar çok karışığım biraz dertleşmek istiyorum sizlerle belki bazı şeyleri farklı görmeme yardımcı olursunuz eşimle çok kavgalı barışık evlendik tanışma nişan o süreçte hep kayınvalide çok arabulucu ve ısrarcı oldu sorun ettiğim ne varsa çözüm buldu bu iş olsun diye elinden geleni yaptı çok hırslı ve kıskanç. biridir ev meselesi vardı biz daha bişey demeden kendi başta dedi ki arsamız var ev yapılacak birin size vereceğiz bunu bile kfaya takmıştı o derece ısrarcı olmuştu evlendik bikaç yıl spnra ev yapıldı benim çocuğum oldu zaten çocuktan sonra kayınvalide çok değişti çok soğuk mesafeli kıskanç olmaya başladı neyse bizde o ara evlendik arba taksi di ödedik sonrada hala bekliyoruz kaynana bişey diyecek ev ile ilgili sonra kaynana evi üzerine yaptı bide yarım verdiler ama çok az para eden bi yer daha para ortada yok
birgünde ben işte dedim ki kiramızda arrtı iyce artık bi ev alsak falan napayım satılmadı yarı daire kredi çekin alın dedi ben nişanlyken bu iş olsun diye ok dar dil döken oyunlar yapan herşeye tamam diyen kaynana şimdi geri vites yapıyor çok üzülüyorum onların yüzünden hayata hep geçkaldım herşeyi ertledim hep eşimle gelgitli bi lişikim var eşim iyi biri ben iyi olduğumda bana karşı dahada iyi olan biri ama ailesine karşı çok pasif çok artık sıkıldım sanki param maaşım herşey boşa gidiyor bana o kadar sözler verildi şimdi salak gibi hissediyorum hepsiyle aram limoni ev meslesinden değil ama iş işten geçince hepsi değşişti bi mutlu değilim sürekli kaygı huzursuzum
taktığın konu bumu şimdi kaç yaşındasın bilmiyorum ama her evlilikte başta böyle oluyor sen onların verdiği söze bakma kaynanan söz vermiş ama sözünde durmamış insan başına neler geliyor benim olduğum durum daha kötü çaresizim kaynanamda bana neler etti ama şimdi onun dairesinin kirasını ben alıyorum bazen herşey değişebiliyor mesafeli ol ama iyi niyetle yaklaş ev diye tutturma eşin düşünsün bunları sen değil kirada artış olmuş sanane eşin düşünsün zorlanıyorsa ailesine söyler sen bunları düşünüp eşine negatif elektirk verip başının etini yersen senden soğar sana diyim 10 yıllık evli olarak söyliyimslm hanımlar çok karışığım biraz dertleşmek istiyorum sizlerle belki bazı şeyleri farklı görmeme yardımcı olursunuz eşimle çok kavgalı barışık evlendik tanışma nişan o süreçte hep kayınvalide çok arabulucu ve ısrarcı oldu sorun ettiğim ne varsa çözüm buldu bu iş olsun diye elinden geleni yaptı çok hırslı ve kıskanç. biridir ev meselesi vardı biz daha bişey demeden kendi başta dedi ki arsamız var ev yapılacak birin size vereceğiz bunu bile kfaya takmıştı o derece ısrarcı olmuştu evlendik bikaç yıl spnra ev yapıldı benim çocuğum oldu zaten çocuktan sonra kayınvalide çok değişti çok soğuk mesafeli kıskanç olmaya başladı neyse bizde o ara evlendik arba taksi di ödedik sonrada hala bekliyoruz kaynana bişey diyecek ev ile ilgili sonra kaynana evi üzerine yaptı bide yarım verdiler ama çok az para eden bi yer daha para ortada yok
birgünde ben işte dedim ki kiramızda arrtı iyce artık bi ev alsak falan napayım satılmadı yarı daire kredi çekin alın dedi ben nişanlyken bu iş olsun diye ok dar dil döken oyunlar yapan herşeye tamam diyen kaynana şimdi geri vites yapıyor çok üzülüyorum onların yüzünden hayata hep geçkaldım herşeyi ertledim hep eşimle gelgitli bi lişikim var eşim iyi biri ben iyi olduğumda bana karşı dahada iyi olan biri ama ailesine karşı çok pasif çok artık sıkıldım sanki param maaşım herşey boşa gidiyor bana o kadar sözler verildi şimdi salak gibi hissediyorum hepsiyle aram limoni ev meslesinden değil ama iş işten geçince hepsi değşişti bi mutlu değilim sürekli kaygı huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?