- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Size değil de elin adamına inanır sizde hata bulursa onca zamanınıza yazık zaten...Çünkü sevgilim biraz sert bir insan hani söylemek durumunda bende de hata bulabilir
Arkadaşlar yemin ederim sevgilimi aldatmadım. O nama hep yazdı ben hiç karşılık vermedim. Engelledim başka hesaplardan yazdı. En son ablası yazdı onun adına. Yoksa asla muhattap olmazdımİzin verin yoluma bakayım mı? Ne alaka ya? Bende kıllandım şimdi. Ablasıyla defalarca kavga etme sebebin ne? Tanımadığın insanla neden koşursun, kavga edersin ki? Sen bir de hele bu çocukla tam olarak ne geçti aranda da ablasıyla bu konuşmaları yapma durumuna geldin ?
Ee iyide bu cocuk adini soyadini nerden ogrendi? Neden bukadar telasin var? Eger cekindigin birsey yoksa iftira atarsa diye niye panikliyorsun? Ablasiyla neden konustun? Hala sevgiline bahsetmedin mi?Arkadaşlar yemin ederim sevgilimi aldatmadım. O nama hep yazdı ben hiç karşılık vermedim. Engelledim başka hesaplardan yazdı. En son ablası yazdı onun adına. Yoksa asla muhattap olmazdım
Soyadımı nereden öğrendi inanın bilmiyorum. Panikliyorum çünkü takıntılı bir insanın nasıl çirkinleşebileceğini biliyorum istediği olmadı diye bin türlü şey yapabilirEe iyide bu cocuk adini soyadini nerden ogrendi? Neden bukadar telasin var? Eger cekindigin birsey yoksa iftira atarsa diye niye panikliyorsun? Ablasiyla neden konustun? Hala sevgiline bahsetmedin mi?
Son durum arkadaşlar:
Sevgilim mesajı görmedi. E ben de kendisine hesap soramayacağım için ablasına yazdım neden benim erkek arkadaşıma mesaj atıyor diye. Ablası bir şeyler anlattı ve dehşete düştüm. Kimseye anlatamayacağım şeyler. Ama biraz ipucu vereyim, çocuğu emniyete götürme planları varmış. Kalbinde bu kız yoksa yanında olmamalı gibisinden bir konuşma yapacakmış. Ben de beni zor durumda bırakacağını söyledim artık anlaması gerektiğini. Sevgilime attığı mesajı silmiş, pardon birader yanlış oldu demiş. Anlatmam lazım ama nasıl anlatırım bilmiyorum.
NOT: Ablasına sordum benim soyadımı ve sevgilimi nasıl öğrendi diye. Kendisi özel istihbaratçı öğrenir dedi.
Hayir sorun cozulmediMune abla sorun çözüldü gibi, konuyu kapatabilirsin geriye sadece anlatmak kaldı.
Yalan söylemiyorum mesajların ekran görüntüsü var özelden paylaşabilirim. Çocuk özel harekatçı. Neden yalan söyleyeyim ki yeni üye falan da değilimSenaryo.
İstihbarat falan filan.
Yav he heee.
Özel istihbaratta "postanedeki kızın ismini soyismini ve erkek arkadaşını bulun bana" deyince bulunuyor muymuş. Lanet olası federaller.
Yalan söylemiyorum mesajların ekran görüntüsü var özelden paylaşabilirim. Çocuk özel harekatçı. Neden yalan söyleyeyim ki yeni üye falan da değilim
Ahhaa alemsin idrakÖzel istihbaratta "postanedeki kızın ismini soyismini ve erkek arkadaşını bulun bana" deyince bulunuyor muymuş. Lanet olası federaller.
Evet Kıbrıs’ta okuyorum, bu olay Kıbrıs’taki postanede oldusen kıbrısta okumuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?