Karmakarışık oldu her şey

Bana mı garip geldi

Yani Adamın ablası ile neden muhatap oldun ki

Ya da Nasıl anladın onun ablası olduğunu

Sevgiline yazanın o olduğunu vs

Sevgiline bu aşamada senin telefonunu karıştırdım sana da yazmış mı diyeceksin

Şikayet etmekle tehdit edin, bu durumda kurumu içinde soruşturma geçirme ihtimali bile var

Arkadaşlar yemin ederim sevgilimi aldatmadım. O nama hep yazdı ben hiç karşılık vermedim. Engelledim başka hesaplardan yazdı. En son ablası yazdı onun adına. Yoksa asla muhattap olmazdım

Arkadaşlar yemin ederim sevgilimi aldatmadım. O nama hep yazdı ben hiç karşılık vermedim. Engelledim başka hesaplardan yazdı. En son ablası yazdı onun adına. Yoksa asla muhattap olmazdım
Ee iyide bu cocuk adini soyadini nerden ogrendi? Neden bukadar telasin var? Eger cekindigin birsey yoksa iftira atarsa diye niye panikliyorsun? Ablasiyla neden konustun? Hala sevgiline bahsetmedin mi?

Ee iyide bu cocuk adini soyadini nerden ogrendi? Neden bukadar telasin var? Eger cekindigin birsey yoksa iftira atarsa diye niye panikliyorsun? Ablasiyla neden konustun? Hala sevgiline bahsetmedin mi?
Soyadımı nereden öğrendi inanın bilmiyorum. Panikliyorum çünkü takıntılı bir insanın nasıl çirkinleşebileceğini biliyorum istediği olmadı diye bin türlü şey yapabilir çünkü bana ablasının hesabından yazmış ve bu işin olmayacağını söylemek zorundaydım.

Son durum arkadaşlar:
Sevgilim mesajı görmedi. E ben de kendisine hesap soramayacağım için ablasına yazdım neden benim erkek arkadaşıma mesaj atıyor diye. Ablası bir şeyler anlattı ve dehşete düştüm. Kimseye anlatamayacağım şeyler. Ama biraz ipucu vereyim, çocuğu emniyete götürme planları varmış. Kalbinde bu kız yoksa yanında olmamalı gibisinden bir konuşma yapacakmış. Ben de beni zor durumda bırakacağını söyledim artık anlaması gerektiğini. Sevgilime attığı mesajı silmiş, pardon birader yanlış oldu demiş. Anlatmam lazım ama nasıl anlatırım bilmiyorum.
NOT: Ablasına sordum benim soyadımı ve sevgilimi nasıl öğrendi diye. Kendisi özel istihbaratçı öğrenir dedi.

Mune abla sorun çözüldü gibi, konuyu kapatabilirsin geriye sadece anlatmak kaldı.
Hayir sorun cozulmedi
Cocugum deli misin sen ? Ya bazen burda gencleri okuyunca o yaslarda bende mi bu kadar cahildim diyr dusunuyorum
Hemen git savciliga sikayet et , adam gorevini kullanarak senin ozel bilgilerini ele gecirmis , seni taciz etmis ve sevgilini tehdit etme plani var

Yada rn iyisi sen bana ananin babanim numarasini at ozelden , ben arayip anlatiyim basina geleni , annenle baban cozsun bu sorunu

Tovbe yarabbi ya , bu herifin basina daha cok corap orecegini ongoremiyor musun gercekten??????

Çok ciddiyim o lafın geçtiği konuşmayı özelden atabilirim. Hani eğlenmek için böyle saçma konular açan birisi de değilim çok şükür

Yalan söylemiyorum mesajların ekran görüntüsü var özelden paylaşabilirim. Çocuk özel harekatçı. Neden yalan söyleyeyim ki yeni üye falan da değilim

Mesajları görüntüsünü ne yapayım.
Şimdi bende eşimin telefon7ndan kendime müthiş Mesajlar çekerim. O kolay iş.
Yalan söylemiyorsanız hemenpolise gidin.

Özel istihbaratta "postanedeki kızın ismini soyismini ve erkek arkadaşını bulun bana" deyince bulunuyor muymuş. Lanet olası federaller.
Ahhaa alemsin idrak
Konu gercek mi degil mi bilemem ama buliyirlar gercekten , ya postanede konu sahibinin yazdigi seyde soyadini gormustur ya kimligini vs , sonrasi cok kolay , benim de basima geldi benzer bi olay , adam sonra asildi baya baya telefonumu bulmus , tabi yanlis hatuna rastladigini anladi birakti pesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…