- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.305
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Erkek arkadaşım uyuyor şu an. Yani gerekli görme kısmında haklısın abla aslında gerçekten öyle olduBence hemen erkek arkadaşınıza anlatın, gereksiz görmediğim için bahsetmemiştim şimdi sana yazmış, ne diyecek konuş istersen bir, benim çekinecek bir şeyim yok deyin.
Nasıl yaniNasıl da denk gelmiş zamanlama.
Hayır bakın olabilir seversin ama benim erkek arkadaşım var zorlama dimiBence sevgiline soyle, ne diyor dinlesin. Eger senin hakkinda abuk subuk konusuyorsa direkt savciliga gidin.
Sevgiline engelledigini de soyle, gerekirse bu is olmaz yazdigin mesajlari da gonder. Bu arada bunlar abi kardes manyak sanirsam.
Bekliyorum öyle bir şey olmasını.Saklanamaz yanlış olur,olduğu gibi anlatın ama sevgilinize ne söyleyecek çok merak ettim aradan cekil diyecek kadar aklını yitirmemiştir umarim!
Çünkü sevgilim biraz sert bir insan hani söylemek durumunda bende de hata bulabilirAnlatmaktan başka çareniz var mı sizce? Şimdiye kadar birilerine anlatmamış, yardım istememiş, şikayetçi olmamış olmanız yanlış zaten.
Ne gibi bir hata bulabilir?Çünkü sevgilim biraz sert bir insan hani söylemek durumunda bende de hata bulabilir
Çünkü sevgilim biraz sert bir insan hani söylemek durumunda bende de hata bulabilir
O hep buluyor bir şeyler sen niye mesajlara cevap verdin falanNe gibi bir hata bulabilir?
Çocuğa sevgilim olduğunu söylediğimde tepkisi “ben seni seviyorum ama sen başkalarıyla görüşüyorsun” yani ne gibi bir hatam olabilir. Ablasıyla defalarca kavga ettim işte izin verin yoluma bakayım gibisinden. Belki anlatmamış olmama kızar ne bileyimSende bir hata var mı peki sence?
İyi de mesajlara beni rahat bırak demişsinizdir en fazla,yani sizi suçlayacak bir sey bulursa o konuyu ayrıca halledin..Şu an acık olmaniz gerekli çünkü karşıdaki manyagin bir adım sonrasıni bilemezsinizO hep buluyor bir şeyler sen niye mesajlara cevap verdin falan
Çünkü sevgilim biraz sert bir insan hani söylemek durumunda bende de hata bulabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?