- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.728
- 898
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Adam polis mis ama onlarda boyle yapacaksa kime guvenecegiz yaw.Meslegi tehlikeye girer adamin bunu dusunmustur heralde degil mi yazarken. Ben mi yanlis anladim
Şu kadar basit bri olayda sizde hata bulacak arkanızda durmayacak adamı hayatınızda tutmanız en büyük hata zaten.
Ben olsam söylerdim ama fazla detaya girmeden anlatırdım. Erkek arkadaşınız nasıl biri bilmiyorum ama eğer kavgacı vs ise sakın koruklemeyin Allah korusun haberleri görüyoruzArkadaşlar ben geçen sene burada bir gün postaneye gittim orada bekleyen biriyle muhabbet ettim kendisi polis ve 25 yaşında. Neyse aldım kargomu gittim. 3 ay sonra bir de ne göreyim sosyal medyadan beni bulmuş :O benim erkek arkadaşım var diye kibarca söyledim dinlemedi. En son engelledim. Ablasının hesabından yazmış sosyal medyadaki ismini falan. Ben tabii hiç konuşmadım. Ablası yalvar yakar bir şans ver falan dedi ama vermedim. Başka hesaplar açtı oradan yazdı hepsini engelledim. Olamayacağını defalarca söyledim. Gerek kibarca, gerek sert. Söyledim işte.
Neyse sevgilim uyurken annesi aradı uyku mahmurluğu sen aç dedi sevgilim
Telefona baktım bir de ne göreyim?
Çocuk sevgilime mesaj atmış Instagramdan konuşmamız gerek önemli diye.
Hadi beni buldu, hesabım da gizli, erkek arkadaşımı nasıl buldu acaba??
Arkadaşlar ne yapayım? Yani şimdi durumu açıklasam sevgilim kızacak açıklamasam daha çok kızacak. Sizce ne yapayım? Çocuk ne söyleyecek onu merak ediyorum. Hele de eğer tanıdık çıkarsa rezil olurum
Sen yanlis birsey yapmadin ki?Çünkü sevgilim biraz sert bir insan hani söylemek durumunda bende de hata bulabilir
Orası öyle ama mesela sen yüz vermesen bu çocuk seni rahat bırakırdı der diye korkuyorum ki yüz verecek hiçbir şey yapmadımBu olayı sadece sevgilinize değil, ondan önce de ailenize anlatmalısınız. Böyle konularda neden sevgiliye bir hesap verme pozlarına girilir de, aileyi düşünen az çıkar bilemiyorum. Size asıl işe yarar desteği verebilecek olan ailenizdir. Postanede genç bir polis vardı, ayak üstü arkadaşça sohbet ettik ama kendisi manyak çıktı, sosyal medyadan beni bulmuş, taciz ediyor, kendisi yetmiyor ablasını da devreye sokuyor, deyin ailenize. Şu hikayede size nasıl bir suç bulabilirler? İnsan arkasında duramayacağı işlerden korkmalı, sizin korkacak, utanacak neyiniz var? Sevgiliniz size hangi konuda kızabilir ya da? Böyle bir sapıkla gizlice, kendi başına mücadele etmek yerine, neden ailene ya da bana haber vermedin diye kızarsa haklı ama.
Dişi köpek kuyruk sallamazsa modu yani... Sevgiliniz bu kafada biriyse, ki umarım öyle bir odun değildir, eliniz değmişken onu da geçmişe gömün bence. Tacize, tecavüze uğrayan her insan, buna sebebiyet verecek bir şey mi yapmış oluyor bu durumda? Dediğim gibi, hiçbir suçunuz olmayan durumları saklamayın ve başınız dik, hakkınızı arayın. Bu asalak sapıktan kurtulmanın ilk adımı yanınızda size destek olacak insanlar olması. Sonra şikayetlerinizi yapın, zaten bir sürü yazışmanız var delil olarak kullanılabilecek. Ablasından da ayrıca şikayetçi olun.Orası öyle ama mesela sen yüz vermesen bu çocuk seni rahat bırakırdı der diye korkuyorum ki yüz verecek hiçbir şey yapmadım
İzin verin yoluma bakayım mı? Ne alaka ya? Bende kıllandım şimdi. Ablasıyla defalarca kavga etme sebebin ne? Tanımadığın insanla neden koşursun, kavga edersin ki? Sen bir de hele bu çocukla tam olarak ne geçti aranda da ablasıyla bu konuşmaları yapma durumuna geldin ?Çocuğa sevgilim olduğunu söylediğimde tepkisi “ben seni seviyorum ama sen başkalarıyla görüşüyorsun” yani ne gibi bir hatam olabilir. Ablasıyla defalarca kavga ettim işte izin verin yoluma bakayım gibisinden. Belki anlatmamış olmama kızar ne bileyim
Aslında ondan değil sevgilim biraz sinirli bir insandır nerede ne tepki vereceği belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?