para hesabı yapılan ilişkilerde malesef mutlu sona erilmiyor..
Mesela, karşındaki gerçekten işinde gücünde olsa maddi durumu sürekli dillendirmese, seninde ozaman iphone plus almaktan vazgeçmen lazımdı.. Senin paran, benim paramdan ziyade bizim paramız olması gerekiyordu..
Her şeye de "abimler de öyle yapmış" diye cevap vermesi de çok hoş yani. Referansı mükemmel abisi.
Dokuz kadın yolda, hazırlan bence bacım.
bende telefona çok para vermeye karşıyım. evet bencede parana güveniyor ama bu devirde eşinin parasına çalışmasına güvenmeyecek insan çok az (benim eşimde dahil) çünkü hayat şartları zor. bende düğün değil nikah yaptım benim eşimde eğlenceye yok mok dedi ama benı kırmadı sonra bi mekan tuttuk gittik konuştuk kişi bası 50 tl herkes kendi ödedi ki çağırırken sölüyosun zaten isteyen geliyor çokta güzel eğlendik. erkek öyle ay olurmu ayıptır misafire ödetilirmi ama napalım yeni evliyiz para lazım artık herkes bu şekilde yapıyor. ama seninki biraz katı gibi geldi bana
aynen bide tarih olsa ortada tamam. tarih veremem diyor. ya bide şu eşyada ortak ödemede inanın çok problşem çıkıyo bırakın adette ne varsa herkes alacağını alsıan :)
Bu iş patlar bence.
Ailenin ahlak anlayışı çarpık yenge 9 kumayla övünüyor, abi zaten bomba. Bu insanlardan soğumadın mı?
Sevgilin zaten garip bir cins, bence sen arayı yavaştan aç.
çok iyi düşünmelisin evlilik zor ve ailede çok önemli devamlı o ailesiylede muatap olacaksın
3 aylık evliyim benimkide öyle diyordu ama öyle olmuyor. illaki içlerinde oluyorsun helede oturacağınız yere yakınsadedim canım onu da dedim ama işte onlarla mı evleneceksin sen benimle yaşayacaksın diyor ,tamam da birbirine gidip gelmeden olur mu sohbet ,muhabbet olmadan olur mu hiç
bende telefona çok para vermeye karşıyım. evet bencede parana güveniyor ama bu devirde eşinin parasına çalışmasına güvenmeyecek insan çok az (benim eşimde dahil) çünkü hayat şartları zor. bende düğün değil nikah yaptım benim eşimde eğlenceye yok mok dedi ama benı kırmadı sonra bi mekan tuttuk gittik konuştuk kişi bası 50 tl herkes kendi ödedi ki çağırırken sölüyosun zaten isteyen geliyor çokta güzel eğlendik. erkek öyle ay olurmu ayıptır misafire ödetilirmi ama napalım yeni evliyiz para lazım artık herkes bu şekilde yapıyor. ama seninki biraz katı gibi geldi bana
takı nihata takılıyor zaten canım törenli nikah yapıyorsun sonra sevdiğin insanlarla zaten nikah öncesi konuşup şu mekanı tuttun şu kadar ücretli gelirmisiniz deyip ona göre plan yapıyorsun orda herkes kendi parasını veriyor eğleniyorsun. tabi mekan sahibiyle konuşulmalı ücret önceden alınmalı yoksa sana patlar :)aaa böyle birşeyide ilk defa duydum:) peki gelenler takı takıyor mu?
çok düşüncelidir , değer verir, çok sever ama bu durumları da göz ardı edemem malesef ki.Maalesef burda hep sorunlar analatiliyor, okuyaninda eslerimizin veya sevgililerimizin iyi taraflari yok gibi geliyor yada anlatilmadigi icin o an sadece kötü taraflari düsünülüyor..
Su anlattiklarin üzeirnde balik bastan kokar derim, maddi acidan demiyorum ama sizin araniza senin benim diye girmis zaten.
En cok kafama takilan abisinin hareketleri, maalesef sadece eslerimizizle degil ailesiylede evleniyoruz. Esini aldatmis olmasi cok ürkütücü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?