Karmakarışık oldu her şey

ne garip insanlar var yahu... Erkek arkadaşım var diyorsun adamın umurunda olmadığı gibi birde ablası bir şans ver diyor:/ dışarıdan ne kadar iğrenç göründüklerini biliyorlar mı acaba.. Kendi sevgilileri hayatlatında henüz bunlar varken gidip başkalarına şans verse ne hissederlerdide bunu utanmadan başkasına yapabiliyorlar..
Erkek arkadaşına mutlaka anlat. Evet o zaman gerek görülmeyecek bir şeydi ama şimdi çok ciddiye evrildi. Sen konuşmadan o anlatırsa ki bişekilde ulaşır anlatır, abuk subuk iftiralara maruz kalabilirsin, en önemliside böyle bir şeyi nasıl saklarsın diye aranız bozulur.

Ben olsam söylerdim ama fazla detaya girmeden anlatırdım. Erkek arkadaşınız nasıl biri bilmiyorum ama eğer kavgacı vs ise sakın koruklemeyin Allah korusun haberleri görüyoruz

Senin hiçbir suçun yok, sevgilinin olduğunu söylemişsin karşılık vermemişsin. Başında sevgiline söyleseydin daha iyi olurdu tabiki. Sevgilini al karşına durumu izah et eminim seni anlayacaktır

Çünkü sevgilim biraz sert bir insan hani söylemek durumunda bende de hata bulabilir
Sen yanlis birsey yapmadin ki?
Neden cekiniyorsun?

Islerin bu raddeye gelmeyecegini dusunerek senin de canini sıkmamak icin soylemedim ama artik soylemek zorundayin

Defalarca reddetmeme ragmen bu adam pesimde..de hemen

Hemen soyle
Ondan once davran .
Sevgiline ne anlatacagini bilemezsin belki iftira atacak
Sen erken davran hemen

Ayrice sevgilinize ne anlatacak merak ettim.
Sonucta siz sadece reddedici mesajlar yazmissiniz
Yani bir hataniz yok
Ama yine de ondan once davranip sevgiline anlatmalisin

Ya işte sevgilim çok sinirli bir insan. Uyuyor şimdi söylemeye korkuyorum. Şeytan diyor al telefonunu o mesaja sen cevap ver ama bu da etik değil

Bu olayı sadece sevgilinize değil, ondan önce de ailenize anlatmalısınız. Böyle konularda neden sevgiliye bir hesap verme pozlarına girilir de, aileyi düşünen az çıkar bilemiyorum. Size asıl işe yarar desteği verebilecek olan ailenizdir. Postanede genç bir polis vardı, ayak üstü arkadaşça sohbet ettik ama kendisi manyak çıktı, sosyal medyadan beni bulmuş, taciz ediyor, kendisi yetmiyor ablasını da devreye sokuyor, deyin ailenize. Şu hikayede size nasıl bir suç bulabilirler? İnsan arkasında duramayacağı işlerden korkmalı, sizin korkacak, utanacak neyiniz var? Sevgiliniz size hangi konuda kızabilir ya da? Böyle bir sapıkla gizlice, kendi başına mücadele etmek yerine, neden ailene ya da bana haber vermedin diye kızarsa haklı ama.

Orası öyle ama mesela sen yüz vermesen bu çocuk seni rahat bırakırdı der diye korkuyorum ki yüz verecek hiçbir şey yapmadım

Orası öyle ama mesela sen yüz vermesen bu çocuk seni rahat bırakırdı der diye korkuyorum ki yüz verecek hiçbir şey yapmadım
Dişi köpek kuyruk sallamazsa modu yani... Sevgiliniz bu kafada biriyse, ki umarım öyle bir odun değildir, eliniz değmişken onu da geçmişe gömün bence. Tacize, tecavüze uğrayan her insan, buna sebebiyet verecek bir şey mi yapmış oluyor bu durumda? Dediğim gibi, hiçbir suçunuz olmayan durumları saklamayın ve başınız dik, hakkınızı arayın. Bu asalak sapıktan kurtulmanın ilk adımı yanınızda size destek olacak insanlar olması. Sonra şikayetlerinizi yapın, zaten bir sürü yazışmanız var delil olarak kullanılabilecek. Ablasından da ayrıca şikayetçi olun.

Polis olduğu için bağlantılarını kullanmış. Gelen kargo departmanından isminizi soyisminizi istemiştir.

Saplantı çok tehlikeli, takıntı oluyor. Allah korusun sonu kötü olmadan önleminizi alın.

Valla ne bulunmaz hint kumaşıymışsın :)
Çocuk ablası pervane olmuşlar peşinde. Bunca şey olurken sevgilin neredeydi?
Hiç mi mesajları okumadı denk gelmedi. Bunca tartışma oldu neden başta demedin?

adam polis yani silahi var,
ve saplantili.

ben olsam erkek arkadasima soylemeyi gectim resmi yerlere sikayet ederdim,
en azindan bir yerlerde adamin kafayi size taktigi kayitli olsun ki biraz tirssin.

Erkek arkadaşınız sizi suçlarsa onun da kıçına bir tekme basın. Sonra adam size ulaşmaya çalışırsanız gidin savcılığa şikayet edin. Hakkında soruşturma açılsın bi memuriyetinden olsun da göreyim onu. Ne insanlar var yarabbi

Yolda geçerken selam vermeye korkar olduk ya bu ne? Aslında varya gel buluşalım deyip tenha bir yere getirteceksin. Sonra ver Allah sopayı ver. Görsün bakalım konuşması gereken şeyler neymiş.

İzin verin yoluma bakayım mı? Ne alaka ya? Bende kıllandım şimdi. Ablasıyla defalarca kavga etme sebebin ne? Tanımadığın insanla neden koşursun, kavga edersin ki? Sen bir de hele bu çocukla tam olarak ne geçti aranda da ablasıyla bu konuşmaları yapma durumuna geldin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…